telefon z tmobile
telefon z tmobile
mam 55ku paušal,a mam nejake clubbove body cize bude sa dat aj tym +doplatok,ale nejaky dobry telefon pre 55ku paušal..
sony ericsony nechcem,furt sa mi daco pokazi ,zatial som mal nokiu len raz ael volit by som radsej nokiovu cestu:)
zas nie velmi za prehnany doplatok,ale prijal by som aj wifi, a aspon 3,2mpx fotak ..ktovie ci sa zmestim do tej kategorie,
na stranke tmobile som nieco nasiel ale neviem si vybrat
sony ericsony nechcem,furt sa mi daco pokazi ,zatial som mal nokiu len raz ael volit by som radsej nokiovu cestu:)
zas nie velmi za prehnany doplatok,ale prijal by som aj wifi, a aspon 3,2mpx fotak ..ktovie ci sa zmestim do tej kategorie,
na stranke tmobile som nieco nasiel ale neviem si vybrat
praveže ide o to ze doplacat mienim,klubovymi bodmi a aj sumou,,a tie tri telefony co si mi dal na vyber tak to ani neuvazuj,viem ze maju biednu ponuku ale vybral by som niečo lepšie
edit:// ako tak pozeram tak len fakt ten LG ,alebo este iphone,lenze to nieej pre mna lebo to hned rozbijem taky display velky,to nepotreubjem :-/ neveim prečo nemau tie pekne nokie k 55ke :-/
edit:// ako tak pozeram tak len fakt ten LG ,alebo este iphone,lenze to nieej pre mna lebo to hned rozbijem taky display velky,to nepotreubjem :-/ neveim prečo nemau tie pekne nokie k 55ke :-/
ked mam paušal a mma moznost ho zobrat tak prečo nie a ako ušetrim na volani ? ci ze mi bude stat? omg sak aj tak by tam musela ist karta a telefon je hlavne na volanie ak sa nemylimFilipito napísal:a co tak pojst do O2 a kupit si mobil za usetrene peniaze na volani?
viem ako si to myslel ze by som sa nemusel viazat na pausal,ale musel by som mat klasicky kredit a to je pre mna este horsie
Kredit by si tam mať nemusel. Normálne by Ti domov prišla faktúra na takú sumu, akú si pravolal.. Žiadny fixný poplatok ako pri bežnom paušále.. A myslím, že keby si tam nezobral nejaký akciový telefón, nemusel by si sa ani viazať.To si ale radšej kukni na ich stránke.. Ak by som bol tebou a chcel by som nový telefón, radšej si ho zoberiem na splátky a prejdem do O2. Ja mám tiež T-Mobile, ale hneď ako mi v novembri skončí paušál, idem do O2.. T-Mobile sucksmalyivko napísal:ked mam paušal a mma moznost ho zobrat tak prečo nie a ako ušetrim na volani ? ci ze mi bude stat? omg sak aj tak by tam musela ist karta a telefon je hlavne na volanie ak sa nemylim
viem ako si to myslel ze by som sa nemusel viazat na pausal,ale musel by som mat klasicky kredit a to je pre mna este horsie
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prepáč, prehliadol som, že to má byť na 55-ku. Ak to má byť Nokia tak potom jedine: Nokia 6600 slide, až nato, že nemá Wi-Fi.
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... ategorie=6
iPhone radšej nekupuj
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... ategorie=6
iPhone radšej nekupuj
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nová ponuka bude stáť za povšimnutie možno niekedy v septembri. A s N-kového radu sú tam len N79 a N97. Neviem či by si bol ochotný doplácať tolké peniaze k N97. N79 je dobre vybavený telefón, má všetko okrem xenónového blesku a IrDA. Len tak klávesnica sa stláča ťažšie, ale časom sa dá na ňu zvyknúť.
iPhone by som k 55-ke učite nebral. Tá cena tam je neskutočná
Ale sme na tom podobne, lebo mame tiež bude končiť paušál, tak možno si zoberie další telefón.. Ale v ponuke nemajú nič moc, keď si pozrieš koľko chcú za ten telefón ešte doplatiť.. Radšej povedz aj mame nech ide do O2 a telefón nech si (resp. tebe
) zoberie na splátky.. Pokiaľ moc nevolá, má pohodu