CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Prijali sme 3ch nových adminov na leto na výpomoc.
kolko?
YossO
Mad Dad
Ak sa osvedčia ich pôsobisko sa môže zmeniť na trvalé. Je to hlavne kvôli tomu že sú prázdniny a na servery bude čoraz viacej blbcov. Adminov vyberali admini takže poznámky k výberu sú zbytočné. Za myšlienku ďakujeme tonek-ovi /v cs ako hee/...
kolko?
YossO
Mad Dad
Ak sa osvedčia ich pôsobisko sa môže zmeniť na trvalé. Je to hlavne kvôli tomu že sú prázdniny a na servery bude čoraz viacej blbcov. Adminov vyberali admini takže poznámky k výberu sú zbytočné. Za myšlienku ďakujeme tonek-ovi /v cs ako hee/...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Takže máme to chápať že trvalí/ý príkaz na BANovanie Try skilla či jako? Tak ako keď máš od 1-20hp...a nejakú úplne že hnoj zbraň, tak to beriem, ale včera nejaký hráč tam sa múdry robil že čo má robiť keď má 1hp, potom že 4...som mu na to napísal niečo v slovazmysle čo najrýchlejšie vypadnúť odtial...a ako sa mu darilo! 
-
KaptMichal
King
hmm, tie nadavky by som skor bral ako ventilaciu pocitov, asi sa mu velmi nedarilo. Nedaval by som permanent. Ale ak je to rozhodnutie admin teamu, neda sa s tym nic robit. Zbohom TRY SKILL.
// nj, mate pravdu
hadam by to ospravedlnenie tu na serveri vyriesilo. verim, ze sme inteligentni a dospeli ludia
// nj, mate pravdu
hadam by to ospravedlnenie tu na serveri vyriesilo. verim, ze sme inteligentni a dospeli ludia
-
R@mon
Medium Expert
co s tym ma moja mama, ze jemu sa nedari?jastur napísal:hmm, tie nadavky by som skor bral ako ventilaciu pocitov, asi sa mu velmi nedarilo. Nedaval by som permanent. Ale ak je to rozhodnutie admin teamu, neda sa s tym nic robit. Zbohom TRY SKILL.
Ventilacne nadavky nie su nikomu adresovane. Tamtie mali adresata.jastur napísal:hmm, tie nadavky by som skor bral ako ventilaciu pocitov, asi sa mu velmi nedarilo. Nedaval by som permanent. Ale ak je to rozhodnutie admin teamu, neda sa s tym nic robit. Zbohom TRY SKILL.
Permanentka je na mieste.
-
tonek
Darca
niekto hrava na mojom nicku omg
http://cs.hojko.com/player.php?id=2582
pozrite si tabulku
napr. cs_office online time 23 minut.
pritom office mi ani nejde.
dalej
datumy prvy tyzden som ani nebol doma, nemal som pristup k netu ani ku kompu, ale zrazu som tam hral.
je tam toho viac.
odkazujem tomu čurákovi, kt. hrá na mojom nicku že je chudák a ked si nevie vymyslet vlastny nech si dá nick ko*ot.
neviem či nahodou aj nepoužival cheaty, pokial hej tak to som ja nebol.
pisem to sem preto, aby nahodou neskor nedoslo k nedorozumeniu, a keby ste tam toho "falšneho heee-ho" chytili, dajte mu fuck-off(no ale to sa dotkne asi aj mna
), perma banan, odpojte mu net, nech mu zhori komp.
vdaka
http://cs.hojko.com/player.php?id=2582
pozrite si tabulku
napr. cs_office online time 23 minut.
pritom office mi ani nejde.
dalej
datumy prvy tyzden som ani nebol doma, nemal som pristup k netu ani ku kompu, ale zrazu som tam hral.
je tam toho viac.
odkazujem tomu čurákovi, kt. hrá na mojom nicku že je chudák a ked si nevie vymyslet vlastny nech si dá nick ko*ot.
neviem či nahodou aj nepoužival cheaty, pokial hej tak to som ja nebol.
pisem to sem preto, aby nahodou neskor nedoslo k nedorozumeniu, a keby ste tam toho "falšneho heee-ho" chytili, dajte mu fuck-off(no ale to sa dotkne asi aj mna
vdaka
suhlasim s tym banom pre try, je bezne ze si hraci na seba nadavaju, ale na rodinu je uz vela 
a este som sa chcel spytat, uz minule ma napadlo, ked dinoso hral s nickom rzhr a pod ci neplanujete dat plugin na heslo, aby si hraci nemohli menit nick na iny ktory pouziva iny hrac a tak ho pripadne zneuzit
vdaka za odpoved
a este som sa chcel spytat, uz minule ma napadlo, ked dinoso hral s nickom rzhr a pod ci neplanujete dat plugin na heslo, aby si hraci nemohli menit nick na iny ktory pouziva iny hrac a tak ho pripadne zneuzit
vdaka za odpoved