Najlepsia futbalova 11

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Steven666 napísal:to bol príklad.
Ale velmi zly priklad
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Nerieste tu Stocha s Ronaldom ... keby Ronaldo prestupil vtej dobe napr do Madridu tak by z neho bolo podla mna velke nic ... v Madride venuju mladezi taku pozornost ako ja rastu travy co mam vonku pred domom. Co som tym chcel povedat - keby Ronaldo neprisiel do ManU kde s nim Fergie chcel pracovat mozno by s neho vobec nebolo to co je .... aj Quaresma bol super talent a ako dopadol. Nenasiel taekeho trenera ktory by s nim pracoval a zaradil ho do muzstva takze tie keci ze Ronaldo by sa presadil pod hocijakym koucom pravda nie je.
kali520
Darca
Darca

- eXo - napísal:Nerieste tu Stocha s Ronaldom ... keby Ronaldo prestupil vtej dobe napr do Madridu tak by z neho bolo podla mna velke nic ... v Madride venuju mladezi taku pozornost ako ja rastu travy co mam vonku pred domom. Co som tym chcel povedat - keby Ronaldo neprisiel do ManU kde s nim Fergie chcel pracovat mozno by s neho vobec nebolo to co je .... aj Quaresma bol super talent a ako dopadol. Nenasiel taekeho trenera ktory by s nim pracoval a zaradil ho do muzstva takze tie keci ze Ronaldo by sa presadil pod hocijakym koucom pravda nie je.
O com ty furt. Ronaldo ked prestupoval uz nebol mladez, mal nieco cez 19, 20 rokov. Fergusson si ho kupil preto lebo bol dobry a Manchester za neho dali najviac. Fergusson ho vobec nevychoval ani nic podobne, este by som povedal ze Fergusson to trochu posral lebo prve dve sezony mu nedaval tolko prilezitosti.

Co sa tyka Quaresmi nebol to ziaden talent, je to len medialne predcenovany hrac. Uz ked bol mlady bola jeho hra daleko za Ronaldovou hrou v tom istom veku.

Istotne hra nejaku rolu to do akeho klubu prestupi hrac, ale zopakujem to znova, ked niekto vie hrat futbal nepotrebuje nato super spickovych trenerov napr Fergussona.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

kali520 napísal:O com ty furt. Ronaldo ked prestupoval uz nebol mladez, mal nieco cez 19, 20 rokov. Fergusson si ho kupil preto lebo bol dobry a Manchester za neho dali najviac. Fergusson ho vobec nevychoval ani nic podobne, este by som povedal ze Fergusson to trochu posral lebo prve dve sezony mu nedaval tolko prilezitosti.

Co sa tyka Quaresmi nebol to ziaden talent, je to len medialne predcenovany hrac. Uz ked bol mlady bola jeho hra daleko za Ronaldovou hrou v tom istom veku.

Istotne hra nejaku rolu to do akeho klubu prestupi hrac, ale zopakujem to znova, ked niekto vie hrat futbal nepotrebuje nato super spickovych trenerov napr Fergussona.
By som ta chcel vidiet, kebyze si ho zoberie taky Scolari do timu, aj ked Portugalcov dotiahol na eure daleko, ako by ho vycvicil v taku hviezdu, ked s celou Chelseou nevedel nic spravit.....
kali520
Darca
Darca

IamMartinQo napísal:By som ta chcel vidiet, kebyze si ho zoberie taky Scolari do timu, aj ked Portugalcov dotiahol na eure daleko, ako by ho vycvicil v taku hviezdu, ked s celou Chelseou nevedel nic spravit.....
Aha takze keby Ronaldo neprestupil do Manchestru by to bol obycajny priemerny hrac.

Ked je Fergusson taky neuveritelny trener preco nema takych Ronaldov celu jedenastku?

Pochop uz konecne ze vplyv trenera na talent hraca je minimalny. Ked niekto od prirody nevie hrat futbal, nebude ho vediet hrat ani po 20 rokoch sustavneho treningu a to preto lebo nema nieco take comu sa hovori nadanie, niekto ho ma na futbal nietko na spievanie a niekto zas na nieco uplne ine.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

-------------------------------------Cesar-------------------------------------------

Maicon------------Ferdinand---------------------Terry-----------------------Evra

---------------------De Rossi--------------Cambiasso-----------------------------

Lennon-------------------------Aquilani--------------------------------------Ribery

-------------------------------Ibrahimovics------------------------------------------
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vidnoze tam mas vacsinu hracov s talianskej ligy, ktoru az takdobre nepoznam, nieje to ta najlepsia zostava aku som videl, ale no tak videl som aj horsiu, tvoja je asi na urovni stredu :)
Aquilani totalne nezanmy hrac :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

IamMartinQo napísal:Vidnoze tam mas vacsinu hracov s talianskej ligy, ktoru az takdobre nepoznam, nieje to ta najlepsia zostava aku som videl, ale no tak videl som aj horsiu, tvoja je asi na urovni stredu :)
Aquilani totalne nezanmy hrac :)
to potom malo vies o futbale 8)

buffon

alves-------------- terry ------ ferdinand clichy

de rossi

walcott-- kaká ---- messi
-

rooney --- torres
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

aleja ho poznam, on hra teraz volakde v serii A ale tak do 11 by som ho 100% nedal.....
Talian
Medium Star
Medium Star

Aquilani nie je neznamy hrac ? uz len to , ze Liverpool zaňho ponúka 25 mil.eur o niečom svedčí , cez prestupové obdobie ho chcel napríklad Arsenal , Juventus , Inter či Real Madrid .

Ono to si vezmi už len branákr : César v súčastnosti fatk najlepší a Inter neznášam . Je lepší ako Buffon či preceňovaný Čech . Jedine sa mu môže rovnať Casillas .

