vaše grafické výtvory
No ja akožto profesionaal 
nie nie... moj objektivny nazor: Voda vyzera cudne, ale ak to mal byt lad, tak f pohode, len pridat self ilumination
Ak ta biela plachta mala byt ladovec, tak sa nepodarila. A bez V=Ray sa ti lad ani nepodari, teda aspon mne sa nepodaril
(V-Ray ale nepouzivam, len som videl vela tutorialov na lad cez V=Ray)
Tagze tak
btw. ladovec vacsinou byva hladky a leskly, tagze nejaky ten raytrace
nie nie... moj objektivny nazor: Voda vyzera cudne, ale ak to mal byt lad, tak f pohode, len pridat self ilumination
Ak ta biela plachta mala byt ladovec, tak sa nepodarila. A bez V=Ray sa ti lad ani nepodari, teda aspon mne sa nepodaril
Tagze tak
btw. ladovec vacsinou byva hladky a leskly, tagze nejaky ten raytrace
-
lekoklatik
VIP
BX: ehm , aky zmysel ma robit render sceny, ktora nie je ani poriadne nasvietena ? Ludia rozmyslajte ... nemusite sem hadzat kazdu prkotinu ktora vam vylezie z programu ...
lekoklatik: raz za sto rokov chodim na grafika.sk kde na podobne "zmiznutia" robili nedavno tutorial, kde bola obstojne zvolena fotka. Myslim, ze keby si zvolil lepsiu lepsiu kompoziciu, farby, kontrast a dal prec ten napis, vysledok by bol podla mojho nazoru ovela lepsi.
lekoklatik: raz za sto rokov chodim na grafika.sk kde na podobne "zmiznutia" robili nedavno tutorial, kde bola obstojne zvolena fotka. Myslim, ze keby si zvolil lepsiu lepsiu kompoziciu, farby, kontrast a dal prec ten napis, vysledok by bol podla mojho nazoru ovela lepsi.
cubix: Ty akozto profik, prosim ta, ako by si chcel nasvietit jaskynu? Nevadi to je fuk, da sa, jasne ze sa da, len ty trochu rozmyslaj, ze ja som celkom rad za to, co mi vyplul program. S 3Ds max-om nerobim dlho a toto je jeden z vytvorov, ktore sa mozu tesit celkom pozitivnej kritike. A za to som velmi rad. Ak sa ti to nepaci, tak mi naozaj porad, ako nasvietit jaskynu, aby to bolo pekne. Je lahke napisat, ze sa ti tam nepaci svetlo, ovela tazsie je poradit
(Aj ked ty vies ako by to bolo pekne, tazke je napisat to ze?) Pozrel som si tvoje prace (niekde okolo 20. strany?) a su celkom pekne, tagze miesto suchej kritiky typu "zle nasvietenie, zla kompozicia" etc. by som viac prijal kritiku typu "Keby si tam urobil toto a tam toto tak..." 
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
lekoklatik, tie pismenka sa mi tam pacia
... ale to ostatne uz ani moc nie, ta postava dole (pod invis. man-om) je zo zleho uhlu nasvietena, na pravej polovicke tvare ma tien a pritom slnko dopada zozadu (no aspon mne to tak pride) potom to tvori dojem ze tam jednoznacne nepatrui a bola umelo pridana... myslim ze v PSku sa da s tym pekne vyhrat
ten invisible men sa mi dost paci
je fakt husty podla mna...cize na zahodenie to nieje ale podla mna keby sa na tom trosku este popracuje blo by to lepsie...
Semtex: ...ja si myslim zase skor naopak. Ta prva je strasne rozmazana, taky umely rozmazany xsicht ze to az boli. K druhej nemam vyhrady, ta sa mi zda v pohode. Mohol si dat aj originaly.
Skus si rozmysliet co vlastne chces urobit pred tym nez to zacnes robit. A toto inak byva aj moj problem, casto krat by som rad nieco urobil, ale vobec ma nic nenapada.
Napriek tomu ze to nema myslienku, posplietal si tam co sa len dalo, hiphop s nejakym mimozemstanom, do toho tvoje meno s neonovym efektom a ... no proste ako si sam povedal, nema to myslienku a tam to aj konci.adox napísal:Nooo viem že ma zase zd*beťe za brushe že ich je tam vela ale nedal som tam tie "Mojsejovské" tak dalšie pozadie, nejakú hlavnú myšlienku to nemá
Skus si rozmysliet co vlastne chces urobit pred tym nez to zacnes robit. A toto inak byva aj moj problem, casto krat by som rad nieco urobil, ale vobec ma nic nenapada.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
tak si bud skus najprv vopred dobre premysli co ides robit, ako to ma vyzerat a aky dojem to ma budit. Ak nemas napad tak sa daj na nejaku osvedcenu cestu ako napr virtual tuning, space art alebo podobne...samozrejme ze aj tam si clovek musi aspon trosku premysliet ako by to malo vyzerat, ak chce aby to bolo podarene, ale je to urcite lahsie ako toto...zaklad tam uz mas...adox napísal:Heh presne stále chcem niečo urobiť a stále neviem čo to má byť
...pripadne nejaky retus a pod.
-
feromakovi
Expert
skúška
ja niesom žiaden odborník som vlastne nič...ale keď som bol zaľúbený tak to išlo samé a to som spravil "jej" také akože logo
a mám k nemu citový vzťah lebo mi "ju" to pripomína 
Adox: Skús začínať dajme tomu na ploche 400x400px a bavkať sa s nápismi, brushami, efektmi.. lebo poviem Ti - wallpaper je jedna z najťažších vecí čo sa grafiky týka, potrebuje to vhodné umiestnenie, osvetlenie, font, render/stock, rozmer a pod. čo sa Tebe vôbec nepodarilo. Jediné, čo sa mi páči je týpek vľavo a za ním brushe, viem si ho predstaviť samého, bez všetkého ostatného, proste na spodok čierno-bielly pattern, tie brushe a on, to by bolo brutálne.. ale Ty si na wallpaper natrieskal čo sa dalo a tak to dopadlo. Menej je niekedy viac. Ďalej - krikľavý outer glow sa už dlhšiu dobu nepoužíva, sleduj najnovšie trendy a posledná vec - ak robíš akože zrkadlový odraz (ten odlesk pod adox - na ktorom je prekrytie prechodom) tak nerob prechod vlastne z jednej farby do bielej, ale z farby do stratena, t.j. skôr použi Selection Tool a nastav nejaký vhodný feather namiesto Gradient Overlay, bude to krajšie..
feromakovi: predpokladám, že v PS nerobíš dlho, pozri na nete nejaké tutoriály a zlepšuj sa, skúšaj, hraj sa s nástrojmi, upravuj obrázky, fotky a podobne. Tvoje dielo hodnotiť nejdem, príliš jednoduché - na pozadie gradient zo zelenej do modrej farby, potom len transformovaný jednoduchý text, ale tak keď to lásku potešilo, je to v pohode.. x)
feromakovi: predpokladám, že v PS nerobíš dlho, pozri na nete nejaké tutoriály a zlepšuj sa, skúšaj, hraj sa s nástrojmi, upravuj obrázky, fotky a podobne. Tvoje dielo hodnotiť nejdem, príliš jednoduché - na pozadie gradient zo zelenej do modrej farby, potom len transformovaný jednoduchý text, ale tak keď to lásku potešilo, je to v pohode.. x)
-
Royalflush
Guru wannabe