Najlepsia futbalova 11

O športe...
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

...............................Cassilas..............................
Dani Alves......PiQue.......Vidič.......Evra
Messi.........Iniesta.......Quaresma.......C.Ronaldo
............... Villa..................Torres...............

4-4-2

Môj výber :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

IamMartinQo napísal:...............................Cassilas..............................
Dani Alves......PiQue.......Vidič.......Evra
Messi.........Iniesta.......Quaresma.......C.Ronaldo
............... Villa..................Torres...............

4-4-2

Môj výber :)
Az na toho Quaresmu je to super ... nechapem preco ho sem tolko ludi dava ... je sice pravda ze v Porte zaziaril ale ako zaziaril tak aj doziaril
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

- eXo - napísal:Az na toho Quaresmu je to super ... nechapem preco ho sem tolko ludi dava ... je sice pravda ze v Porte zaziaril ale ako zaziaril tak aj doziaril
A akonahle prestupi do velkoklubu je z neho len podpriemerny hrac ktory vysedava na lavicke, vid Barcelona, Inter a Chelsea
- eXo -
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal:A akonahle prestupi do velkoklubu je z neho len podpriemerny hrac ktory vysedava na lavicke, vid Barcelona, Inter a Chelsea
Ved tak som to myslel on by sa mal pekne vratit do Porta a tam to zacat tahat pre neho asi velyk futbal nie je. Mohlo by tam s neho byt nieco ako je s Tottim v Rime tiez nehra v jednom z uplne top timov je tam ikonou. Mozno by s neho mohlo byt nieco podobne.
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

S tým, že Totti je vo vrcholnej forme trošku na inej úrovni jak Quaresma :))
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Viem lae mmne sa paci Quaresma, je ako brat Cristiana Ronalda :)
A namiesto Quaresmu, by som dal potom Fabregasa :)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

IamMartinQo napísal:Viem lae mmne sa paci Quaresma, je ako brat Cristiana Ronalda :)
A namiesto Quaresmu, by som dal potom Fabregasa :)
Ktovie mozno keby si kedysi Ferguson nevybral Ronalda ale Quaresmu dnes by mozno on bol jeden z najlepsich.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:Ktovie mozno keby si kedysi Ferguson nevybral Ronalda ale Quaresmu dnes by mozno on bol jeden z najlepsich.
Ale vies co by to bolo keby ze si ich vyberie oboch???
Teraz by Real platil take peniaze za nich ze by museli predat santiago bernabeau :D
kali520
Darca
Darca

Podla mna ked je hrac talentovany tak je jedno ci posoby pod priemernym trenerom alebo spickovym trenerom. A Quaresma taky talent ako Ronaldo nema.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

kali520 napísal:Podla mna ked je hrac talentovany tak je jedno ci posoby pod priemernym trenerom alebo spickovym trenerom. A Quaresma taky talent ako Ronaldo nema.
Tak to si dobru volovinu zatrepal.. Mi chces povedat, ze to co z Ronalda spravil SAF by spravil hocijaký priemerný tréner? :roll:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal:Podla mna ked je hrac talentovany tak je jedno ci posoby pod priemernym trenerom alebo spickovym trenerom. A Quaresma taky talent ako Ronaldo nema.
Toto si dost zadrel ... ked si Ferguson vyberal medzi Ronaldom a Quaresmom tak si Ronalda nevybral pre vacsi talent ale preto ze bol mladsi a mohol si ho viac prisposobit tak ako chcel ... mozno keby vybral Quaresmu tak by z neho kludne bol supertalent.
kali520
Darca
Darca

Schelmy napísal:Tak to si dobru volovinu zatrepal.. Mi chces povedat, ze to co z Ronalda spravil SAF by spravil hocijaký priemerný tréner? :roll:
Zalezi co vidis v priemernom trenerovy. Ano z Ronalda by bol rovnako dobry hrac keby ho trenoval trebars vtedajsi trener Boavisty. Inak povedane je jedno do akeho velkoklubu by Ronaldo prestupil a ktory trener by ho tam trenoval ci by to bol Wenger, Benitez alebo Mourinho.

Ked viem hrat futbal staci mi aj priemerny trener, ked neviem hrat futbal mi nepomoze ani Fergusson s Mourinhom dokopi.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

A teraz mi odpovedz priamo, kebyze Ronalda necha tam posobit s kadial si ho vybral, cize so Sportingu Lisabon, myslis ze by bol taky svetovy futbalista, akym je teraz??
Ten trener by mal len podpriemernu hviezdu, za toto prave moze Ronaldo dakovat Sirovi Alexovi Fergusnovi, ze sa dostal tak daleko.... :)
Ale ma len 24 rokov, cize ma vsetko este pred sebou
kali520
Darca
Darca

Keby si ho nevybral Fergusson vybral by si ho niekto iny resp iny velkoklub a tam by sa hviezdou tiez stal.

Nechcem tu spochybnovat kvality Fergussona, ale reci ze Ronaldo by nebol tam kde je a ze ho Fergusson spravil atd su uplne hlupe, lebo je jedno ci by ho kupil Manchester, Arsenal, Madrid alebo Barcelona, ziaril by v kazdom z tych klubov preto lebo on futbal vie hrat, ma talent a to je vec ktoru mu neda ziaden trener. Trener akurat tak moze poskladat spravne muzstvo a urcit svoje treningove metody, ci su dobre pre toho daneho hraca je jedna vec a ci tie metody prinasaju vysledky je vec druha.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Madrid? Kde sa tréner menil častejšie ako v corgon lige?
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ronaldo je urcite aj dieta stastneny ved podlamna keby ho ferguson nevyberie, tak by urcite napr. v reale zahral, real v tich dobach nic moc, aj ked ete tam boli Beckham, Figo, Zizu
Real proste nie je muzstvo do ktoreho Ronaldo patri :)
kali520
Darca
Darca

Schelmy napísal:Madrid? Kde sa tréner menil častejšie ako v corgon lige?
No a co?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

asi mal na mysli to že keby nemal Ronaldo stabilného trénera tak by možno nebol taká hviezda akou je dnes, napríklad: Keď Scolari trénoval Chelsea Stoch dostával príležitosti, prišiel Ancelotti a Stoch ide na hosťovanie do Twente. A teraz si skús za Stocha dosaďiť Ronalda.
kali520
Darca
Darca

Steven666 napísal:asi mal na mysli to že keby nemal Ronaldo stabilného trénera tak by možno nebol taká hviezda akou je dnes, napríklad: Keď Scolari trénoval Chelsea Stoch dostával príležitosti, prišiel Ancelotti a Stoch ide na hosťovanie do Twente. A teraz si skús za Stocha dosaďiť Ronalda.
Ty vazne chces porovnavat Stocha s Ronaldom?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

to bol príklad.
Napísať odpoveď