Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
-
mikkimikki
Medium Professional
akurat mi včera brat vravel zážitok kamaratky(blondínky) a neni to vtip je to skutočnosť
proste išli normalka aj s inštruktórom a
I:teraz dáme všetkým vedieť že ideme do ľava
ONA: v mysli: ale ved to sme sa neučili pane bože čo mam robiť
tak stiahla okienko a zakričala: ideme doľava
vyletela aj z dverami
proste išli normalka aj s inštruktórom a
I:teraz dáme všetkým vedieť že ideme do ľava
ONA: v mysli: ale ved to sme sa neučili pane bože čo mam robiť
tak stiahla okienko a zakričala: ideme doľava
vyletela aj z dverami
Autoskola.. hm... par dni dozadu som jaksi nespravil.. dokonala jazda a na poslednej krizovatke som sa vybodol na stopku... mea culpa
To by ma ani nesralo, len dalsie skusky mam v septembri.
Ale stojim si za tym, ze vodicak treba davat ludom, ktori tusia, ako to auto funguje -> domyslia si, ako s nim treba zaobchadzat v roznych situaciach... Ked si vezmem, ze trubka predomnou bola schopna chudacika SDIcko trapit v 50kmh rychlosti na dvojke?... Podradenie bez toho, aby auto nespravilo bunnyhop = 0 bodov.. a tak.
To by ma ani nesralo, len dalsie skusky mam v septembri.
Ale stojim si za tym, ze vodicak treba davat ludom, ktori tusia, ako to auto funguje -> domyslia si, ako s nim treba zaobchadzat v roznych situaciach... Ked si vezmem, ze trubka predomnou bola schopna chudacika SDIcko trapit v 50kmh rychlosti na dvojke?... Podradenie bez toho, aby auto nespravilo bunnyhop = 0 bodov.. a tak.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nj, ked dnes teoria spociva z toho, ze do benzinoveho tankujete zo zeleneho stojanu, do diesla z cierneho, a casti si precitajte pred skuskou z papiera... Nehovorim ze by sa malo v autoskole ucit ako si vymenit silentbloky, ale techniku jazdy s roznymi motormi a pohonmi by mala pokryvat, aspon v teorii (samozrejme nemoze kazda autoskola vlastnit turbonaftu, hladku naftu, benzin a turbobenzin, a este aby mala aj predokolku, zadokolku a stvorkolku..)