telefon z tmobile

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
malyivko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

telefon z tmobile

Príspevok od používateľa malyivko »

mam 55ku paušal,a mam nejake clubbove body cize bude sa dat aj tym +doplatok,ale nejaky dobry telefon pre 55ku paušal..
sony ericsony nechcem,furt sa mi daco pokazi ,zatial som mal nokiu len raz ael volit by som radsej nokiovu cestu:)
zas nie velmi za prehnany doplatok,ale prijal by som aj wifi, a aspon 3,2mpx fotak ..ktovie ci sa zmestim do tej kategorie,
na stranke tmobile som nieco nasiel ale neviem si vybrat
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Tak z Nokií tam máš na výber len 3220 (1E), 5310 (9E) alebo 6303 (29E). Myslím, že za ostatné doplácať nemieniš.
Ja som tiež nedávno rozmýšlal čo zoberiem a kedže som mal SE (k550i), som mylel že aj další bude SE, ňo ale nič nevyhovovalo, tak som zobral LG KP500 (Cookie) a som spokojný :)
malyivko
Star
Star

praveže ide o to ze doplacat mienim,klubovymi bodmi a aj sumou,,a tie tri telefony co si mi dal na vyber tak to ani neuvazuj,viem ze maju biednu ponuku ale vybral by som niečo lepšie
edit:// ako tak pozeram tak len fakt ten LG ,alebo este iphone,lenze to nieej pre mna lebo to hned rozbijem taky display velky,to nepotreubjem :-/ neveim prečo nemau tie pekne nokie k 55ke :-/
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

a co tak pojst do O2 a kupit si mobil za usetrene peniaze na volani? :)
malyivko
Star
Star

Filipito napísal:a co tak pojst do O2 a kupit si mobil za usetrene peniaze na volani? :)
ked mam paušal a mma moznost ho zobrat tak prečo nie a ako ušetrim na volani ? ci ze mi bude stat? omg sak aj tak by tam musela ist karta a telefon je hlavne na volanie ak sa nemylim
viem ako si to myslel ze by som sa nemusel viazat na pausal,ale musel by som mat klasicky kredit a to je pre mna este horsie
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

malyivko napísal:ked mam paušal a mma moznost ho zobrat tak prečo nie a ako ušetrim na volani ? ci ze mi bude stat? omg sak aj tak by tam musela ist karta a telefon je hlavne na volanie ak sa nemylim
viem ako si to myslel ze by som sa nemusel viazat na pausal,ale musel by som mat klasicky kredit a to je pre mna este horsie
Kredit by si tam mať nemusel. Normálne by Ti domov prišla faktúra na takú sumu, akú si pravolal.. Žiadny fixný poplatok ako pri bežnom paušále.. A myslím, že keby si tam nezobral nejaký akciový telefón, nemusel by si sa ani viazať.To si ale radšej kukni na ich stránke.. Ak by som bol tebou a chcel by som nový telefón, radšej si ho zoberiem na splátky a prejdem do O2. Ja mám tiež T-Mobile, ale hneď ako mi v novembri skončí paušál, idem do O2.. T-Mobile sucks :aasmile11:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Podla tvojích požiadaviek čo máš, ako najlacnejší prichádza do úvahy Nokia E66, (3,2 Mpx foťák, Wi-Fi). Ak sa teda nerozhodneš prejsť do O2.
malyivko
Star
Star

lol4:prejdem aj ja,ale ja mam pausal este na rok viazanost,tento telefon chcem na mamin pausal zobrat:)
Clean_Up: no ale ten neni na pausal 55ku:( cize jedina moznost sa mi javi
iphone ale ten zas nechcem ,cize vobec neviem co idem robit:D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Prepáč, prehliadol som, že to má byť na 55-ku. Ak to má byť Nokia tak potom jedine: Nokia 6600 slide, až nato, že nemá Wi-Fi.

http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... ategorie=6

iPhone radšej nekupuj :)
malyivko
Star
Star

ved to že aj ja to vidim na tento fon:( ach jaj:(
keby ste to mali porovnat s k770i sony ericsonom? ten mam teraz a dake extra rozdiely nevidim.. xenonovy blesk nema ani jeden,wifi ani jeden,
snad tato nokia nahrava lepšie video ako vidim.lebo čo nahrava ten sony ericson sa neda pozerat na to:)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Celkovo SE nemám rád, ani taký telefón nepoužívam. Som Nokia pozitív :D tak preto vezmi radšej tú Nokiu.
malyivko
Star
Star

asi počkam ,,a v auguste nebude daka novsia ponuka? alebo tie nokie nkove nespristupnia na pausal 55?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nová ponuka bude stáť za povšimnutie možno niekedy v septembri. A s N-kového radu sú tam len N79 a N97. Neviem či by si bol ochotný doplácať tolké peniaze k N97. N79 je dobre vybavený telefón, má všetko okrem xenónového blesku a IrDA. Len tak klávesnica sa stláča ťažšie, ale časom sa dá na ňu zvyknúť.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

iPhone by som k 55-ke učite nebral. Tá cena tam je neskutočná :!: Ale sme na tom podobne, lebo mame tiež bude končiť paušál, tak možno si zoberie další telefón.. Ale v ponuke nemajú nič moc, keď si pozrieš koľko chcú za ten telefón ešte doplatiť.. Radšej povedz aj mame nech ide do O2 a telefón nech si (resp. tebe :D ) zoberie na splátky.. Pokiaľ moc nevolá, má pohodu :wink:
malyivko
Star
Star

ona vola praveze moc a ja tak isto...a ona uz je starym zakaznikom tak ma aj dake tie vyhody..skoda ze nema aspon stovku pausal.:-/
Napísať odpoveď