Supermani na internete

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

nicki - skade si? prid do BB, osobne pokecame... nemam s tym problem... a ze si p*ca ti kludne poviem do oci ak ma o tom presvedcis rovnako ako ma presviedcas tu...

k teme - ano, za anonymitou netu je vela ludi hrdinom - ved je to ovela lahsie ako nazivo, sam o tom viem svoje ked sa mi par ludi na icq vyhrazalo ako ma dokopu do krvi a ked sme sa stretli nazivo boli krotki ako baranci... ale neda sa s tym nic robit...je to proste tak...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Čo ja viem, ja sa snažím písať a vystupovať aj na nete normálne resp. tak isto, ako v reálnom živote. Ale občas sa stane, že človek si dovolí a napíše viac, ako v reále. Ja si vždy hovorím, že nikdy neviem, či sa s niekým z týchto ľudí nestretnem v skutočnosti. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

dobre, ale myslím že by sa tu dalo diskutovať aj o iných prípadoch. Nemusí byť niekto hneď agresor. Zoberme si koľko chalanov si na internete nájde napríklad kamarátku, a keď sa stretnú tak sa hanbia a nevedia nič povedať. Zrazu nie sú takí ukecaní. Tým chcem povedať že na internete je celkovo každý "silnejší" čo sa komunikácie týka ako v reále. Isto aj ja, a neuverím keď mi niekto povie že on nie. V takom prípade celkom schvalujem tú internetovú anonymitu, lebo človek sa isto cíti super, úspešný a druhej strane to nevadí. Tieto prípady čo vy spomínate sú väčšinou záležitosť puberty a adolescencie, to chce iba čas a trpezlivosť okolia
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

audiotrack napísal:radšej nech na nete anonymne do niekoho skáče ako by si mal svoje sebavedomie dobíjať alkoholom a drogami. Ak je niekto v reálnom živote introvert, nie je nič výnimočné že aspoň na internete pociťuje potrebu a šancu presadiť sa a získavať priazeň a neskôr aj rešpekt. Každopádne, takých ľudí môžeš vždy ignorovať (čo ti komunikácia medzi štyrmi očami nedovoľuje) takže sa nad nimi iba pousmejem a nechám ich v domnení, že ich čítam a rozmýšlam nad odpoveďou zatial čo si píšem s niekym rozumnejším.
"radsej nech na nete anonymne do niekoho skace"
-ja ti neviem,ved za kompom tiez sedi clovek,ktory ma svoje pocity.Dokonca som si vsimla,ze niektori beru ignoraciu ako osobne vytazstvo a satisfakciu a dovoluju si cim dalej tym viac..a mozno mas recht,a len naozaj silna osobnost sa neda vyprovokovat primitivnymi hlaskami a mysli si svoje..

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 23:24 )
Maki napísal:nicki - skade si? prid do BB, osobne pokecame... nemam s tym problem... a ze si p*ca ti kludne poviem do oci ak ma o tom presvedcis rovnako ako ma presviedcas tu...

k teme - ano, za anonymitou netu je vela ludi hrdinom - ved je to ovela lahsie ako nazivo, sam o tom viem svoje ked sa mi par ludi na icq vyhrazalo ako ma dokopu do krvi a ked sme sa stretli nazivo boli krotki ako baranci... ale neda sa s tym nic robit...je to proste tak...
sranda je ze,mam tvoje vylevy na haku..off
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Keby si ich mala na haku, tak na to vobec nereagujes :wink:
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

bolek napísal:Čo ja viem, ja sa snažím písať a vystupovať aj na nete normálne resp. tak isto, ako v reálnom živote. Ale občas sa stane, že človek si dovolí a napíše viac, ako v reále. Ja si vždy hovorím, že nikdy neviem, či sa s niekým z týchto ľudí nestretnem v skutočnosti. :)
trefa..svet je maly a nahoda je blbec

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 23:28 )
axXis napísal:draha nicki, Tebe by som uplne bez okolkov povedl, ze su hlupa sliepka aj z oci do oci....
a co sa tyka internetovych frajerov kym nemachruju s nasilim a akoby vsetkych zmlatili a z nejakeho rozumneho dovodu (opakujem rozumneho) sa pohadaju tak sa tak trochu akceptovat. na nete sa totizto mozu stretnut aj ludia, ktori by sa vzhladom na svoje nazory v realne nikdy nestretli pretoze si len potichu jeden o druhom povedia, ze ten druhy je dementny a ku konfromtacii proste ani len nedojde. zatial co tu sa tomu niekedy nevyhnes a ked sa vyskytne pripad ako si napriklad Ty, nicki, tak nevidim dovod preco aj niekomu nevynadat do blbych :)

