Supermani na internete

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

Nicki: zasa chces obmedzovat ludi? to ze sa mu zda infantilna je vedlajsie... to ze ku nej chce nieco napisat je hlavne - uz citam aspon 15. takyto prispevok od teba - tak naco potom zakladas nejaku temu, ked potom do nej pises "neprispievaj" - hm?
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

Maki napísal:Nicki: zasa chces obmedzovat ludi? to ze sa mu zda infantilna je vedlajsie... to ze ku nej chce nieco napisat je hlavne - uz citam aspon 15. takyto prispevok od teba - tak naco potom zakladas nejaku temu, ked potom do nej pises "neprispievaj" - hm?
heh ...to s tou infantilnou temou je podobny pripad ako ked spoznas dievca,najprv budes nad nou pred vsetkymi ohrnovat nos,ze je debilna a pod a nakoniec s nou sam zacnes chodit..no nebude to na hlavu??..ak je nieco debilne,infantilne atd.. tak to hadam zdaleka obidem,nie? ....
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Rad by som sa vyjadril takto zo zaciatku ku Gangymu...nechcem sa nikomu pchat do riti, aj ked to tak vyznie, no a co, je mi to jedno, dajte si K- kolko chcete, nezaujima ma, ci bude zelena, alebo cervena. Takze...sprvoti som si myslel, ze Gangy je naozaj len "internetový hrdina" co sa skryva za kalvesnicu. Nikdy som sa s nim nestretol osobne, cize ho nepoznam, ale cim dalej som si ho vsimal na tomto fore a niektore jeho reakcie v niektorych temach trosku aj nacrtol jeho osud a vsetko, tak ho obdivujem v tom, co si prezil. Mna by to asi polozilo. Neviem, ci by som mal tolku odvahu v realite niekomu vynadat len tak, ale cenil by som si viac otvoreny nazor, ako keby je predomnou vysmiaty, priatelsky a za chrbtom som najvacsi k*kot. Qwerty: Neviem, preco by si vsetko riesil v presile, alebo mimo mesta, skus to niekedy 1 on 1 bez kamaratov za chrbtom, lebo je kazdemu jasne, ze keby vidia to, ze dostavas na budu, tak si Ta zastanu a minimalne ho odstrasia, alebo mu to oplatia. Teda, apson ja osobne by som si kamarata bit nenechal a keby nechcel, aby som to riesil, nemal by ma tam brat. Osobne sa mi zda, ze si sa asi buchol do hlavy, alebo co, ale mas menej hrdinske reci a zacinas sa aj chovat ako normalny user a nie super qwertynator so sniperskym videnim a patentom na rozum. Mas u mna male plus.

S5 k teme: Nespocetne mnoho krat sa mi stalo, ze ma mladsi (aj ked niesom najstarsi, a este podla vasho vekoveho hodnotenia patrim medzi pubolescentov co by mali bojovat proti akne a nie autoritam) osocovali kvoli mojim nazorom ci tomu, ze som ich v hre zabil, nebodaj som si dovolil ohodnotit ich post a povedat, ze je hlupy....Zacina t ovzdy nadavkami na osobu...ked uz mu dojde fantazia, presuva sa k rodine a ak nepomoze, tak zacne prepadat svojej fantazii toho, ze je Rocky Balboa a jeho pravym hakom zlozi aj slona. Parkrat sa mi podarilo stretnu danu osobu a tak, ako mate aj vy skusenosti s nimi, boli to povacsine o dost mladsi chalani a ked som sa pytal, ci ma naladu udriet si, ked stojim pred nim, vzdy to zakoncil tym, ze on to myslel ako vtip, popripade sa nudil a chcel vidiet reakcie cloveka.

Chytanie za slovicka, nadavanie a urazky su povolene ;), ale aspon sa do K- podpisujte, nech viem, aky mate nazor Vy konkretne a preco je taky a taky
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

