Dani Alves......PiQue.......Vidič.......Evra
Messi.........Iniesta.......Quaresma.......C.Ronaldo
............... Villa..................Torres...............
4-4-2
Môj výber
Az na toho Quaresmu je to super ... nechapem preco ho sem tolko ludi dava ... je sice pravda ze v Porte zaziaril ale ako zaziaril tak aj doziarilIamMartinQo napísal:...............................Cassilas..............................
Dani Alves......PiQue.......Vidič.......Evra
Messi.........Iniesta.......Quaresma.......C.Ronaldo
............... Villa..................Torres...............
4-4-2
Môj výber
A akonahle prestupi do velkoklubu je z neho len podpriemerny hrac ktory vysedava na lavicke, vid Barcelona, Inter a Chelsea- eXo - napísal:Az na toho Quaresmu je to super ... nechapem preco ho sem tolko ludi dava ... je sice pravda ze v Porte zaziaril ale ako zaziaril tak aj doziaril
Ved tak som to myslel on by sa mal pekne vratit do Porta a tam to zacat tahat pre neho asi velyk futbal nie je. Mohlo by tam s neho byt nieco ako je s Tottim v Rime tiez nehra v jednom z uplne top timov je tam ikonou. Mozno by s neho mohlo byt nieco podobne.kali520 napísal:A akonahle prestupi do velkoklubu je z neho len podpriemerny hrac ktory vysedava na lavicke, vid Barcelona, Inter a Chelsea
Ktovie mozno keby si kedysi Ferguson nevybral Ronalda ale Quaresmu dnes by mozno on bol jeden z najlepsich.IamMartinQo napísal:Viem lae mmne sa paci Quaresma, je ako brat Cristiana Ronalda
A namiesto Quaresmu, by som dal potom Fabregasa
Ale vies co by to bolo keby ze si ich vyberie oboch???- eXo - napísal:Ktovie mozno keby si kedysi Ferguson nevybral Ronalda ale Quaresmu dnes by mozno on bol jeden z najlepsich.
Tak to si dobru volovinu zatrepal.. Mi chces povedat, ze to co z Ronalda spravil SAF by spravil hocijaký priemerný tréner?kali520 napísal:Podla mna ked je hrac talentovany tak je jedno ci posoby pod priemernym trenerom alebo spickovym trenerom. A Quaresma taky talent ako Ronaldo nema.
Toto si dost zadrel ... ked si Ferguson vyberal medzi Ronaldom a Quaresmom tak si Ronalda nevybral pre vacsi talent ale preto ze bol mladsi a mohol si ho viac prisposobit tak ako chcel ... mozno keby vybral Quaresmu tak by z neho kludne bol supertalent.kali520 napísal:Podla mna ked je hrac talentovany tak je jedno ci posoby pod priemernym trenerom alebo spickovym trenerom. A Quaresma taky talent ako Ronaldo nema.
Zalezi co vidis v priemernom trenerovy. Ano z Ronalda by bol rovnako dobry hrac keby ho trenoval trebars vtedajsi trener Boavisty. Inak povedane je jedno do akeho velkoklubu by Ronaldo prestupil a ktory trener by ho tam trenoval ci by to bol Wenger, Benitez alebo Mourinho.Schelmy napísal:Tak to si dobru volovinu zatrepal.. Mi chces povedat, ze to co z Ronalda spravil SAF by spravil hocijaký priemerný tréner?
Ty vazne chces porovnavat Stocha s Ronaldom?Steven666 napísal:asi mal na mysli to že keby nemal Ronaldo stabilného trénera tak by možno nebol taká hviezda akou je dnes, napríklad: Keď Scolari trénoval Chelsea Stoch dostával príležitosti, prišiel Ancelotti a Stoch ide na hosťovanie do Twente. A teraz si skús za Stocha dosaďiť Ronalda.