je OK?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

Vigor: praveze mozno ano - vies sam ze doba je ina a kazdym rokom deti "dospievaju" skor - alebo si to aspon myslia...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Maki napísal:Vigor: praveze mozno ano - vies sam ze doba je ina a kazdym rokom deti "dospievaju" skor - alebo si to aspon myslia...
a čo ak sa o dva roky na tej vlastnej chybe popáli. Bude schopná ísť na potrat? Alebo bude schopná ho vychovávať sama keď bude chodiť ešte do školy? Myslím že tu príslovie že na vlastných chybách sa človek najlepšie učí neplatí. Resp. platí, ale to tú chybu musí objaviť skôr ako bude neskoro
Maki
Darca
Darca

ak ju neobjavi skor ako bude neskoro bude to popalenie sa o to vacsie... ak ma holka aspon trosku rozumu(o com v jej veku vazne pochybujem) tak si necha prehovorit do hlavy od starsej sestry, pripadne rodicov...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

wewka napísal:asi chvilku pockam..ked mi nebude chciet povedat ze o com si pisu,tak mu zavolam

a ja som jej este pomahala zalozit si icq :?
Je tu dost odbornikov na to, aby Ti poradili, ako sa dostat k jej historii, k jej heslu na ICQ a pod. Otazne je, ci je naozaj nutne zajst az takto daleko.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Maki napísal:Vigor: praveze mozno ano - vies sam ze doba je ina a kazdym rokom deti "dospievaju" skor - alebo si to aspon myslia...
To je ten problem, aspon podla mna, ze si to iba myslia. Ako pisal audi, 25rocny chlapik ju zbucha (kedze jej po dvoch dnoch vyzna lasku, pricom ma o 12 rokov viac, nemyslim si, ze je to az tak nerealne) a toto je podla mna trosku privelka chyba pre 13 rocne dievca, aby sa na nej poucilo.

Som jednoznacne nazoru, ze jej sestra by mala zasiahnut, bud sama, a ak to nezaberie, tak by to mala povedat rodicom.

K tomu ICQ asi tolko. Radsej sa s nou skus o tom porozpravat, ved dost podstatne veci uz podla mna vies, a sice ze je vyrazne starsi a ze jej vyznal lasku. To v kombinacii s jej vekom je podla mna dost na serioznu obavu o to, co sa stane. Povedz jej, ze to nie je normalne a bud si to uvedomi sama, alebo budes musiet zasiahnut. Pricom pravdepodobnost, ze si to uvedomi sama je podla mna dost mala.

///Maki ono ak Ta chapem spravne, ze ked uz sa tie decka snazia tvarit starsie a vseobecne mozno dospievaju skor, tak by sa mali aj skor ucit preberat zodpovednost, tak to sa s Tebou zhodnem. Ale tento pripad je podla mna na to trosku prisilna kava.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Ono je to IMHO v dbnesnej dobe celkom normalka . Moja byvala spoluziacka ked mala 13 po skonceni skoly sa veselo oblizovala s 30 rocnym .

Ostatne taktiez napriklad jedna 15 rocna s 25 rocnym .

Teraz je to asi "in" , ale celkom mi tohlava nebere :roll:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Rozhodne to povedz rodičom. V tom prípade nebudeš zlá iba ty. Každopádne, treba zakročíť rýchlo, pretože nikdy nemôžeš vedieť čo sa danému človekovi zrodí v hlave, či si nespraví víkendový výlet... A to by bola rozhodne obrovská rana pre nu osobne a aj pre vašu rodinu, keďže takému človekovi o lásku isto nejde...

A keci že je to "in" radšej ani nespomínajte... Každy vieme že "starčekovia" majú radi mladé blbé mäsko... :evil:
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Bohuzel, v dnesni dobe je celkem normalni, mit ve vztahu hodne velky vekovy rozdily, ktery mi opravdu hlava nebere, jak uz jste psali predemnou.