Shark_360 napísal:Rad by som sa vyjadril takto zo zaciatku ku Gangymu...nechcem sa nikomu pchat do riti, aj ked to tak vyznie, no a co, je mi to jedno, dajte si K- kolko chcete, nezaujima ma, ci bude zelena, alebo cervena. Takze...sprvoti som si myslel, ze Gangy je naozaj len "internetový hrdina" co sa skryva za kalvesnicu. Nikdy som sa s nim nestretol osobne, cize ho nepoznam, ale cim dalej som si ho vsimal na tomto fore a niektore jeho reakcie v niektorych temach trosku aj nacrtol jeho osud a vsetko, tak ho obdivujem v tom, co si prezil. Mna by to asi polozilo. Neviem, ci by som mal tolku odvahu v realite niekomu vynadat len tak, ale cenil by som si viac otvoreny nazor, ako keby je predomnou vysmiaty, priatelsky a za chrbtom som najvacsi k*kot. Qwerty: Neviem, preco by si vsetko riesil v presile, alebo mimo mesta, skus to niekedy 1 on 1 bez kamaratov za chrbtom, lebo je kazdemu jasne, ze keby vidia to, ze dostavas na budu, tak si Ta zastanu a minimalne ho odstrasia, alebo mu to oplatia. Teda, apson ja osobne by som si kamarata bit nenechal a keby nechcel, aby som to riesil, nemal by ma tam brat. Osobne sa mi zda, ze si sa asi buchol do hlavy, alebo co, ale mas menej hrdinske reci a zacinas sa aj chovat ako normalny user a nie super qwertynator so sniperskym videnim a patentom na rozum. Mas u mna male plus.

S5 k teme: Nespocetne mnoho krat sa mi stalo, ze ma mladsi (aj ked niesom najstarsi, a este podla vasho vekoveho hodnotenia patrim medzi pubolescentov co by mali bojovat proti akne a nie autoritam) osocovali kvoli mojim nazorom ci tomu, ze som ich v hre zabil, nebodaj som si dovolil ohodnotit ich post a povedat, ze je hlupy....Zacina t ovzdy nadavkami na osobu...ked uz mu dojde fantazia, presuva sa k rodine a ak nepomoze, tak zacne prepadat svojej fantazii toho, ze je Rocky Balboa a jeho pravym hakom zlozi aj slona. Parkrat sa mi podarilo stretnu danu osobu a tak, ako mate aj vy skusenosti s nimi, boli to povacsine o dost mladsi chalani a ked som sa pytal, ci ma naladu udriet si, ked stojim pred nim, vzdy to zakoncil tym, ze on to myslel ako vtip, popripade sa nudil a chcel vidiet reakcie cloveka.

Chytanie za slovicka, nadavanie a urazky su povolene ;), ale aspon sa do K- podpisujte, nech viem, aky mate nazor Vy konkretne a preco je taky a taky
Plny suhlas...

qwerty nepisal si ze ma prides pozriet ty? :wink: , c nemas na autobus? :lol: a taaaak som sa tesil, nuz co. posero :-D.

Shark NX : Ty si asi vystudovany clovek so 4rmi vysokymi skolami a mas otvorenu cestovnu kancelariu nie? vsetko vies, vsade si bol, vsetko poznas.... si proste frajer....podla mna to prave ty si supermanom internetu a pritom za netom sa schovava len pavucik s malym egom. drzim ti palce.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To si jak odhadol?? Chlape respekt! Diplom nechces?? ... Futility
Netreba mi 4 vysoke ... na to aby som ti povedal ze si uplne mimo a ze dudo02 ma pre toto forum aspon nejaky prinos ...
Nebudem sa rozpisovat o kvalite jeho prispevkov o jeho cennych radach v roznych temach a o nulovej potrebe sa nad niekym vyvysovat. Mozes si to sam pozriet.

Zaujimave ze ty s duduom02 problem mas ... Potrebujes kazdeho zhodit, kazdemu ukazat aky je maly. Ja by som hladal problem niekde inde. Zrkadielko mozno pomoze.

To ze mu nesadol Gangy ... Hold ... Stava sa. Ja proti Gangymu nic nemam, dokonca by som ho velmi rad stretol a sadol si s nim spolu s mi-chau om na VF.
Ale kazdy je iny ... Ako sa hovori 100ludi 100chuti ... Nemozes niekomu brat nazor ... Len kvoli tomu ze on ma iny. Mozes mu akurat povedat ze je na omyle alebo ze s nim proste nebudes suhlasit a pri troche trpezlivosti ho presvedcit o opaku.

Ja som vo svojom zivote zatial dosiahol hovno, este som mlady a vzdelavam sa. Nadobudnute vedomosti sa snazim aktivne vyuzivat tu na fore a je to aj skvele miesto na to aby som sa o niecom dozvedel nieco viac, pokecal s ludmi ktory sa do toho rozumeju a maju v tom prehlad.
Nevyvysujem sa, nezdviham si ego, nehram sa na krala.
Podla coho dedukujes ze mam cestovku?? Bol by som velmi rad keby si svoje narazky aj niecim podlozil.

