vaše grafické výtvory

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

No ja akožto profesionaal :lol:
nie nie... moj objektivny nazor: Voda vyzera cudne, ale ak to mal byt lad, tak f pohode, len pridat self ilumination :D
Ak ta biela plachta mala byt ladovec, tak sa nepodarila. A bez V=Ray sa ti lad ani nepodari, teda aspon mne sa nepodaril :D (V-Ray ale nepouzivam, len som videl vela tutorialov na lad cez V=Ray)
Tagze tak :)
btw. ladovec vacsinou byva hladky a leskly, tagze nejaky ten raytrace ;)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Fotka z netu trošku upravená odstránený a následne pridaný text. Tiež hlava a ruky "môjho neviditeľného muža" je moja robota. Samozrejme že ten trt tam dole je tiež moja robota. Pred 2mi rokmi som tak krásny bol. Hladný ešte. h
Prílohy
roof copy.jpg
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pekná úprava, len asi nekvalitná fotka, dosť tam 'zrno' vidno.. 8/10
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

BX: ehm , aky zmysel ma robit render sceny, ktora nie je ani poriadne nasvietena ? Ludia rozmyslajte ... nemusite sem hadzat kazdu prkotinu ktora vam vylezie z programu ...

lekoklatik: raz za sto rokov chodim na grafika.sk kde na podobne "zmiznutia" robili nedavno tutorial, kde bola obstojne zvolena fotka. Myslim, ze keby si zvolil lepsiu lepsiu kompoziciu, farby, kontrast a dal prec ten napis, vysledok by bol podla mojho nazoru ovela lepsi.
BX
Addict
Addict

cubix: Ty akozto profik, prosim ta, ako by si chcel nasvietit jaskynu? Nevadi to je fuk, da sa, jasne ze sa da, len ty trochu rozmyslaj, ze ja som celkom rad za to, co mi vyplul program. S 3Ds max-om nerobim dlho a toto je jeden z vytvorov, ktore sa mozu tesit celkom pozitivnej kritike. A za to som velmi rad. Ak sa ti to nepaci, tak mi naozaj porad, ako nasvietit jaskynu, aby to bolo pekne. Je lahke napisat, ze sa ti tam nepaci svetlo, ovela tazsie je poradit ;) (Aj ked ty vies ako by to bolo pekne, tazke je napisat to ze?) Pozrel som si tvoje prace (niekde okolo 20. strany?) a su celkom pekne, tagze miesto suchej kritiky typu "zle nasvietenie, zla kompozicia" etc. by som viac prijal kritiku typu "Keby si tam urobil toto a tam toto tak..." :)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

lekoklatik, tie pismenka sa mi tam pacia :)... ale to ostatne uz ani moc nie, ta postava dole (pod invis. man-om) je zo zleho uhlu nasvietena, na pravej polovicke tvare ma tien a pritom slnko dopada zozadu (no aspon mne to tak pride) potom to tvori dojem ze tam jednoznacne nepatrui a bola umelo pridana... myslim ze v PSku sa da s tym pekne vyhrat :wink: ten invisible men sa mi dost paci :D je fakt husty podla mna...cize na zahodenie to nieje ale podla mna keby sa na tom trosku este popracuje blo by to lepsie...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Môj header pre jednu "nemenovanú" stránku pre newsku. :roll:
Prílohy
NOVEBETAHEADER.jpg
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

taka trosku blbost :D
Prílohy
slecna.jpg
StoRmie2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa StoRmie2 »

sory, ale slecna, kacka aj voda vyzeraju ako keby tam boli "nalepene", hodilo by sa ich viac zapracovat do celkovej scenerie. myslim dorobit tiene, zladit tony farieb ... atd.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Človek sa nudí neustále, pridávam moj retuš tváre Kat Von D a krásnu modelku Missa Campo. :wink:
Prílohy
happysemtoart.jpg
MISACAMPOretušsemto.jpg
43.jpg
KAt2.jpg
BX
Addict
Addict

