Kupa TV....

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Marcelooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcelooo »

->slavo<- velikaaa vdaka.... len to je 42 co mame uz samsung plazmu v obyvacke.... ten samsung... hm... rezonuje mu zvuk ale inak fine.... ale ja to je chyba.... urcite pojdem do tej panasoniku, len 42 bude vazne velka.... ja som sa bal uz 37 a 40 som myslel ze mozno, mozno zoberem.... neni dobry model aj v mensom? ja sa v tom nevyznam... :roll: :oops: karma +++++++
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

42 neni vobec vela vsak to mam v izbe . a kukam na tu telku asi z 2 metrov . max 2/5 . ono po niekolkych dnoch sa ti bude zdat aj 106 cm malo 8)

robi sa aj TX-P37X10Y 94cm , ale radsej chod do 106cm je to skoro za rovnaku cenu fakt to nieje vela ono sa ti to zda ,ale jak ju zavesis na stenu ,alebo ju das niekde na stolik tak sa ti bude zdat mala . 8)
Marcelooo
Expert
Expert

no ja mam cca takych 2 a naozaj to nebude velikanske? .... kks toho sa jedine teraz bojim... :-!
->slavo<-
Addict
Addict

rano si spravim poriadok v izbe a odfotim ti jak ju mam v izbe a ze je akurat teraz idemm spat .
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Marcelooo napísal:no ja mam cca takych 2 a naozaj to nebude velikanske? .... kks toho sa jedine teraz bojim... :-!
Ja čo mám 106cm v obyvačke, proste keď sa to prinieslo škatula obrovská, po rozbalení som nato pozeral, že uff to aké obrovské, po pár dňoch.. "Ani taká 127cm by nebola zlá" :lol: Dnes v pohode, ak prídem k niekomu, kto má 72cm CRT tv tak sa mi to zdá strašne malé.. Je to fakt len o zvyku :wink:

//slavo načo robiť poriadok.. my sme tu väčšina bordelárov :)

//ešte troška ot, ale no niečo to s témou má.. Uvažujem o nejakom fullhd LCD k PC, niečo od samsungu asi 32" (prípadne plazme ale bez fullhd) čo myslíte je to dobrý nápad ? V pc GTX275 s rozlíšením problém nebude.. Budem od toho asi tak 1 m +/- 10cm. Chcem ten LCD/Plazmu využívať ako aj TV, tj. Set-top box bude pripojený scartom k TV, PC bude pripojený klasickým DVI-D káblom, prípadne HDMI.. A ešte k tomu asi konzola PS2, tiež scartom (nech neleží len tak v skrini, i keď neviem kedy bude na to čas..) TV by bola upevnená na stene držiakom.. Je to zatial len vo fáze uvažovania..
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

čauko ber plazmu asi pred 2 týždnami som kúpil plazmu Panasonic Viera 106 cm TX-P42X10E nemôžem krivé slovo na ňu povedať :) odozvu to má perfektnú 0,001 ms :) Dynamický kontrast 2000000:1 atď... ber plazmu :) Ale keď chceš plazmu tak odporúčam Panasonic :)
->slavo<-
Addict
Addict

Fotilsom to rano tak je to trosku zle odfotene lebo mi svieti slnko rovno do okna ,ale musis uznat ze je mala :)
fotil som to rovno z postele jak pozeram . hned nalavo mam 22 palcove LCD pre porovnanie . :)

obrazok ma moc velke rozlisenie tak mi nesiel dat do prilohy
tak si ho kukni tu

Kód: Vybrať všetko

http://img266.imageshack.us/content.php?page=done&l=img266/2825/snc00374.jpg&via=mupload
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

slavo vyzerá, že sa v tých LCD a plazmách troška vyznáš.. Tak čo vravíš na ten môj nápad... ? To LCD by som chcel vymeniť za moje terajšie 22"

Inak tiež 106cm LG, u mňa nejako takto. Sorry za kvalitu fotené mobilom...
Prílohy
Zapnutá, ten lesk dolu je odrážajúce sa okno..
Zapnutá, ten lesk dolu je odrážajúce sa okno..
Vypnutá
Vypnutá
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

No tak SRY, že som si nevšimol, čo si sa ma pýtal. No tak ja som veľmi spokojný s mojím TV oproti SAMSUNG čo má brat a tiež má DIGI TV je to neporovnateľne lepšie. Síce ma 107cm no aj tak je oveľa lepší PANASONIC.

Kvalitu DIGI signálu mám ako kedy. Keď si dám menu tak mi dá 95/30(keď prší) ažo do 70(keď je pekne)

Na tom SAMSUNGu čo má brat mi strašne vadí, že na DIGI TV mu normálne vidno pixely a to má FullHD.