Ak mas iny pocit prosim ... Budem rad ak ma obdaris nejakymi poznatkami, skusenostami a pripomienkami.
Prílohy
6650_1113795282726_1162236156_30315211_8009275_n.jpg
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nicki napísal:heh ...to s tou infantilnou temou je podobny pripad ako ked spoznas dievca,najprv budes nad nou pred vsetkymi ohrnovat nos,ze je debilna a pod a nakoniec s nou sam zacnes chodit..no nebude to na hlavu??..ak je nieco debilne,infantilne atd.. tak to hadam zdaleka obidem,nie? ....
predpokladam, ze vsetky Tvoje doterajsie vztahy zacinali prave takto :D
(prelomilo sa to v momente when you decided to put on)
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

axXis napísal:predpokladam, ze vsetky Tvoje doterajsie vztahy zacinali prave takto :D
(prelomilo sa to v momente when you decided to put on)
ja nepredpoklad nic,pokial daneho cloveka nepoznam osobne..asi tak ;)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jumbojet »

Doslova ma fascinuje kolko internetovych hrdinov sa naslo v tejto teme a aj to ako si par zaostalejsich jedincov (rozumej uzivatelov) potrebuje co to dokazat. Chapem, ze tato tema je stvorena pre vas ako klietka pre vtaka, ale mozno by nebolo zle sa zamysliet nad prispevkami v tejto teme. Urazky, ponizovanie, zosmiesnovanie, nevhodne prispevky, argogancia, ko*ot a vela ineho je v tejto teme len na par stran. Mozno by ste si mohli vstupit do svedobia a zahladiet sa nad tym co ste tu napisali, precitat si po sebe prispevky a mozno potom zistite, ze tato tema je prave o vas a anonymite & hrdinstve na vlnach internetu. Gangy bude svojsky clovek a ma sposob komunikacie aky ma, preto je jedinecnym, pre niekoho je to ko*ot a niekto ho ma zase celkom rad. Dokaze poradit, dokaze vynadat a dokaze napisat to co by nikto z vas nenapisal. Je to ale Gangy a tam to aj ostane. Skor ma unasa ako tu pride niekto neviem ci z jeho poskokov, kamaratov alebo ochrancov a ide ho tu obranovat. Nie len ze tym ponizil Gangyho a spravil z neho cloveka, ktory nedokaze komunikovat a branit sa sam, ale co je zarazajuce, maximalne tak zhovaduje seba a to v tom najlepsom moznom svetle. Blackburn na co si ty prisiel pisat do tejto temy vobec ked nemas co k veci povedat a tato tema je ako uliata na teba? Tvoj nick som nezaregistroval v ziadnej teme a teraz mi tu prides ako uzivatel, ktory tu ma odpisanych viac ako tisic prispevkov, zapajas sa do kazdej diskusie a neviem co vsetko este. Teba poslal Gangy, aby si sa ho prisiel zastat alebo kto vobec si? Prisiel si sem urazat qwerty-xyzho a robit z neho to co nie je? Snazis sa utocit na Duda02, pretoze si dovolil nieco napisat? Dokoncil si vobec zakladnu skolu? Vyzera to tak, ze bud mas strasne jebaky na ksichte, nevychadzas z domu a preto si taky primitiv ako aj posobis alebo si bol v detstve tyrany a to co po tebe citame su nasledky z toho co si zazil. Tvoje pokusy spravania sa a hrania sa na silneho muza s kvalitnou vonavkou sa koncia na kazdej tvojej prvej vete. Vsetkym je jasne, ze si len internetovym hrdinom a liecenie komplexov. moralnych vycitiek svedobia a citove problemy si musis riesit tu na fore, pretoze odborna pomoc ti nepomohla. Som rad a dakujem v mene vsetkych, ze si nam jasne ukazal co to ten internetovy superman a keby som mal moznost udelit cenu na sposob Iron Man, tak tebe by som vsetkymi desiatimi prstami na rukach udelil cenu Iron Chello (ADSL) Modem. Pred spanim si nezabudni dat na tvar Clean and Clear a vyber si uz ten kryptonit z vrecka, pretoze to silu dodavalo len skutocnemu filmovemu Supermanovi, na tych internetovych supermanov ako si ty funguje len odborna pomoc vo forme psychologa, v niektorych pripadoch dokonca psychiatra. Maj sa krasne, na tvoje inektiva a podobne sracky v tejto teme ako aj v sukromnych spravach nereagujem, za tvoje bezduche pokusy o zosmiesnenie ci ukazanie sily cez internet ti pridam lentilku k tvojmu olovrantu. Ak chces mat olovrant plny lentiliek, tak nech sa paci, ukaz ake caro sa skryva v tebe a v tom kryptonite, ktory nosis pripnuty na slipoch.

