Spanok teraz v lete
no tak tato noc bola ovela lepsia, sice som siel spat uz o pol noci niekedy a zaspal mozno tak o pol jednej (mozno pomohlo troska aj to, ze som vcera vstaval o osmej ci ako, mozno pivo u kamosky, mozno prechadzka na kofolu, mozno vsetko dokopy:D). pred spanim som si dal ladovu sprchu (wrrrr) a pri posteli mal vychladene pitie. a zaspal som v pohode, tak snad to dnes bude podobne
dik za vsetky rady.
O ventilator cez noc sa netreba bat my mame 2 jeden u rodicov a jeden u mna ja mam upa CHINA za 150sk a aj tento ma Trimer ktory pri prehriani odpoji ventilator od trafa a az kym nevychladne ho zas pripoji.
Rodicia maju Alaska a ten tiez to iste ked sa prehreje sa vypne nech vychladne a potom sa sam zapne a teno ciklus sa opkajue raz-dva krat za noc
Rodicia maju Alaska a ten tiez to iste ked sa prehreje sa vypne nech vychladne a potom sa sam zapne a teno ciklus sa opkajue raz-dva krat za noc
..
citaj si knihu v posteli..
..ja sice moc knihy necitam ale ked si idem lahnut otvorim pana prstenov a po dvoch stranach som uz tvrdy
..asi preto som po polroku len v polke knihy 
Re: ..
a to sa ti nesniva uz pol roka o panovi prstenov?Badynko napísal:citaj si knihu v posteli....ja sice moc knihy necitam ale ked si idem lahnut otvorim pana prstenov a po dvoch stranach som uz tvrdy
..asi preto som po polroku len v polke knihy
btw k teme... studena sprcha (nejakych 5min) ... vyzlec sa najviac ako mozes
a zakry sa nejakou extra tenkou dekou alebo plachtou alebo cim nie perinami...
alebo si kup prasky na spanie
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: ..
[quote="sluggy"
alebo si kup prasky na spanie[/quote]To by som za najšťastnejšie riešenie nepovažovala. Vraj znižujú pamäť. A na čo do seba pchať lieky, pokiaľ ide fakt len o dočasnú nespavosť kvôli teplu? Najmä sa nesil, keď sa ti nedá spať, treba vstať, niečo ísť robiť, čítať, niečo si pozrieť v TV a keď spánok začne prichádzať, tak treba zaľahnúť.
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 18:27 )
to sluggy:
To by som za najšťastnejšie riešenie nepovažovala. Vraj znižujú pamäť. A na čo do seba pchať lieky, pokiaľ ide fakt len o dočasnú nespavosť kvôli teplu? Najmä sa nesil, keď sa ti nedá spať, treba vstať, niečo ísť robiť, čítať, niečo si pozrieť v TV a keď spánok začne prichádzať, tak treba zaľahnúť.
alebo si kup prasky na spanie[/quote]To by som za najšťastnejšie riešenie nepovažovala. Vraj znižujú pamäť. A na čo do seba pchať lieky, pokiaľ ide fakt len o dočasnú nespavosť kvôli teplu? Najmä sa nesil, keď sa ti nedá spať, treba vstať, niečo ísť robiť, čítať, niečo si pozrieť v TV a keď spánok začne prichádzať, tak treba zaľahnúť.
//autoeditácia príspevku ( 19 Jul 2009, 18:27 )
to sluggy:
To by som za najšťastnejšie riešenie nepovažovala. Vraj znižujú pamäť. A na čo do seba pchať lieky, pokiaľ ide fakt len o dočasnú nespavosť kvôli teplu? Najmä sa nesil, keď sa ti nedá spať, treba vstať, niečo ísť robiť, čítať, niečo si pozrieť v TV a keď spánok začne prichádzať, tak treba zaľahnúť.
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
večer sa unavujem filmom/serialom, ked už cítim trocha unavené oči a celkovo únavu tak dopozerám a nastavím časovač na PC na cca 2Omin, pustím hudbu a lahnem si, žiadna perina, žiadne pyžamo, žiadne triko, iba trencle, prikrytý obliečkou z periny.... pohodička, pretože
prikrytý perinou=spotený a deka je strašná, pomaly ešte viac zahreje
prikrytý perinou=spotený a deka je strašná, pomaly ešte viac zahreje
-
Old Dirty Bastard
Guru