tu nejde o toho chlapca tam ide o te media že ked beloch niečo spravý cigánovy tak halo svet čo sa stalo ........svetovy rasizmus..............ale ked cigán spravý niečo tak už to neni pomaly ani v metských novynáchAryan Angel napísal:to je nacisticka stranka na tom nemoze byt nic pravda
Romovia na Slovensku
-
mirak2
Hardcore addict
pekne citanie: http://www.geocities.com/ociganoch/NieR ... ml#Susedia
toto by si mal precitat kazdy..mirak2 napísal:pekne citanie: http://www.geocities.com/ociganoch/NieR ... ml#Susedia
Pekný článok, ktorý absolútne vystihol môj postoj k nim. Autor v článku opísal jednu veľkú pravdu. Cigáňom sa väčšina ľudí snaží vyhýbať (uvoľňujú im miesta, púšťajú ich v radoch,...), len aby s nimi nemali žiadne problémy a vyhli sa ich smradu a tí, ktorí sa im postavia, sú označovaní za hnusných rasistov
Spomeniem ešte moju najaktuálnejšiu skutočnosť s Cigáňmi :
Išiel som medzimestskou autobusovou linkou a na jednej zastávke nastúpila banda asi 5 Cigáňov, ktorí obsadili asi 5 miest (každý si sadol na 2 miesta). Ja som bohužiaľ sedel hneď za nimi. Ich debata spočívala v tom, že po sebe vykrikovali na celý autobus všelijaké slovensko - cigánske výrazy, jeden z nich si na mobile púšťal na plné pecky cigánske pesničky, nevedel čo so sebou, vykladal si nohy na sedačky a mrvil sa po sedačkách. No keby takýto bordel robili bieli, myslíte si, že by im nikto nič nepovedal a nechal ich tak? Silne pochybujem
Spomeniem ešte moju najaktuálnejšiu skutočnosť s Cigáňmi :
Išiel som medzimestskou autobusovou linkou a na jednej zastávke nastúpila banda asi 5 Cigáňov, ktorí obsadili asi 5 miest (každý si sadol na 2 miesta). Ja som bohužiaľ sedel hneď za nimi. Ich debata spočívala v tom, že po sebe vykrikovali na celý autobus všelijaké slovensko - cigánske výrazy, jeden z nich si na mobile púšťal na plné pecky cigánske pesničky, nevedel čo so sebou, vykladal si nohy na sedačky a mrvil sa po sedačkách. No keby takýto bordel robili bieli, myslíte si, že by im nikto nič nepovedal a nechal ich tak? Silne pochybujem
-
mirak2
Hardcore addict
aby nikto nepovedal ze som rasista alebo co - poschodie podo mnou byva postarsia ciganka a oproti nej teda podo mnou jej hluchonema dcera s bielym hluchonemym manzelom a dietatom, tiez hluchonemym...nikdy som nemal s nimi ani len najmensi problem, vychadzame s nimi velmi dobre, aj ked starsej ciganke uz vek robi svoje a je trosku otravna, ale ktory dochodca nie je
ale na prizemi byvali tmavsi, a jedine co bolo na tej rodine dobre bola cistotnost...vysavanie kazdy den, take nieco sa nevidi ani u nas doma
inaksie mali vo zvyku robit hluk a deti jej behali po celom bloku a bliakali a pod. ..vdakabohu po mensich anabazach v belgicku sa odstahovali niekam het a pocul som o nich uz len v televiznych novinach v sprave o kradnuti elek. drotov...ked sa uskvarilo jedno z tych deti na vedeni ked sa pokusalo odstrihnut kable 
Mohol by si vysvetlit preco, kedze sami cigani sa oznacuju za ciganov a rom v ich jazyku znamena clovek?Risko napísal:Precital som si to , byval som blizko romoch 9rokov tiez sme snimi maly obcas problem no aj tak im budem hovorit Romovia a nie cigani.
Oznacenie rom pravdepodobne zacali pouzivat cigani ktory sa za svoju etnicitu hambili.
Myslim si ze dnesni ludia pouzivaju slovo Rom na slusneho cigana.kali520 napísal:Mohol by si vysvetlit preco, kedze sami cigani sa oznacuju za ciganov a rom v ich jazyku znamena clovek?
Oznacenie rom pravdepodobne zacali pouzivat cigani ktory sa za svoju etnicitu hambili.
Tak ako si dnesny pseudo-fasisti-nacisti-rasisti hovoria nacionalisti tak si slusny cigani hovoria Romovia.