Dudo02 a aj ty Shark NX, jasne ste ukazali, ze ste ludia, ktori sa nenechaju vytocit primitivnym supermanom od internetu a nestoji vam za to, aby ste s nim diskutovali, pretoze je inteligentne na tom o tri stupne za vami.

Ty Nicki uz radsej kasli na tuto temu, sama vidis co sposobila a ze sa tu len liecia komplexy niektorych nedospelych jedincov ako je napriklad iron superman Blackburn.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ono táto téma by aj mala potenciál. Prvá, možno aj druhá strana bola dobrá, a padli tam zaujímavé názory. Potom sa to ale obrátilo iba na toto fórum a pár našich členov, a začali ste sa tu navzájom urážať. Z internetu sa stalo hojko.com a zo supermanov sa stal gangy (a ako správny hrdina má pár pomocníkov ktorých ste spomínali). To je trochu škoda. Takto ale dopadajú všetky jej témy, a preto hladáte chybu v nej? Je pravdou že sama Nicky nevie moc dobre diskutovať, lebo iba odcituje príspevok ktorý ju niečim zaujme a vyjadri sa k nemu (alebo ešte lepšie ku konkrétnej časti toho konkrétneho príspevku) ale takéto vyjadrenia nerozvíjajú tému, iba dialog (a preto vznikajú hádky). Tvoj názor som nevidel (a ak hej, bol iba okopírovaný od iných). Ale témy ako také nepokladám až za tak zlé, pokiaľ by tu boli ludia ktorí by vedeli neosobne diskutovať. To by ale bola nuda, že?

Ku Gangymu len toľko, že jasne napísal že nie je superman na internete ale aj v reálnom živote. To je ešte horšie
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

audiotrack napísal:Ono táto téma by aj mala potenciál. Prvá, možno aj druhá strana bola dobrá, a padli tam zaujímavé názory. Potom sa to ale obrátilo iba na toto fórum a pár našich členov, a začali ste sa tu navzájom urážať. Z internetu sa stalo hojko.com a zo supermanov sa stal gangy (a ako správny hrdina má pár pomocníkov ktorých ste spomínali). To je trochu škoda. Takto ale dopadajú všetky jej témy, a preto hladáte chybu v nej? Je pravdou že sama Nicky nevie moc dobre diskutovať, lebo iba odcituje príspevok ktorý ju niečim zaujme a vyjadri sa k nemu (alebo ešte lepšie ku konkrétnej časti toho konkrétneho príspevku) ale takéto vyjadrenia nerozvíjajú tému, iba dialog (a preto vznikajú hádky). Tvoj názor som nevidel (a ak hej, bol iba okopírovaný od iných). Ale témy ako také nepokladám až za tak zlé, pokiaľ by tu boli ludia ktorí by vedeli neosobne diskutovať. To by ale bola nuda, že?

Ku Gangymu len toľko, že jasne napísal že nie je superman na internete ale aj v reálnom živote. To je ešte horšie
snazim sa byt nestranna ..tot vse..moje nazory si nechavam pre ine fora-tu by to asi neprezili..

a po druhe,dost blby nazor posledna veta.Kazda diskusia so sebou prinasa urcite emocie,to vsak neznamena ze na fore musi nastat nutne nuda,ak sa ludia zacnu vyjadrovat k veci.Kazdy pohlad je v niecom originalny a zaujimavy a naozaj netreba ziadne invektivy a miesanie hrusiek s jablkami,aby tu niekto zomrel od nudy..
Vyjadrila som sa dost konkretne?
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Nicki, dovoľ jednu otázku úplne od veci: Prečo zakladáš témy na fóre, ktoré navštevujú užívatelia, ktorý by nezniesli tvoj názor? Píšeš, že svoje myšlienky prezentuješ na iných fórach, tak prečo tak mrháš energiou a časom na to, aby si založila tému na fóre, kde si tak obmedzovaná, že nemôžeš ani vyjadriť svoj názor? :?:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

