Mp3 prehravac
Mp3 prehravac
Ahojte,
tak mam taku dilemu, neviem aku mp3jku si kupit. Nepotrebujem aby prehravala videa, ale chcem aby mala displej. Poziadavka je este aby mala minimalne 2 gb.
Uvazoval som nad touto mp3 T.E.A.C
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13086234
ale celkom sa mi zapacila aj ponuka od Apple, konkretne na novy iPod nano-chromatic, ktory ma 8 GB.
Vedeli by ste mi poradit nieco podobne, kvalitne, s cim mate skusenosti?
tak mam taku dilemu, neviem aku mp3jku si kupit. Nepotrebujem aby prehravala videa, ale chcem aby mala displej. Poziadavka je este aby mala minimalne 2 gb.
Uvazoval som nad touto mp3 T.E.A.C
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13086234
ale celkom sa mi zapacila aj ponuka od Apple, konkretne na novy iPod nano-chromatic, ktory ma 8 GB.
Vedeli by ste mi poradit nieco podobne, kvalitne, s cim mate skusenosti?
-
ChallengerQo
Expert
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
mam iba jeden pc ,ale sestra si neaku hudbu kopiruje zo svojho ntb a z mojho pc a nikdy nic nevravela (ipod nano chromatic myslim ze 8 gb) a potom ja si kopirujem veci iba zo svojho pc (ipod touch) a naozaj ziadny problem
, jedinou podmienkou je mat na obidvoch pc rovnaku verziu itunes
tej druhej casti otazky som neako nepochopil
Ano je to tak ako pises mozes synchronizovat iba hudbu na jednom PC cez jedno iTunes.
iPod vsak mozes pouzit aj ako USB kluc Mass Storage ale ti skladby ktore tam nakopirujes neprehras. iPod ma vlastnu strukturu ukladania hudby do iPodu nefunguje to na principe drag&drop ako pozname z beznych Mp3jek kde potom lovis kde a v ktorom adresari mas konkretnu skladbu toto sa ti pri iPode nemoze stat. Podmienka je mat dobre otagovane skladby nic viac vsetko ostatne zariadi iTunes.
Ak by si naozaj potreboval synchronizovat hudbu na viacerych PC tak je moznost prepisat unikatne cislo iTunes cislom dalsim cislom iTunes cez ktore chces synchronizovat iPod alebo jednoduchsi sposob a to program SharePod. Jednoduche a rychle kopirovanie hudby do iPodu.
Osobne mam vsetku hudbu v jednom PC nepotrebujem preto nahravat skladby z viacerych uctov.
dodo
iPod vsak mozes pouzit aj ako USB kluc Mass Storage ale ti skladby ktore tam nakopirujes neprehras. iPod ma vlastnu strukturu ukladania hudby do iPodu nefunguje to na principe drag&drop ako pozname z beznych Mp3jek kde potom lovis kde a v ktorom adresari mas konkretnu skladbu toto sa ti pri iPode nemoze stat. Podmienka je mat dobre otagovane skladby nic viac vsetko ostatne zariadi iTunes.
Ak by si naozaj potreboval synchronizovat hudbu na viacerych PC tak je moznost prepisat unikatne cislo iTunes cislom dalsim cislom iTunes cez ktore chces synchronizovat iPod alebo jednoduchsi sposob a to program SharePod. Jednoduche a rychle kopirovanie hudby do iPodu.
Osobne mam vsetku hudbu v jednom PC nepotrebujem preto nahravat skladby z viacerych uctov.
dodo
-
audiotrack
VIP
audiotrack napísal:aj z iného ako svojho pc? Ja iPod nemám, ale čo viem (možno na dnešných to tak už nie je) je potrebný program na nahadzovanie hudby, a to sa mi nezdá moc praktické
narážam na to, že ak nemáš iTunes (čo asi kamarát v práci/škole/niekde mať nebude, tak si od neho nemôžeš zobrať hudbu rovno do prehrávača, ale kopírovať na dvakrát cez usb. Alebo dokážeš do iPodu dať hudbu klasicky ako na usb (ale aby aj hrala, nech to nebere ako storage) z ľubovolného pc?Filipito napísal:mam iba jeden pc ,ale sestra si neaku hudbu kopiruje zo svojho ntb a z mojho pc a nikdy nic nevravela (ipod nano chromatic myslim ze 8 gb) a potom ja si kopirujem veci iba zo svojho pc (ipod touch) a naozaj ziadny problem, jedinou podmienkou je mat na obidvoch pc rovnaku verziu itunes
ja si idem tento mesiac kupit http://www.mp3.sk/mp3-prehravac-philips ... 03642.html
Neviem, či to je problém všetkých TEAC - ov, ale s mojím kupovaným asi pred 2 rokmi mám sem - tam problémy s baterkou - nabijem ju na 100% a keď chcem o nejaký čas zapnúť prehrávač, tak mi nefunguje a keď ho hodím naspäť na nabíjačku, tak ukazuje 0% baterky. Síce sa to nestáva až tak často, ale trochu ma to štve. Už som ho aj raz reklamoval.
Pokiaľ nechceš dávať príliš veľa peňazí, tak by som Ti skôr poradil Creative ZEN, napr. tento - máš k nemu aj kvalitné slúchadlá, takže o starosť menej
Pokiaľ nechceš dávať príliš veľa peňazí, tak by som Ti skôr poradil Creative ZEN, napr. tento - máš k nemu aj kvalitné slúchadlá, takže o starosť menej