Takze tie tvoje premudrele frazy na mna nehovor.Aj tak ich zabudnes v piatok lebo budes nadrbkany ,a to ze si ich niekde vygoogli nato zabudnes uplne
-
mirak2
Hardcore addict
risko myslis zle. romovia si privlastnili oznacenie rom lebo sa im zdalo ze cigan = automaticky zle... ale neboj sa...o par rokov (vidim to na max. 15r.) bude aj oznacenie Rom hanlive a zase si vyberu nejake nove slovo na oznacenie svojho stada a v tom clanku je to tak aj napisane a max. s tym suhlasim
a aby som skompletizoval tak stranka je pomerne rozsiahla:
http://www.geocities.com/ociganoch/Obsah.html
a aby som skompletizoval tak stranka je pomerne rozsiahla:
http://www.geocities.com/ociganoch/Obsah.html
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
WTF???iex12 napísal:ale romske ženi su vam dobre na sex hm???,
Toto bolo teda dosť odveci. Pozri, posledná vec, ktorá mi na cigánoch prekáža, je ich farba pleti. Nemal by som problém kamáratiť sa s nimi, keby však boli spoločenskí a vychovaní! Včera sme s kamarátom sedeli pri Tescu a čakali na ďalšieho kamaráta, ktorý išiel kúpiť vodu. Zrazu k nám prišiel malý fagan, mal niečo okolo 7-8 rokov a frajerským tónom sa spýtal, čo pri Tescu robíme, nech okamžite zmizneme, že je to jeho Tesco, inak dostaneme. Samozrejme, poslali sme ho do teplých krajín, chvíľu na nás ešte ponadával a odišiel. Je toto normálne? Je mi po pás, má takmer o 10 rokov menej a bude vyskakovať?! Vie ale, že by sme mu nič nespravili, to by bola samovražda, hneď by po mne išli jeho bratia, bratanci, rodičia.. Táto, prepáčte za výraz, cigánska demencia, sa však dedí z generácie na generáciu, aké majú byť tie deti, keď doma vidia rodičov neustále ožratých, hrešiacich, ničnerobiacich, machrujúcich..? Ale na to som si už zvykol, neraz skončili kamaráti fialoví, lebo sa s nimi zaplietli. A nie, oni nepôjdu 1 vs. 1, vždy musia byť v presile, nájdu si Ťa samého. Preto som si povedal, že cigánov budem úplne ignorovať - opakujem, nie pre ich rasu, ale správanie.iex12 napísal:ale romske ženi su vam dobre na sex hm???
Herečka Zdena Studenková sa v nedávnom rozhovore pre český týždenník Reflex okrem iného vyjadrila aj na adresu rómskej komunity. „Nevidím žiadny dôvod, prečo by som mali brať na takýchto ľudí ohľady,“ vyjadrila sa na adresu rómskej komunity Studenková. „Ktokoľvek dnes hovorí o Rómoch, ktorí sú z 90 % spoločenským odpadom, tvári sa ako strašný humanista. Každý z nás by sa mal predsa snažiť o to, aby sa vyrovnal alebo aspoň priblížil tým múdrejším, pracovitejším a lepším,“ na plné ústa prehovorila herečka: „Nie, aby tí schopnejší klesali na úroveň ľudí, ktorí sa v podstate odmietajú vzdelávať a pracovať, ktorí ignorujú základné hygienické návyky,“ Označila ich za spoločenský odpad. Jej výrok počas rozhovoru šokoval aj samotného novinára, preto sa herečky na rovinu opýtal, či má jej slová skutočne uverejniť. Herečka odvetila: „A prečo nie? Ja si za svojimi názormi stojím.“
http://hlavuhore.wordpress.com/2009/07/ ... zdy-mysli/
http://hlavuhore.wordpress.com/2009/07/ ... zdy-mysli/
Tentokrát plne súhlasím so Studenkovou - oni z nej teraz spravia rasistku alebo ja neviem čo ešte, za správny názor, ktorý však nikto nemá odvahu povedať, lebo hneď by dostal nálepku rasista. To je však už demencia česko-slovenských novinárov - veď stačí sa pozrieť na ten článok o jej partnerovi Kostkovi, ktorý mal tuším bundu Thor Steinar a už z neho spravili skinheada (niekto ho tu raz posielal). Posledná vec, čo mi na cigánoch vadí, je ich farba pleti. Nemám ich rád pre ich doslova sprosté správanie, rovnako ako nemám rád "bielych" jedincov správajucich sa rovnako a určite to takto myslela aj Zdena.