audiotrack napísal: Ku Gangymu len toľko, že jasne napísal že nie je superman na internete ale aj v reálnom živote.
To mal byt vtip? Ja som snad niekedy na fore napisal ako qwerty ze po mne vsetky zeny pasu, postavu mam ako schwarzenegger a vsetkym dam na pi*u, pripadne ze som v comkolvek lepsi ako ostatni? Ked uz sme pritom, chvalil som sa ja na tomto fore niekedy niecim, ci prejavoval ine priznaky tejto choroby okrem toho ze sa spravam hrubo? Ked sa niekdo sprava hrubo je superman? Tak to klobuk dolu za tu dedukciu, nechces ist niekam prednasat?

A bol by som rad keby mi na tieto otazky odpovedal aj ktokolvek iny, kto si tu o mna otieral hubu, najlepsie vsetci. Som uprimne zvedavy.

A k bbmu alebo niekomu inemu kto si namiesto kolegialneho kopnutia dovolil napisat nieco ine - nikoho som sem neposielal a ani tu niesom moderator, takze prispevky niekoho ineho bohuzial upravovat ani mazat nemozem.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Maki napísal:Nicki: zasa chces obmedzovat ludi? to ze sa mu zda infantilna je vedlajsie... to ze ku nej chce nieco napisat je hlavne - uz citam aspon 15. takyto prispevok od teba - tak naco potom zakladas nejaku temu, ked potom do nej pises "neprispievaj" - hm?
ty uz si mal byt so mnou dakde v meste, vies co to je za dilemu? ...Sam cele tyzdne v cudzom meste, ani opit sa nemozem lebo nemam kde :lol: Myslene v dobrom, neze vyletis ....

blackburn, preco zase provokujes? na autobus mam, mam vsak aj ine vydaje ako sa tebou zaoberat. Ked chces tolko konflikt postav sa k zelezobetonovej stene a silno si do nej udri hlavu, najlepsie spravis ked sa do toho opries ako len najviac mozes, opakuj az dokym sa ti nezahmlie pred ocami a neodpadnes, a no vidis, zmlatis sa aj sam, naco ma tam .... :D
ci ti robi dobre ked ta niekto mlati? alebo si to vyslovene ziadas? poradim ti nejake fora a zoznamky pre takychto ludi , robi ti dobre ked skor chlapec ta bije? alebo holka? Vies, tam mas vyber vseliaky, biciky, puta, dostanes po riti so vsetkym moznym. . . .

Shark NX -- vynimocny suhlas,....

Gangy -- kde som sa ja chvalil ze po mne vsetky zeny pasu? Davaj si pozor nato co pises a neprekrucaj zase, to ze som napisal ze sa mi paci jedna holka z 10 000 peknych neznamena ze po mne vsetky idu .... tak kurnajz klud .....

LIDI temu zavrime, a tu kocku co ju zalozila, (ked je kocka) nech niekto z BA vezme na pivo ,.... mozno bude na hojku nova laska, a budem znova king zakladaina stupidnych tem ja .... :roll: to bolo ironicky myslene...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Gangy napísal:To mal byt vtip? Ja som snad niekedy na fore napisal ako qwerty ze po mne vsetky zeny pasu, postavu mam ako schwarzenegger a vsetkym dam na pi*u, pripadne ze som v comkolvek lepsi ako ostatni? Ked uz sme pritom, chvalil som sa ja na tomto fore niekedy niecim, ci prejavoval ine priznaky tejto choroby okrem toho ze sa spravam hrubo? Ked sa niekdo sprava hrubo je superman?
Ale Gangy,snad sa tu nezacne bazirovat na zmysle slova"superman".Ty si mi napisal,ze sa aj v realnom svete spravas tak hrubo ako tu na nete-proste ze si prirodzeny...Pokial to je pravda,tak ty nie si len internetovy superman,ale si aj supermanom v realnom zivote...

