Začalo sa to samozrejme prejavovať vysokou teplotou. Na slnku mi bola zima a v chládku som zas zomieral pálivosťou. Bol som celý červený a správal som sa akoby som bol zhúlený. Len ťažko sa mi chodilo a ešte ťažšie dýchalo. Bolo mi jasné Že prvá noc (nedeľa - pondelok) bude tá najhoršia. Neustále prehadzovanie, bolesti, závraty, nenormálne teplo či zima a neviem čo všetko. V pondelok ráno som vstal okolo 5:00 a šiel sa najesť pretoŽe žalúdok som mal tak stiahnutý, ako nikdy.Žiaľ nedalo sa. Poriadne som sa napil, ale stále som bol smadný. Cez deň bolesť trošku ustúpila. Tiež som sa už vedel trošku viac hýbať ale hlava ma z krku padala akoby naň nepatrila. Večer okolo 18:00 sa nehybnosť vrátila. Akoby som sa vybil. Šiel som spať. Spalo sa mi už lepšie. Tiež som mal na sebe studené obklady. Ráno v utorok som bol absolútne fit. Akoby sa nič nestalo. Samozrejme som nebal po slnku veď nie som debil. Tak som v pohode sedel za PC, pri TV, šiel si sadnúť vonku do chládku atď. samozrejme pitný režim je dostačujúci. Okolo 17:00 som šiel autom ku kamarátovi "prečistiť mu PC". Po pol hodine čumenia do monitoru mi hlava nenormálne padla. Zas som zalomil. Akoby som sa vybil. o 19:00 som mal stretnutie s kamarátkou. Keď som sa z parkoviska s ňou hýbal na aute, asi 3 x mi to zdochlo. Nebol som schopný nejakého citu. sedeli sme asi hodiny na jednej terase. Dal som si zmrzlinu ktorú som nedojedol lebo bola taká sladká že som sa skoro vytikoval. Keď som šiel z ostretnutia domov, oči sa mi zatvárali. Minimálne raz som len tak tak vykril zákrutu. Keď som prišiel domov, horko ťažko som sa najedol a šiel si ľahnúť úplne mŕtvy, s veľkými bolesťami kĺbov, a tiež pribudla bolesť chrbtice. Akoby ma niekto lámal. O hodinun som sa šiel napiť a už som bol v maximálnej pohode. Akoby som sa za tú hodinu v posteli nejak dobil... Nechápal som. Tak som šiel spať. A Táto noc /utorok-streda/ bola horšia ako tá prvá. Kĺby ma zabíjali spolu s chrbticov, nemohol som spať, nemohol som ležať na bruchu ani na chrbte ani na boku, neustále som pil, či už studený čaj s citrónom alebo čistú vodu s citrónom. Samozrejmosťou boli aj obklady na krku a zápestiach. Teraz za PC tiež sedím len tak tak, idem sa skúsiť "dobiť". Ráno som si hodil studenú sprchu ale nepomohla.
Zajtra idem k lekárovi, ale neviete mi niekto povedať čo sa so mnou deje a ako mám proti tomu bojovať?