Spanok teraz v lete
Spanok teraz v lete
zdar. mozno to bude blba tema, ale aj tak. chcem sa opytat, ako spite teraz v lete? myslim, co robite pre to, aby sa vam podarilo zaspat v tej horucave? uz niekolky den po sebe nedokazem zaspat skor ako o 4 rano a ked aj zaspim, tak doslova "len tak", ze som nevyspaty.. snad sa chapeme, no
dakujem za odpovede.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, či zrovna skoré vstávanie pomôže. Ja tiež nemôžem zaspať z toho tepla do druhej- tretej, ale ráno sa bez budíka zobudím medzi pol siedmou pol ôsmou.GothaR napísal:Ale vstat skoro rano mozes
Nemozes proste spat do desiatej, aj ked su prazdniny, tak si daj budik na osmu a casom sa ti rezim zrovna. Samozrejme za predpokladu, ze si poobede nedas slofika.
-
weronyka
Light Star
Neotváraj okno cez deň, ale len večer a nechaj ho tak do rána. Nebudeš mať také teplo v izbe.
A k tomu spánku. Už asi týždeň máme nový prírastok do rodiny (a ja príkladné kruhy pod očami) - maznošku maltezáčku. Všade kam pozriem, mám pred očami biele fľaky, čo ju musím furt špehovať, kam si čupne a obdarí koberec blahodarným močom, alebo sa s ňou naťahovať o ponožku, či ju napomínať, aby všetko neobžierala. Hoci je krpatá, človeku dá zabrať a ja po takomto dennom záťahu zaspím ako keby ma niekto ovalil. A na ráno nemusím naťahovať budík, bo neverím, žeby niekto nevstal na poriadny kusanec do ucha
Tak si aj ty zaobstaraj nejakého mladého dynamického dravca a o pravidelné odsávanie energie máš postarané... 
A k tomu spánku. Už asi týždeň máme nový prírastok do rodiny (a ja príkladné kruhy pod očami) - maznošku maltezáčku. Všade kam pozriem, mám pred očami biele fľaky, čo ju musím furt špehovať, kam si čupne a obdarí koberec blahodarným močom, alebo sa s ňou naťahovať o ponožku, či ju napomínať, aby všetko neobžierala. Hoci je krpatá, človeku dá zabrať a ja po takomto dennom záťahu zaspím ako keby ma niekto ovalil. A na ráno nemusím naťahovať budík, bo neverím, žeby niekto nevstal na poriadny kusanec do ucha
-
winni
Medium Star
myslim si ze najlepsou cestou je vycerpat sa
aspon u mna to tak funguje, na vecer okolo 8mej ked uz niesu take horucavy si idem na hodku a pol zatrenovat a ptm si dam ladovu sprchu...
spanok sluzi na dobytie energie a ak cely den nic nerobis z tej velkej casti dodanej energie minies len cast, a potom sa ti zle zaspava pretoze telo este potrebuje stratit aby mohlo zasa cez noc nabrat...
a na trening vobec netreba bycikel, ono staci aj nejaky ten workout alebo ved existuje kopec inych sportov...
spanok sluzi na dobytie energie a ak cely den nic nerobis z tej velkej casti dodanej energie minies len cast, a potom sa ti zle zaspava pretoze telo este potrebuje stratit aby mohlo zasa cez noc nabrat...
a na trening vobec netreba bycikel, ono staci aj nejaky ten workout alebo ved existuje kopec inych sportov...
-
twardykamen
Medium Professional