Za 600Eur kúpiš isto PANASONIC. My sme kupovali asi tak vo februári za 710Eur. V NAY a to išli teraz ešte ceny dole tak za 600Eur isto kúpiš.

/Ak budeš mať nejaké otázky ešte sa môžeš spýtať. Idem odfotiť a ukážem ti ako TV vyzerá a pustím aj JOJ aby si videl kvalitu.

//Ešte ma napadlo, keď sa aspoň 0,5 hodiny pohráš s nastaveniami tak obraz aj na slabej kvalite nemá chyby.

Ďalšia dobrá funkcia je VIERA LINK, môžeš jedným dialkovým ovládať VIDEO, DVD Player a TV. Paráda. Len musíš mať DVD značky PANASONIC.

///Tak je to tu: Fotky sú v slabej kvalite, lebo foťák nie je nabitý a W910i fotí slabo.
Prílohy
DSC00254.JPG
DSC00255.JPG
DSC00256.JPG
DSC00257.JPG
->slavo<-
Addict
Addict

Skus si niekde pozret LE32B651T3W to je LCD od samsungu mal by byt v pohode aj na Pc , aj na konzolu , je to model 2009
1m bude asi malo na plazmu :) plazma troska viac svieti ako lcd
Marcelooo
Expert
Expert

tak asi ste ma vsetci prehovorili, pokusim sa zohnat tu TX-P42X10E ..... pokusim sa behom tohto tyzdna ist do predajne co tu mame v meste..... pozriet ci vobec konkretny model maju, pozriet cenu a potom zavolat znamemu, na kolko by sa to dalo stiahnut..... ak nebude ten model... hmmm.. bude nove riesenie... ake, est eneviem :D a neskor dokupim domace kino... a k tomu smeruje moja dalsia otazka, to aj na domace kino aj na tv staci ten jeden ovladac? ked budem kupovat to kino, urcite rovnaku znacku ako TV a to je panasonic....
->slavo<-
Addict
Addict

pozri ja som si tiez svoju TV obiednal z internetoveho obchodu .a dosla mi za par dni kurierom rovno pod branu .
v predajnach je to predrazene . a na nete je ich kopec. 8) a ked kupujes na internete mozes tv vratit do niekolkych dni bez udania dovodu myslim.
Ano jednym ovladacom mozes ovladat aj kino aj TV , ale musi to byt panasonic domace kino.
Mozem sa popitat na nejake dobre domace kino od panasonicu .
lebo nemam sajnu ja sam nemam domace kino ked chcem kino zapnem 5+1 z PC a idem .
:)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

->slavo<- napísal:pozri ja som si tiez svoju TV obiednal z internetoveho obchodu .a dosla mi za par dni kurierom rovno pod branu .
v predajnach je to predrazene . a na nete je ich kopec. 8) a ked kupujes na internete mozes tv vratit do niekolkych dni bez udania dovodu myslim.
Ano jednym ovladacom mozes ovladat aj kino aj TV , ale musi to byt panasonic domace kino.
Mozem sa popitat na nejake dobre domace kino od panasonicu .
lebo nemam sajnu ja sam nemam domace kino ked chcem kino zapnem 5+1 z PC a idem .
:)
Panasonic má aj nejaké dobré kiná? - ja že iba same skladačky s otrasným zvukom............

V obchodoch je to predražené? To by som netvrdil. Ja som týždeň dozadu kupoval chladničku Liebherr c40230 ak poznáte a na nete bola iba o 20 ečiek lacnejšia - takže ani zdaleka som neuvažoval ju kupovať z netu. A okrem toho aj v obchode sa dajú nájsť veci, ktoré sú lacnejšie, alebo za porovnatelné ceny ako na nete.

btw aj v obchode sa dá vrátiť tovar do určitého počtu dní - niekde do 3, niekde do 30.......

A taká malá otázočka - čo by si spravil, keby ti doniesli rozbitú telku a krabica by bola nepoškodená, takže by si to najskôr nezistil? - myslíš si, že by si to vôbec vyreklamoval? - o tom ja pochybujem, ale ušetril by si možno zo 25 ečiek, však to zato stojí nie?
Marcelooo
Expert
Expert

len v tej predajni by mi dali zlavu, len ani bohnevie aku, pojdem sa tam pozriet ak nie, tak ju kupim niekde na internete, len tam bude aj zaruka , vsetko?
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Marcelooo napísal:len v tej predajni by mi dali zlavu, len ani bohnevie aku, pojdem sa tam pozriet ak nie, tak ju kupim niekde na internete, len tam bude aj zaruka , vsetko?
Tak záruku je samozrejme, že dostaneš - 2 roky - to je zo zákona všade.

