Prestriekanie BMX

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
romansa2
Medium Expert
Medium Expert

Prestriekanie BMX

Príspevok od používateľa romansa2 »

cawte cel by som si prestriekat BMX.. ale newiem ako na to... hlavne by som cel nake webove stranky nakej lakovni v blizkosti Šaľe.( ak poznate) a na niake vystrahy ktore odporucate... na co si mam davat pozor a tak.. ide my hlavne o kvalitu cenu a sposob vybavenia:D
Dajjdo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dajjdo »

No veď ak máš kompresor doma tak si to môžeš nastriekať aj sám. Ja ti poviem ako keď mi povieš či máš.

No tam pri tebe neviem či sú lakovne bo bývam 250km od teba
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

barvy.cz - Poradna napísal:Rám kola je potřebné dobře očistit, přebrousit ( poslední broušení za mokra jemným brusným papírem Waterproof č. 400 a případně jemnějším) a odmastit omytím saponátem. Na připravený, dokonale hladký suchý povrch je možné aplikovat vrcní email. Sprej je nutné nanášet v doporučené vzdálenosti (20-30cm), rovnoměrně v tenkých vrstvách tak, aby se email sléval, ale nestékal. Počet vrstev není nijak předepsaný, záleží na docíleném vzhledu, nástřik musí být kryvý, dobře slitý, lesklý.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

No kedze mas bike, tak nieje problem zajst do nejakych firiem, kde striekaju napr. auta a tak. Ja som kedysi tiez nasiel nahodne auto dielnu, kde mi ho kompletne opieskovali a nastriekali. Ta farba tam drzala velmi dobre, bolo to fakt dobre spravene.
Problem je v tom ci maju cas a hlavne na jednu kostru bicykla sa im neoplati objednavat farbu. Takze dohodnut sa je trosku problem.
Ale popytaj sa znamych, za to nic nedas aj ked si to obehnes.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Uz niekolkym znamim som pomahal s podobnym problemom. Jeden kamos zohnal staru BMX za 500Sk rozobral ju a dal ju opieskovat. Tak ju natrel zakladkou a potom zasiel do obchodu a kupil farbu v spreji. Presne si dal namiesat odtien aky chcel a myslim ze jeden sprej ho vysiel na 150Sk kupil pre istotu rovno dve. A ta BMX dodnes vyzera viac nez slusne.
Okrajovo spomeniem ze podobne obili kamosi aj horske bicykle, favorit, nejake vidlice a ine kovove sucasti bicykla.
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Neviem naco chces dat striekat bike ak ho chces len jednej farby teraz je leto mas casu a casu jednoducho chod do kup si smirgeľ rozober bicykel vysmirgľuj poriadne aby to bolo ciste a potom ho nastriekas a mas ...

A Bonus k tomu mas dobry pocit ze si to dokazal spravit aj sam
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Ked si kupis sprej v nejakej drogerii alebo v nejkom podobnom obchode, kde predavaju spreje, tak ta to vyjde lacnejsie...
Ale zase je tam nevyhoda, ze to nedrzi bohvie ako. Osobne som striekal BMX, tym sprejom, ale o rok to islo dole, aj som to odmasnil, vsetko.. Najlepsie kompresorom. Myslim, ze synteticka farba drzi lepsie, ako acetonova. ;)
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

No šak ako som písal, ja som striekal CASE, BIKE a to všetko kompresorom a ešte dodnes to ddrží. Nič sa s tým nedeje. A toľko krát som už šuchol bedňu a ani škrabanec tam nie je. Ale dobré je aj keď si to nstrieka, aby si to dal Infračerveným svetlom vysušiť niekde, resp. vypáliť farbu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nezabudni na lak
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Šu-Do napísal:nezabudni na lak
Daj si namiesat farbu do spreja aj s lakom a tuzidlom nastriekaj to a umiestni na slnko pripadne do dobre vykurenej miestnosti a bude sa lesknut ako Ferrari :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

lak kvoli ako takej ochrane farby
Napísať odpoveď