CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ako tak toto citam je mi normalne zle z toho co sa tu vsetko deje.. nebudem komentovat kto je na chybe a podobne veci.. ja osobne som do vcera nevedel ze e.max je admin.. urcite spravil velke chyby ale tak co druhu sancu by mal dostat kazdy..

Filipito - urcite si mal pravdu a plne s tebou suhlasim ale uz to nerozoberaj stalo sa to a uz sa to neodstane e.max spravil velku chybu..

Psycho - s tebou uplne suhlasim pokial tu nebudu pravidla pre adminov co mozu a co nie tak do vtedy sa tu budeme hadat ako babky na trhu.. takze ja som urcite za aby sa nieco take spravilo a vidi sa mi to ako dobra vec hlavne na taketo ucely..

Na zaver by som vas chcel poprosit uz to nerieste e.max sa ospravldnil viacej pre nas nemoze urobit tak uz neskacte do neho.. Myslim ze to bolo dostatocne riesene a uz by to malo skoncit..
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

ked sa tu uz riesia veci ohladne adminov: myslim ze tento server je na tom este dobre, zazil som este prvy hojko server a tam boli admini co robili hru fakt dost nehratelnou. Jasne ze sa stane aj preslap ale celkovo si myslim, ze robite dobru robotu. Osobne nemam problem s nikym ale specialne by som chcel pochvalit Leka, podla mna velky pohodak a dobry admin. (neberte to ako vtieranie ak by to nahodou dakoho napadlo, to ja fakt nepotrebujem, ale ako pochvalu a prianie pevnych nervov)
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

e.maxa sa zastanem aj ja, neni to pekné keď sa nadáva, uráža, podpichuje...napríklad včera sprepáčením taký IDIOT si ma tam začal doberať s argumentom že on hrá u2ligu on je šéf on niečo dosiahol a také, že mám štastie že ma nepozná a podobne, pritom som pol krivého, urážlivého či už doberajúceho si slova nepovedal, ešte začne že ja si nemám ani hovoriť admin a podobne :lol: proste najprv som to bral ako výrok nejakého kreténa, ale následne začal byť stále silnejší a silnejší... :roll: som mal takú chuť ho vy****vať že by nevedel čí je, ale udržal som sa...následne skončil s BANom na deň za urážku rodiny...samozrejme nie odomňa ale od Yossa :modlenie: čiže fakt to nieje jednoduché aj keď to nerobím dlho...ako uštipačné poznámky som dostal od viacerých hráčov čo tam hrávajú ale tak sa už poznáme som bral akože srandu :) len fakt keď hento niekto začne robiť, ešte k tomu bezdôvodne...tak to nie fakt dakujem, e.maxovy asi fakt už pretiekol pohár vtedy...I keď aj Filipito a zbytok čo tu písali majú pravdu, nehovorím že nie... :wink:
//dakujem za Nadeovu pochvalu :)
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

ak mozem este sa vyjadrim aj ja, kedze na hojkovi hravam bud ja alebo moj brat kazdy den.
2x sa zastanem e.maxa (asi som chory, kedze som vzdy proti) ospravedlnil sa verejne a priznal svoju chybu (chvalihodne)

suhlasim aj s dragom za zvysenie %poctu rtv (na 75%),
ale nesuhlasim s lekom co napisal na psychosov post ohladom pravidiel pre adminov. ano preslap sa stane aj adminovi (viem, lebo bol a som adminom) ale za ten cas co tu hravam som si vsimol ze nie ste jednotny (takze by ste si to mohli ujasnit, aspon medzi sebou, ak nie verejne), pokial je komunikacia (vt, ts a pod) zakazana medzi hracmi, tak nech je zakazana aj medzi adminmi a hracmi, pokial sa poznaju dlhsi cas, alebo aspon nech sa to nepise na sklo :)

a na zaver, myslim ze si to pisal ty e.max o tom, ze admini su dobry ale ako nahle urobia chybu, tak su vykricany. je to tak a vzdy to tak bude, je to ako politika, alebo verejne zname osoby. ste vykricany z toho dovodu, ze ste "zakon" a zakon by nemal porusovat zakon.
dR. jAkyll
Novice
Novice

cs 1.6 ban

Príspevok od používateľa dR. jAkyll »

Nech sa leko nabuduce lepsie rozhodne ako bude udelovat bany... h2 ma stale provokoval a urcite nebudem kludny ked mi niekto nadava. dal mi uplne zbytocny ban na 1 den. nech si radsej pozrie kto hadku zacal a az potom rozhoduje. To ze tam hraci kempia ako divi (v inferne t na balcony alebo cbble t vo vezi - vsetko all right, adm im nedaju ani slap alebo kick to im nevadi) ale ked niekomu poviem ze je magor nech uz drzi pysk to je na ban na 1 den... :idea:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

jakyl. Dostal si ban ty aj on. Čo sa s ním máš čo dohadovať. Napísal som vám. "Treba vás schladiť páni?" Ani jedn ani druhý ste na mňa nereágovali. Dostali ste ban obaja, aby ste si to mohli v kľude vydiskutovať. Dobudúcna budeš vedieť ako sa správať.

btw hráč h2 je permanentne vylúčený z nášho serveru. Takže páni admini pokiaľ ho na servery uvidíte, znepríjemňujte mu hru. BAN mu nepomáha, má dynamickú IP a veľa si o sebe namýšľa. Dôvod? Nemá ani toľko rešpektu, že si nedokázal odsedieť 1denný ban a po 5tich minútach po bane sa spokojne objavil na servery so slovami, "smejem sa ti do tváre".