A samozrejme si ku nákupnej cene na nete treba prečítať ako je to zo zárukou, ako sa uplatňuje a kto platí poštovné, pretože to sú ďalšie náklady v prípade poruchy.

Napríklad u nás v obchode, ak sa ti to pokazí do 30 dní tak ti tu telku vymeníme a ani neposielame na reklamáciu - a skoro každá telka sa zmestí do auta, tak není probém ju tam hodiť a doniesť do obchodu. Aj to si pozri na nete ako to je...Ak také možnosti tam nie sú tak by som to určite nerobil kvôli nejakým 20-30 ečkam.

Viem, že napríklad v NAY ti môžu aj úkázať tv signál (aj keď sú jedni z najdrahších) a porovnal by som si tam toho ospevovaného Panasonica so Samsungom....
->slavo<-
Addict
Addict

tak ked som si ja kupoval TV tak v obchode stala 25-29000sk a na internetovom obchode som si ju kupil za 22tisic takze som to myslel v dobrom .
a ked sme pri tej rozbitej TV ako moze byt TV rozbyte ked v krabici je dokolecka niekolko cm vrstva polystyrenu, a predsa ked neico preberam od kuriera ,alebo tak tak sa pozrem ci krabica nema obyte rohy a pod.
co sa tyka zaruky normalne mas 2rocnu zaruku ako v obchode . :)
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

->slavo<- napísal:tak ked som si ja kupoval TV tak v obchode stala 25-29000sk a na internetovom obchode som si ju kupil za 22tisic takze som to myslel v dobrom .
a ked sme pri tej rozbitej TV ako moze byt TV rozbyte ked v krabici je dokolecka niekolko cm vrstva polystyrenu, a predsa ked neico preberam od kuriera ,alebo tak tak sa pozrem ci krabica nema obyte rohy a pod. :)
Na tej krabici nebola ani šmuja, nie to ešte niečo obité (obrazne povedané) - najskôr išla z výroby tak.............
Marcelooo
Expert
Expert

mal som ist dneska, ale pojdem zajtra, do toho obchodu ci ho predaaavaju.... bo s tou internetovou kupou, by som aj ja velmi pouvazoval.... :-)

//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2009, 17:57 )
Tak dneska som sa siel pozriet do nay elektrodomu na konkretny model PANASONIC VIERA TX-P42X10Y..... tam uz sa mi videla kvalita obrazu dost slaba, isiel som do datardu, a tam bolo vedla seba cca 20TV a ta mala asi najhorsi obraz.... v nay bola pustena reklama a v datarde klasicka televizia (F1tka) .... moze to byt tym, ze bola zle nastavena, alebo podobne veci? ..... pretoze som bol dost sklamany.....
Dajjdo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Dajjdo »

Ako som písal, tie profily sú tak na 2 KKTY. Je to oničom. A ešte ak tam mali nastavený DYNAMICKÝ. Si to musíš nastaviť sám. Najpriateľnjsí profil prednastavený je KINO. A aj ten má rezervy.

Na DYNAMICKOM to je také krikľavé, pixely vidno. HRUUUZA.
Vlastný profil je BEST
->slavo<-
Addict
Addict

Marcelooo napísal:mal som ist dneska, ale pojdem zajtra, do toho obchodu ci ho predaaavaju.... bo s tou internetovou kupou, by som aj ja velmi pouvazoval.... :-)

//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2009, 17:57 )
Tak dneska som sa siel pozriet do nay elektrodomu na konkretny model PANASONIC VIERA TX-P42X10Y..... tam uz sa mi videla kvalita obrazu dost slaba, isiel som do datardu, a tam bolo vedla seba cca 20TV a ta mala asi najhorsi obraz.... v nay bola pustena reklama a v datarde klasicka televizia (F1tka) .... moze to byt tym, ze bola zle nastavena, alebo podobne veci? ..... pretoze som bol dost sklamany.....
slaba? si robis srandu ne?
ono je to uplne ine ked mas tu tv doma a ked pozeras kvalitu obrazu v nejakom obchode kde je mrte svetla absolutne nenastaveny obraz .
Je to tvoj nazor myslim si ze skusenosti viacerych ludi hovoria za vsetko. a kazdopadne je obraz na velmi vysokej urovni nech si hovori kto chce co chce. mam to doma a mam este starsi model Plazmy ako pises . a nemozem ani jedno zle slovo povedat . :roll:
a obraz na mojej plazme vyzeral lepsie ako na LCD za 50tisic, alebo inych plazmach . a to som si kupoval svoj Panasonic cca minuly Rok . :wink:

a ako pisal DAjjdo treba si TV nastavit sam ja som to tiez tak urobil . vermi ze sklamany urcite nebudes . skus sa ist pozret do Panasonicu nech ti tam ukazu tu plazmu .
Napísať odpoveď