Mp3 prehravac

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Mp3 prehravac

Príspevok od používateľa Slayter »

Ahojte,
tak mam taku dilemu, neviem aku mp3jku si kupit. Nepotrebujem aby prehravala videa, ale chcem aby mala displej. Poziadavka je este aby mala minimalne 2 gb.

Uvazoval som nad touto mp3 T.E.A.C
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13086234

ale celkom sa mi zapacila aj ponuka od Apple, konkretne na novy iPod nano-chromatic, ktory ma 8 GB.

Vedeli by ste mi poradit nieco podobne, kvalitne, s cim mate skusenosti?
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

ked ti mozem poradit tak radsej si kup nejaku creativku, nie su ani tak drahe a maju lahke prehladne ovladanie, dotiahnuty sw a tieto nove uz maju perfektne funkcie ;) pri i pod-och preplatis za znacku
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Ja davam jednoznacne hlas iPodu.

Koli sprave hudby v PC a v iPode cez iTunes
Koli kvalitnemu vyhotoveniu (konstrukcia)
Ak by som kupoval MP3 tak urcite nieco od Apple

Nevravim ze iny nemaj udobru ponuku ale velmi som si na ich prehravace zvykol.

dodo
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tiež by som odporučil creative, podľa mňa veľmi dobre prepracované prehrávače. Pri iPode budeš iba nadávať na iTunes.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

audio, pri tvojom poste sa mozem len pousmiat :) , taktiez som sa na zaciatku bal itunes-u ale za den som si nanho tak zvykol ze hudbu prehravam uz len nanom , a ta sprava hudby je genialna + genius playlist :), jednym klikom mas hudbu s pc v ipode
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aj z iného ako svojho pc? Ja iPod nemám, ale čo viem (možno na dnešných to tak už nie je) je potrebný program na nahadzovanie hudby, a to sa mi nezdá moc praktické
Filipito
Darca
Darca

mam iba jeden pc ,ale sestra si neaku hudbu kopiruje zo svojho ntb a z mojho pc a nikdy nic nevravela (ipod nano chromatic myslim ze 8 gb) a potom ja si kopirujem veci iba zo svojho pc (ipod touch) a naozaj ziadny problem :) , jedinou podmienkou je mat na obidvoch pc rovnaku verziu itunes
tej druhej casti otazky som neako nepochopil :oops:
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Ano je to tak ako pises mozes synchronizovat iba hudbu na jednom PC cez jedno iTunes.
iPod vsak mozes pouzit aj ako USB kluc Mass Storage ale ti skladby ktore tam nakopirujes neprehras. iPod ma vlastnu strukturu ukladania hudby do iPodu nefunguje to na principe drag&drop ako pozname z beznych Mp3jek kde potom lovis kde a v ktorom adresari mas konkretnu skladbu toto sa ti pri iPode nemoze stat. Podmienka je mat dobre otagovane skladby nic viac vsetko ostatne zariadi iTunes.

Ak by si naozaj potreboval synchronizovat hudbu na viacerych PC tak je moznost prepisat unikatne cislo iTunes cislom dalsim cislom iTunes cez ktore chces synchronizovat iPod alebo jednoduchsi sposob a to program SharePod. Jednoduche a rychle kopirovanie hudby do iPodu.

Osobne mam vsetku hudbu v jednom PC nepotrebujem preto nahravat skladby z viacerych uctov.

dodo
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:aj z iného ako svojho pc? Ja iPod nemám, ale čo viem (možno na dnešných to tak už nie je) je potrebný program na nahadzovanie hudby, a to sa mi nezdá moc praktické
Filipito napísal:mam iba jeden pc ,ale sestra si neaku hudbu kopiruje zo svojho ntb a z mojho pc a nikdy nic nevravela (ipod nano chromatic myslim ze 8 gb) a potom ja si kopirujem veci iba zo svojho pc (ipod touch) a naozaj ziadny problem :) , jedinou podmienkou je mat na obidvoch pc rovnaku verziu itunes
tej druhej casti otazky som neako nepochopil :oops:
narážam na to, že ak nemáš iTunes (čo asi kamarát v práci/škole/niekde mať nebude, tak si od neho nemôžeš zobrať hudbu rovno do prehrávača, ale kopírovať na dvakrát cez usb. Alebo dokážeš do iPodu dať hudbu klasicky ako na usb (ale aby aj hrala, nech to nebere ako storage) z ľubovolného pc?
Filipito
Darca
Darca

niesom si 100% isty ale na ipodoch touch/iphonoch (jailbreaknutych) to ide. na shuffle, nano, classic sa ma nieco nakopirovat na prehravac a vraj to ide.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ja nemám moc v láske iTunes a preto na nahrávanie hudby do ipodu (shuffle) používam Xilisoft iPod Rip lahky a prakticky program

K téme: tiež by som ti osobne doporučoval ísť do ipodu alebo niečo od creative ale ani ten TEAC nie je zlý ;)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Nejaký cenový limit bude ?
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Neviem, či to je problém všetkých TEAC - ov, ale s mojím kupovaným asi pred 2 rokmi mám sem - tam problémy s baterkou - nabijem ju na 100% a keď chcem o nejaký čas zapnúť prehrávač, tak mi nefunguje a keď ho hodím naspäť na nabíjačku, tak ukazuje 0% baterky. Síce sa to nestáva až tak často, ale trochu ma to štve. Už som ho aj raz reklamoval.

Pokiaľ nechceš dávať príliš veľa peňazí, tak by som Ti skôr poradil Creative ZEN, napr. tento - máš k nemu aj kvalitné slúchadlá, takže o starosť menej :wink:
R4ZoRs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa R4ZoRs »

Čau, určite nekupuj nič od Teacu ani Philips. Aj ja dávam hlas Creative ZEN. Dokonca ho aj mám a je to dobrý prehrávač, s dobrým zvukom, displejom a aj ovládaním.
Napísať odpoveď