K tým pravidlám pre adminov. Už som sa raz vyjadril. Kto potrebuje na adminovanie pravidlá, nepatrí k adminom. /aby ste pochopili správne, admin je človek ktorý pravidlá dodržiava a určuje ich/. Pre vašu úplnosť admin sa má správať tak, aby nahneval čo najmenšiu časť hráčov na servery. Má vyhovieť ostatným ale aj sebe. Má ísť príkladom. Presne takto sa majú správať aj všetci ostatní. Čo robíš druhému ty, ude robiť on tebe. Tak aké pravidlá. Prešľap sa stane a keď je človek admin, je to prešľap žiaľ viditeľnejší. Keby sme aj mali nejaké pravidlá, hráči by sa o nich určite nedozvedeli. Máme v admin teame malé nezhoddy ktoré si dáme do poriadku sami. Ďakujeme však za upozornenia. k emaxovi sa nevyjadrujem, vyjadril sa sám. Ospravedlnil sa. a Painovi ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Filipito: Logy su, ale hladat to v tom mnozstve, tak to urcite nie. Treba priblizny cas a datum, kedy to bolo a mozem to pozriet.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak to netusim hojko, ale uz to ani netreba :) , vysvetlili sme si to a verim ze sa to uz nebude opakovat
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Akýý je len ten svet krásny že notodem? Tuto sa oháňaš ku každému, a pritom sám CHEATUJEŠ!! Mad neni hlúpy Mada neodrbeš :twisted:
Prílohy
notodem.rar
(416.02 KiB) 35 stiahnutí
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

h2 no comment mal som snim aj ja problem no ospravedlnili sme sa a neveril som ze to takto dopadne .

Filipito tu sam vidis aky je v skutocnosti h2
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Mad Dad napísal:Akýý je len ten svet krásny že notodem? Tuto sa oháňaš ku každému, a pritom sám CHEATUJEŠ!! Mad neni hlúpy Mada neodrbeš :twisted:
co som ti hovoril pred tyzdnom dad? 8) ...
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

omg....clovek je dva dni mimo server a pomaly konec sveta :D:D:D

nebudem sa moc vyjadrovat k tym hadkam, myslim, ze uz ste si to vysvetlili....
k tym pravidlam pre adminov...tak ako leko pisal kazdy admin musi vediet co je spravne a co nie (pre dodrzanie poriadku), ak spravi nejaku chybu kludne sa tu postazujte, vydiskutujeme si to tu

Notodem - sklamal si ma, pretoze si dal cheaty do CS, ktore som ti uploadol a poslal, demo som nepozeral, verim madovi

pain a na mna si zabudol, aky som dobry :( :D
Notodem
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Notodem »

Cawte CHEATY SOM NEPOUZIVAL JA ALE MOJ BRACHO len pre zaujimavost nebudem sa vam vtierat :(
dOoM^
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dOoM^ »

Ta ma napadla taka krasna vec ta... co keby sme miesto toho zmenenia rtv na 75 percent hracov sem hodili plugin, ktory maju aj na inych serveroch a to ten, co zabranuje nominovaniu map, ktore sa hrali posledne 4 razy... napr bude sa hrat dust2, nuke a povedzme aztec a ked bude chciet niekto nominovat d2 na nuku alebo aztecu tak mu to nepojde :twisted: Podla mna lepsie riesenie ako bavkat sa s rtv.

P.S. Som clen za hnutie pridania mapy de_cpl_strike do aktivnych map hojko.com :)
matk0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matk0 »

to je celkom dobry napad co napisal doom
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

dOoM^ napísal:Ta ma napadla taka krasna vec ta... co keby sme miesto toho zmenenia rtv na 75 percent hracov sem hodili plugin, ktory maju aj na inych serveroch a to ten, co zabranuje nominovaniu map, ktore sa hrali posledne 4 razy... napr bude sa hrat dust2, nuke a povedzme aztec a ked bude chciet niekto nominovat d2 na nuku alebo aztecu tak mu to nepojde :twisted: Podla mna lepsie riesenie ako bavkat sa s rtv.
Myslím že sa to už skúšalo ale nejak sa to nepodarilo rozbehať :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Notodem: Tvoj problem, nemal si ich vobec stahovat.

dOoM^: Uz som to skusal s blazerom ci lekoklatikom rozbehnut, no nepodarilo sa. Ak vies o nejakom overenom plugine, tak sem s nim, mohol by som to este skusit nahodit a otestovat.
Notodem
Amateur
Amateur

ja som ich nestiahol al uz som pisal nebudem sa vtierat
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

doom...staci sem vlozit tu mapu a hojko ju urcite rad da na server :wink: :wink: (tu je http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 0db7a03e6b)

ten plugin sa testoval...a neuspesne...ale nebol by odveci...ak by bol funkcny

a este k darcovi Karmy - ..... ja som notodemovi poslal moje cs, nie cheaty....sa trosku uvedom....asi by som tu nebol keby mam cheaty...looser
Notodem
Amateur
Amateur

pepoJr ja ti nehovorim ze si mi poslal citi ale ze ja som si ich nestiahol
Zamknuté