P.S. ty si ani len to velke T nezasluzis
12+
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Risko napísal:Nikdy v zivote som za svoje nazory alebo prejavy nebozkal chodnik :) , mozno ty ano.To ze mam 60kg neznamena ze si somnou clovek moze zahadzat :).Je krasne ze ty mas 90 kg 190 cm a traivs cely den za diskusnim forkom :).
To je pre človeka s takýmito telesnými proporciami hanba tráviť čas na diskusnom fóre? V čom je rozdiel medzi 50 kg a 100 kg ohľadom spôsobu trávenia voľného času?
A k téme: Herkulov na internete je viac než dosť, keby naozaj každý z nich zvládol urobiť to, čo píše, že urobí, bolo by tak o 5% menej ľudí na svete. IMHO, týto ľudia trpia nejakými komplexmi, ktoré si pomáhajú kompenzovať siláckymi rečami a svojím novým (a väčšinou silnejším) virtuálnym ja.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

lubos: akoze s 99% tvojich prispevkov nesuhlasim, ale teraz mas 100 bodov..

nicky: >10... :roll:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Muffi napísal:To je pre človeka s takýmito telesnými proporciami hanba tráviť čas na diskusnom fóre? V čom je rozdiel medzi 50 kg a 100 kg ohľadom spôsobu trávenia voľného času?
A k téme: Herkulov na internete je viac než dosť, keby naozaj každý z nich zvládol urobiť to, čo píše, že urobí, bolo by tak o 5% menej ľudí na svete. IMHO, týto ľudia trpia nejakými komplexmi, ktoré si pomáhajú kompenzovať siláckymi rečami a svojím novým (a väčšinou silnejším) virtuálnym ja.
Chcel som ty mze niekto moze mat aj 90 kg 190 cm a nemusi chodit.Doporucoval by som pozriet vigorovi videa ako 75kilovi rusi davaju dole 210cm boxerske hovada :).
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

A pointa?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Risko napísal:...
Vigor tomu sa hovori Pointless.

Risko ... Si strasne smiesny, kolega ... Presne na teba odkazuje tato tema :) Si tu ako Prenadherny priklad internetoveho hrdinu ... Spolu s qwerty-m tvorite nerozlucnu dvojicu :) Mali by ste sa zoznamit.

Ako je priam smiesne ako sa tu prezentujes ... Ale nikto tu nie je na to zvedavy ... Je uz neskoro ... Chod si lahnut ... To ta prejde. Ulahcis to aj sebe ale hlavne nam ;)

Ked som bol mensi strasne lahko som sa nechal vyprovokovat prave tebe podobnymi ludmi. Vies jak to vzdy skoncilo?? Špunt sa vyhrazal ze mi zmlati rodinu, ze ma vykastruje palcom na nohe ...
A vies co mi doslo pod branu?? 13rocny sopliak ktory mohol mat tak 50kg a 160cm. V tom momente mlady zabudol jak sa dycha a uz bol kludny a len sa ospravedlnoval...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

plasmon napísal:No takych ludi je na nete vela.Robia zo seba frajerov, ale v skutocnosti su to obycajne nuly. Gangy by o tom vedel rozpravat... :wink:
To si pis ze vedel, ale menovat nezacnem. Kazdopadne mi asi 30 ludi slo dat strasne na papulu a ukazat mi kto je sef - vsetkym som poslal svoju adresu. Doteraz ziadna navsteva nebola, ze by nemali na benzin ci na autobus? To asi tazko.

A to je 30 este dost malo, takito mi pisu vsade, na lamkach, tu ci napriklad na pokeci. Uz som sa s jednym takym stretol aj na facebooku, pricom pri pohlade na jeho fotku mi bolo do smiechu.

Co sa tyka mna samotneho, som presne taky ako sa prezentujem aj tu a kto ma pozna to moze bez okolkov potvrdit.

A nakoniec k tebe nicki: ak ta niekedy stretnem tak si s chutou priamo pred tebou odplujem smerom k tvojim podrazkam. Akekolvek slova smerovane na tvoju adresu by pravdepodobne boli zbytocne.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Gangy, pokiaľ si takýto aj v reále, nechcel by som byť členom tvojej rodiny/blízkych. Ku každému si odmeraný a správaš sa ako keby si bol king.