Maicon tam sa mu môže rovnať akurát Dani Alves .

De Rossi s Cambiassom su asi najlepsi DM na svete .

Aquilani je skvelý Trequartista (podhrotový hráč) , ale na jeho meisto je dobrý napríklad aj Elano z Man City , či Diego z Juventusu .

A Ibrahimovics je najlepší stredný útočník .
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hrava v as rim a je povazovany spolu s de rossim za najlepsich defenzivnych zaloznikov ligy,takze ma pravo byt v najlepsej resp. oblubene 11
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Namiesto De Rossiho by som dal radsej Mascherana tej je podla mna isto lepsi pripadne Alonsa. A aj namiesto Walcotta by som vedel vybrat lepsieho.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

- eXo - napísal:Namiesto De Rossiho by som dal radsej Mascherana tej je podla mna isto lepsi pripadne Alonsa. A aj namiesto Walcotta by som vedel vybrat lepsieho.
skorej toto je moja najoblubenejsia zostava....a walcott a za rok mozno dva bude iny frajer 8)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to hovorili o vsetkych, rooneym, lennonovi nanim, a su to iba taki hracikovci do 2 ligy
kali520
Darca
Darca

Talian napísal:Aquilani nie je neznamy hrac ? uz len to , ze Liverpool zaňho ponúka 25 mil.eur o niečom svedčí , cez prestupové obdobie ho chcel napríklad Arsenal , Juventus , Inter či Real Madrid .
A cheslea chcela Hamsika. To ze mali zaujem este neznamena ze je to hrac svetovej spicky.
Talian napísal:Ono to si vezmi už len branákr : César v súčastnosti fatk najlepší a Inter neznášam . Je lepší ako Buffon či preceňovaný Čech . Jedine sa mu môže rovnať Casillas .
V com je Cesar taky neuveritelny? Je to obycajny radovy brankar ktory neni zly ale ani s nicim nevinika. Osobne si myslim ze ma dost slaby reflex, co sa napr o Buffonovo povedat neda, tak isto aj Casillas a Van der Saar su od neho o triedu lepsi.
Talian napísal:Maicon tam sa mu môže rovnať akurát Dani Alves .
Rovnako aj Glen Johnoson alebo Sagna
Talian napísal:De Rossi s Cambiassom su asi najlepsi DM na svete .
Mna napadaju hned viacery napr Mascherano, Essien, Yaya Toure, Gattuso, Carrick, Alonso atd atd...
Talian napísal:Aquilani je skvelý Trequartista (podhrotový hráč) , ale na jeho meisto je dobrý napríklad aj Elano z Man City , či Diego z Juventusu .
A co tak taky Gerrard, Lampard, Robinho, Rooney, Kaka atd atd...
Talian napísal:A Ibrahimovics je najlepší stredný útočník .
V tom sa asi zhodneme, ale aj on je nahraditelny napr Drogba, Van Nistelrooy, Villa atd

Celkovo aj ti krajny zaloznici su dost pofiderny, napr na tej pravej strane by kludne mohli byt Messi, Ronaldo
M.a.R.o.s.H napísal:skorej toto je moja najoblubenejsia zostava....a walcott a za rok mozno dva bude iny frajer
Wallcot keby nebol taky rychly tak je to obycajny podpriemerny hrac. Inymi slovami okrem rychlosti nicim nevinika naopak kazi centre, nepresne prihravky, slabe zakoncenia a je moc zbrkly.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No a tu to mate povedane za mna, totalne zo vsetkym suhlasim, s kalim520, davam karmu HORE :D naozaj skoro kazdy je nahraditelny na svojom poste.....Ci uz je to rozdielna liga alebo sutaz...
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

IamMartinQo napísal:to hovorili o vsetkych, rooneym, lennonovi nanim, a su to iba taki hracikovci do 2 ligy
To nemyslíš vážne :lol:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

IamMartinQo napísal:to hovorili o vsetkych, rooneym, lennonovi nanim, a su to iba taki hracikovci do 2 ligy
Toto si slusne zadrel .... Rooney uz podla mna dokazal aky je dobry a Lennon sa zacina ukazovat podobne. Nani snad teraz ukaze ze ma tiez talent ked odisiel Ronaldo dostane ovela via prilezitosti.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Teraz si potvrdil svoje športové znalosti, jeden z najlepších hráčov na Britských ostrovoch Wayne Rooney patrí do II. ligy, hej? Kto by potom podľa teba mal hrať v Premier League? To som teraz fakt zvedavý na odpoveď, daj mi sem na každý post 5 mien, ktoré si podľa Teba zaslúžia hrať najvyššiu súťaž.
Talian
Medium Star
Medium Star

Ono Lampard , Robinho určite nie su typický podhrotový hráči , Rooney tam občas jráva ale tiež je to skôr útočník .

César ked si sledoval aspon Ligu Majstrov , musel si si vsimut jeho kvality , ze je fakt vyborny . Pre mna je Buffon precenovany . Taky Casillas je fakt skvelý , lenže v tejto sezóne sa nevyhol chybám a gólom , ktoré by trebárs César chytil .

Za zmienku ešte stoja Frey z Fiorentiny a Given teraz uz Man City a aj Van Der Saar z United .

Ak by si chcel dať do zostavy Lamparda a Gerrarda tak by som volil rozostavenie 4-4-2 .

Hodne je to aj o rozostavený .

Inak ja za najlepsie pravé krídla považujem Lennona z Tottenhamu , Jesusa Navasa zo Sevilly , Joaquina a Pabla Hernandeza - obaja Valencia .

Ale je to vec vkusu :-) .
Napísať odpoveď