Ta prva je f pohode, ale ta druha :? Ma lica akoby ju manzel doma prefackal :D Trochu dat dole tej cervenej a bolo by to fajn. Pekne ;)
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Nooo viem že ma zase zd*beťe za brushe že ich je tam vela ale nedal som tam tie "Mojsejovské" tak dalšie pozadie, nejakú hlavnú myšlienku to nemá :D
Prílohy
pozadie2.png
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Semtex: ...ja si myslim zase skor naopak. Ta prva je strasne rozmazana, taky umely rozmazany xsicht ze to az boli. K druhej nemam vyhrady, ta sa mi zda v pohode. Mohol si dat aj originaly.
adox napísal:Nooo viem že ma zase zd*beťe za brushe že ich je tam vela ale nedal som tam tie "Mojsejovské" tak dalšie pozadie, nejakú hlavnú myšlienku to nemá :D
Napriek tomu ze to nema myslienku, posplietal si tam co sa len dalo, hiphop s nejakym mimozemstanom, do toho tvoje meno s neonovym efektom a ... no proste ako si sam povedal, nema to myslienku a tam to aj konci.
Skus si rozmysliet co vlastne chces urobit pred tym nez to zacnes robit. A toto inak byva aj moj problem, casto krat by som rad nieco urobil, ale vobec ma nic nenapada.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Heh presne stále chcem niečo urobiť a stále neviem čo to má byť :D
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

adox, nic v zlom ale absolutne nemas cit pre toto... snazis sa do obrazku vtrepat co najviac brushov, efektov aby to bolo zaujimave... lenze ono pointa je niekde inde. (tym ta samozrejme nechcem odradit od toho...)
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

adox napísal:Heh presne stále chcem niečo urobiť a stále neviem čo to má byť :D
tak si bud skus najprv vopred dobre premysli co ides robit, ako to ma vyzerat a aky dojem to ma budit. Ak nemas napad tak sa daj na nejaku osvedcenu cestu ako napr virtual tuning, space art alebo podobne...samozrejme ze aj tam si clovek musi aspon trosku premysliet ako by to malo vyzerat, ak chce aby to bolo podarene, ale je to urcite lahsie ako toto...zaklad tam uz mas...
...pripadne nejaky retus a pod.
feromakovi
Expert
Expert

skúška

Príspevok od používateľa feromakovi »

ja niesom žiaden odborník som vlastne nič...ale keď som bol zaľúbený tak to išlo samé a to som spravil "jej" také akože logo :D a mám k nemu citový vzťah lebo mi "ju" to pripomína 8)
Prílohy
obrázok
obrázok
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Adox: Skús začínať dajme tomu na ploche 400x400px a bavkať sa s nápismi, brushami, efektmi.. lebo poviem Ti - wallpaper je jedna z najťažších vecí čo sa grafiky týka, potrebuje to vhodné umiestnenie, osvetlenie, font, render/stock, rozmer a pod. čo sa Tebe vôbec nepodarilo. Jediné, čo sa mi páči je týpek vľavo a za ním brushe, viem si ho predstaviť samého, bez všetkého ostatného, proste na spodok čierno-bielly pattern, tie brushe a on, to by bolo brutálne.. ale Ty si na wallpaper natrieskal čo sa dalo a tak to dopadlo. Menej je niekedy viac. Ďalej - krikľavý outer glow sa už dlhšiu dobu nepoužíva, sleduj najnovšie trendy a posledná vec - ak robíš akože zrkadlový odraz (ten odlesk pod adox - na ktorom je prekrytie prechodom) tak nerob prechod vlastne z jednej farby do bielej, ale z farby do stratena, t.j. skôr použi Selection Tool a nastav nejaký vhodný feather namiesto Gradient Overlay, bude to krajšie..

feromakovi: predpokladám, že v PS nerobíš dlho, pozri na nete nejaké tutoriály a zlepšuj sa, skúšaj, hraj sa s nástrojmi, upravuj obrázky, fotky a podobne. Tvoje dielo hodnotiť nejdem, príliš jednoduché - na pozadie gradient zo zelenej do modrej farby, potom len transformovaný jednoduchý text, ale tak keď to lásku potešilo, je to v pohode.. x)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Adox: Skus spravit aby sa neprekryvalo oko tej priseri a text "Adox". ;)
Napísať odpoveď