Tahle situace ale rozhodne normalni neni, 13 leta holka jeste nemuze mit rozum z toho, co dela. A popravde, nemaji ho holky ani o nekolik let starsi, i kdyz si mysli opak. Je jim napriklad 15 a vesele si to (s prominutim) rozdavaji s kazdym. Znovu, bohuzel - osobne znam nekolik "devcatek", ktery sexualni zivot zacaly ve 12 letech a mysli si, jaky nejsou damy jenom proto, ze uz si neco proste dokazaly. Ale neuvedomujou si, ze toho v budoucnu muzou litovat... Nejhorsi na tom vsem je, ze vsechny takovyhle "ulety" udajne vyspelych holek, zacinaji hodne podobnyma situacema. Osobne se mi takhle radikalni vekovy rozdily doslova hnusi.

A proto, zkus si se sestrou popovidat, jen at ti to rekne dobrovolne. Alespon si u ni vytvoris duveru, protoze ji nebudes delat nic "za zadama". Asi by totiz nechtela pochopit, ze to bylo pro jeji dobro (kdyby se neco takovyho stalo).

Prominte, ze jsem se tak rozepsal, ale podobny veci jsou okolo me cim dal castejsi...
Talian
Medium Star
Medium Star

Ono je to slušný nábeh na diskusiu , prečo to tak v dnešnej dobe vôbec je ?
b.o.b.i.k
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa b.o.b.i.k »

Jak uz tady par lidi psalo - dnesni holky si podle me chteji dokazat, ze maji na neco vic. Jinak si nedokazu to nedokazu vysvetlit... A urcite by to zapadlo i k jinym vecem, nez jenom vekovym rozdilum.
Talian
Medium Star
Medium Star

b.o.b.i.k napísal:Jak uz tady par lidi psalo - dnesni holky si podle me chteji dokazat, ze maji na neco vic. Jinak si nedokazu to nedokazu vysvetlit... A urcite by to zapadlo i k jinym vecem, nez jenom vekovym rozdilum.
No jo , alkohol metla ludstva :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

No tak chlapi, skuste tlacitko Hladat, hodte do vyhladavania "Vek" a temy vam to najde.

Toto je podla mna tema tykajuca sa konkretneho problemu a vseobecnejsie debaty by sa asi mali viest v uz vytvorenych temach.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ved segra ma 13....povedzme si na rovinu, je to dieta....ja som v 13tich ani nevedel co je pokec, nie to icq...a pristup k netu som tiez nemal...ved jej to obmedz. Zakazte icq....pokec a ine chuoviny, ved ako to dopane s tou dnesnou mladezou....tiez som mal kamaratku, co v 14tich spala s vekovo dospelym chlapom...ale rozumovo bol asi niekde inde ked to robil...
By som sa s tym nekakal na tvojom mieste a sup sup nech o tom vie mamka s ockom.
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Bolo toho napisaneho dost, mozeme pokracovat o tom, ze mozno dnesna mladez je v niektorych veciach vyspelejsia a "drzejsia", nez sme boli "my v ich veku". Ale podla mna nema velky vyznam rozoberat co a preco.. 25+13, rozpravaju sa o "filozofii", ktorej ich rovesnici nerozumeju a asi ani nemozu porozumiet, behom par hodin si vyznaju "lasku", nasledne si chcu chatovat a ktovie co este...
Tu by som pouzil vyjav z Preletu nad kukucim hniezdom: "Co tu vlastne robis? Si mlady, mal by si mat sportove auto a..." mhm, to posledne je jasne. Takyto bude prototyp aj dnesneho 25-rocneho. Ak to niekto prezentuje ako "filozofiu", budiz.
Ak by som ja bol jej starsia sestra, mozno by som hned nezaloval rodicom - ta mala je v komplikovanom veku a bude mat z toho depky a ktovie (ale mozno sa mylim, mozno je ina). Mozno by som si pohovoril s tym chlapikom - spytal sa, o com si pisu na icq a povedal mu, nech si nemysli, ze s nou este niekedy bude osamote. Len toto, nic viac. Mozno by ustupil aj sam, ak by zistil, ze starsia sestra (ktora snad s mladsou segrou vychadza podobrom) mu bude komplikovat situaciu. Ak by to nezabralo, tak by som mu napr. zaklamal, ze fotrovci o vsetkom vedia a cakaju, ci si to chlapec rozmysli a ked nie, tak sa s nim pridu pozhovarat. Ak ani to nie, tak kupit ockovi na narodky gulovnicu a oznamit mu, ze jeho 13-rocna dcera si zacina s 25karom...
A naburanie sa do icq je ilegalne, dokonca snad trestne, ale v tomto pripade asi velmi vhodne. Inak sa moze stat, ze sestra bude vsetko zatlkat a ty nebudes vediet, co robit...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som už na to prišiel.. podla mna tvoja sestra vyzerá na svoj vek priveľmi dobre a .. chalan 25 je taký looser, že si nevie poriadne nájsť babu a tak ked zbadal tvoju sestru a videl, že je pekná si povedal.. :"aha ako fajná babenka a v hlave hovno,, namotám ju - v hlave bude tam mať len a len mna a konečne si zašukám" však už aký problém musí mať 25 ročný chalan nadrbať 13.ročnej zabke kaleráby do hlavy? to zvládne aj ten najneinteligentnejší looser. (stačili mu na to dva dni a v rámci nich neviem hodinu - dve?? )
tvoja sestra je ted z neho paf a ja keby som bol jej bratom tak ju prefackám a a prefackám aj toho buzíka - nech sa stare do holiek 20+ a nie pliesť tu hlavu mladým dievčatám..