Nicky: Teba by hádam každý oislal do p... a vynadal ti do slepíc. Samozrejme, každý je internetom povzbudený. Pri odpovedaní može o odpovedi rozmýšľať. Može riešit osobné záležitosti a stále ostane anonymný.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Risko: ''Mam uces Oi!kaca cize proti rasizmu'' - :lol: (I.E. Fetak na vzor clenov LPR?)

K teme: uplne idealnu definiciu najdete na Encyclopedii Dramatice, ta vystihuje celu podstatu tejto diskusie. Co sa tyka tych wannabe hackerov, tak z nich si zasa robi srandu iny clanok, taktiez stoji za precitanie. (nutna je vyssia uroven Anglictiny...)

V kazdom pripade si myslim, ze v dnesnej dobe uz anonymita Internetu nedosahuje tak vysokej urovne, ako v minulosti. Vdaka vselijakym socialnym sietam nie je problem s trochou stastia a uvazovania dojst k osobnym detailom diskutujuceho. V mojom pripade je to teda maximalne lahke, okrem toho ja sa za anonymne alter-ego neskryvam...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Gepid napísal:Gangy, pokiaľ si takýto aj v reále, nechcel by som byť členom tvojej rodiny/blízkych. Ku každému si odmeraný a správaš sa ako keby si bol king.
Nemas pravdu, viem byt vludny a priatelsky akurat ma extremne vytaca ludska hlupost. Preto som "neokrochany"/neomaleny, ci ako to povedat. Proste si nedavam servitku pred usta. To ale neznamena ze zo seba robim kinga, ale ze ak si o niekom myslim ze je to idiot tak mu to poviem/napisem bez toho aby som bral ohlad na nejaky spolocensky bonton, ci podobne veci.

Myslim ze je v tom zasadny rozdiel.

Kto venuje mojim prispevok pozornost vie, ze aj ked svoj nazor vyjadrujem znacne agresivne, vacsinou mam v konecnom dosledku pravdu. A v konecnom dosledku mas trocha pravdu aj ty, moja rodina/blizky to so mnou lahke nemaju :smt064
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Gangy napísal:...A to je 30 este dost malo, ...
gangy a co keby si sa zamyslel preco to ty ludia napisali?... zaujimave ze mne len tak nepise kazdy ako ma chce zmlatit, vacsinu ludi predsa len treba trosku podrazdit aby sa zacali vyhrozovat, teraz uz nenarazam na nazov temy a internetove hrdinstvo, ale na tvoje spravanie a vystupovanie na internete, kdo vie ci si teda taky aj v reale ale ak hej tak chapem preco travis vacsinu casu na hojkovi... nic v zlom :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

winni napísal:gangy a co keby si sa zamyslel preco to ty ludia napisali?... zaujimave ze mne len tak nepise kazdy ako ma chce zmlatit, vacsinu ludi predsa len treba trosku podrazdit aby sa zacali vyhrozovat, teraz uz nenarazam na nazov temy a internetove hrdinstvo, ale na tvoje spravanie a vystupovanie na internete, kdo vie ci si teda taky aj v reale ale ak hej tak chapem preco travis vacsinu casu na hojkovi... nic v zlom :)
OMG uz sa donho tolko neobuvajte....vies ono vacsinou, ludia ktory napisu nieco take, su deti pod 14 rokov...tych si netreba vsimat...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Gangy napísal:To si pis ze vedel, ale menovat nezacnem. Kazdopadne mi asi 30 ludi slo dat strasne na papulu a ukazat mi kto je sef - vsetkym som poslal svoju adresu. Doteraz ziadna navsteva nebola, ze by nemali na benzin ci na autobus? To asi tazko.

A to je 30 este dost malo, takito mi pisu vsade, na lamkach, tu ci napriklad na pokeci. Uz som sa s jednym takym stretol aj na facebooku, pricom pri pohlade na jeho fotku mi bolo do smiechu.

Co sa tyka mna samotneho, som presne taky ako sa prezentujem aj tu a kto ma pozna to moze bez okolkov potvrdit.

A nakoniec k tebe nicki: ak ta niekedy stretnem tak si s chutou priamo pred tebou odplujem smerom k tvojim podrazkam. Akekolvek slova

smerovane na tvoju adresu by pravdepodobne boli zbytocne.
v pohode si odpluj ..to mi je uplne fuck..najprv musi k tomu prist

Ja len,k akym podrazkam ???..Neberies ten net prilis osobne clovece?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Vies, co je to podrazka, vsakze?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Vigor napísal:Vies, co je to podrazka, vsakze?
Nicki to berie inak, viac metafyzicky, pre nu je to podstatne meno od podrazit.
Napísať odpoveď