A vies co ja si myslim?Neverim,ze sa spravas aj v realnom zivote,ako v internetovom.Mozno si rovnako hruby-ale len ku slabsim jedincom...Lebo,pokial by si bol, ku kazdemu cloveku,tak by si bol viac bity ako syty...A mozno si masochista :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zacnite oddelovat Internet od reality a hned bude lepsie
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nebolo by odveci, temu odklonit od supermana k spidermanovi, tam sa tolki adepti snad nenajdu :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ale urcite ano... vies kolko ludi rozhadzuje siete na nete a v reale sa nedokazu opacnemu pohlaviu prihovorit?
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Celkom zaujimave mi pride aky su vsetci ku qwertymu "zly" a kolko ludi si na jeho osobu dovoluje utocit... na tomto fore som od myslim januara a este stale som nic ine nevidel ako narazky na jeho osobu, prakticky z mojho pohladu bezdovodne... neviem co komu spravil, aj ked pisete ze sa neraz chvalil svojou velkou osobou alebo niecim podobnym... ale mne nepride ako nesmierne neinteligentny, alebo snad mam dovod aj ja na neho utocit?.. momentalne mi nic nespravil..
ale toto mi pride ako masivne utocenie na "slabsieho" jedinca - sikana... pochybujem ze vsetkym ktory ste do neho hubovali spravil nejaku ujmu, na zdravi ci vam pekne od srdca zanadaval len tak bez priciny... mne zatial nie a tak si ho zastavam (aj ked typujem ze K- ma neminie)...
a zasa naopak... absolutne suhlasim s audiotrackom, a jeho nazorom na gangyho.. tiez si myslim ze ak je gangy taky, aky je aj a internete tak moc vela priatelov nema.. ale je to len a len moj skromny nazor... moznaze by sa mal nad sebou zamysliet on, alebo snad presvedcit cele forum o jeho "pravde", ze on nieje taky ako sa javi na prvy pohlad... (ked zopar ludi vravelo ze po hlbsom spoznani ma gangy predsalen vzdy pravdu ( :lol: pomlcim) )
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

qwerty nemusi nikomu ziadnu ujmu spravit, ludia imho reaguju tak ako reaguju kvoli jeho prispevkom a nazorom, ktore v nich vyjadruje. mozno nie kazdemu su sympaticke jeho nazory a tak si rad "kopne". qwerty ako taky mi tiez absolutne nesadol a viackrat som zatvaral rozpisanu odpoved na jeho prispevky alebo temy, ale zdrzal som sa. nebudem nikomu brat jeho nazory ani myslienky ani sa nebudem snazit nikoho presvedcit o tom, comu verim ja, co je podla mna spravne. do priameho konfliktu sme sa nedostali a dufam, ze ani nedostaneme. nechapem preco sa o to naopak vela ludi tak snazi. lahsie je ignorovat ako sa do niekoho navazat.

k teme: ano, ludia si dovoluju na internete viac ako v realite neuvedomujuc si, ze ak sa niekto naozaj posnazi, tak si daneho cloveka moze najst. ja osobne nevystupujem na internete anonymne. tu na fore mam aj fotku v prislusnej teme a na roznych portaloch tak isto.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

winni - fyzicky a psychicky snad neublizil nikomu (aspon nie z tohoto fora), dovod na nekonecne opovrhovanie sa tiez nenajde ale - neviem ci si sledoval jeho temy, myslienkove pochody a pod - to mnohym neda nekopnut si. Nuz a niektori si kopnu spolu s ostatnymi aj ked nevedia preco. Osobne ak mam vyhrady voci niecomu, vyjadrim to v teme, ktorej sa to tyka, nerozoberam ho kvoli tomu vo vsetkych jeho temach ci prispevkoch. Nechcem teraz ukazovat prstom, ale niekedy pre pochopenie ostatnych ani netreba tak vela, staci si pozriet zopar tem a spravit si nazor vlastny. Mohli to byt len jeho slabe chvilky kedy sa znizil k podobnym temam - nebol totiz vzdy taky, pamatam si casy ked mal karmu kladnu, no jedneho dna prisla - kto vie preco - zmena. [zainteresovani asi tusia, ktorou (asi jeho najkontroverznejsou) temou toto zapocalo] A tuto zmenu ako vidis, miestne publikum neprijalo. Kazdy sme iny.

Tymto ti ovsem nedavam na vedomie, ze mas do neho kopat s ostatnymi, len davam odpoved na otazku PRECO je tomu tak ako to vidis.

Neprinalezi mi sudit druhych, preto ak som uviedol nieco co by sa qwertyho mohlo nejak dotykat, tak sa mu tymto ospravedlnujem.
Napísať odpoveď