jednoznačne to povedz rodičom
zmija1313 napísal:Inak sa moze stat, ze sestra bude vsetko zatlkat a ty nebudes vediet, co robit...
rodičia budú podla teba komu veriť ked staršia sestra príde za nimi normálne a povie mami, oci máme tu jeden malý problém........ 13-tka sa pak môže aj na hlavu postaviť
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

to triple: jasne, ze nazalovanie rodicom je na prvy pohlad najlepsia vec. Zatial ale nevieme nic o vztahu tychto dvoch sestier - mozno si to ta starsia nechce u mladsej uplne pokazit ("ty zmija, zalovala si na mna, nebudem ti uz nikdy doverovat..."). Len som chcel vyjadrit podporu tomu, aby sa starsia sestra predsa len pozrela do toho icq archivu. Kedze stale vaha a mozno bude este nejaky cas vahat (z dovodu dobreho vztahu so segrou), mohlo by prezretie historie a dozvedenie sa, co dalej planuju, veci ujasnit a urychlit.
Maki
Darca
Darca

no ako ono by to najlepsie riesenie malo byt, ale ak je sestra uz namotana tak ked jej to budu vsetci zakazovat a dovodit tak v jej mladej sprostej hlave sa stane to, ze sa praveze zatne a za kazdu cenu bude chciet to svoje
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nieje to normalne, co sa tyka nej.
Ona ma este rozum v skolskych casoch na zakladnej skole, kde on uz musi pracovat a vnimat problemy v praci a pod..
Mozno sa sprvu maju o com bavit, ale dlho im to nevydrzi..
A co vari chce ten 25rocny pockat kym ona dospeje, aby sa pri takom krasnom vztahu mohli zobrat? :?
Ja mam o 4roky mladsiu priatelku a citim sa "staro" :) Takze toto mi pride uz uplne uletene..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hh alebo povedz sestre nech sa sem zaregistruje - my jej to tu hned raz dva vysvetlíme a hlavne Gangy :)
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

asi napisem dalsie informacie co som zistila...vcera som sa snazila segre vysvetlit,ze to nie je dobre ked budu v kontakte,ze by sa nanho mala vykaslat.povedala som jej ze som bola raz v podobnej situacii ako ona teraz,a ze to nikam neviedlo.moc to asi nezabralo,ale slubila mi,ze ma bude informovat o com si pisu.
napisala mu cas,kedy sa mozu stretnut na icq,ale neprisiel.a povedala o nom mamine...a mamina na to,ze ked je bude volat tak ho chce k telefonu.

triple:moja segra nie je specialne krasna,ale vraj sa mu paci jej vnutro.
Napísať odpoveď