O2 simka
O2 simka
kde sa da kupit tato karta naolko podvodnici pri inzeratoch vacsinou pouzivaju cislo od tohto operatora... cize tie cisla niesu pisane na meno...ci ako... lebo tieto simky sa pokial viem predavaju aj inde ako v predajni O2...konkretne nejake startovacie balicky O2 fer
Vodafone v Cechach nevyzaduje nic, tam sa da kupit simka aj v TESCU prides hodis do kosika zaplatis pri pokladni 199Kc a telefonujes pokial sa ti chce. Aj priamo vo Vodafone predajni si vyziadas predplatenu simku a ona sa zohne pod pult vytiahne ti jednu das jej do ruky 199Kc a nic neriesis, ziadny podpis ani OP. V T-mobile aj v Orange to je (aspon bolo) tak ze musis predlozit OP ale ako to ma O2 neviem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Je to mozne, ja sa pamatam na kupovanie starej kreditovej SIM karty v Euroteli, tzv. Dr. Mobil, niekomu to mozno nieco hovori, reklamu robil Jozo Procko na trolejbuse myslimaudiotrack napísal:taktiež som podpisoval, a to som kupoval kreditovú kartu o2 štart ešte kedysi dávno pred tescom keď O2 začínal a tie krásky to rozdávalivlastne som tú kartu ani nechcel, ale ona bola taká pekná
![]()
no a tam som vypísal adresu, meno, podpis a to je tuším všetko
K teme: tak vidis, staci ti podpis, meno a mas kartu.
hm, tvoja simka mi este funguje- eXo - napísal:No tak neviem ale ja co mam O2 simku tak som podpisoval papiere + vsetko a cislo je vedene na mna.
ALe ked kupujes sim v predajni, tak to aktivujes cez telefon, tam im diktujes udaje a mozes si navymyslat sprostosti
asi pred mesiacom som si kupoval O2 fér kartu na kredit. Normálne som prišiel do O2 povedal, čo chcem, dal občiansky ona to nahodila do PC dala mi kartu aj s kopou letákov a šiel som domov. Nemamätám si, či som niečo podpisoval
Ak sa chceš vyhnúť podovníkom tak si ju kúp normálne v O2 predajni. Nevidím dôvod, prečo by si nemal zbehnúť priamo do predajne a tam si to kúpiť.
//edit: patress: aha ok
Ak sa chceš vyhnúť podovníkom tak si ju kúp normálne v O2 predajni. Nevidím dôvod, prečo by si nemal zbehnúť priamo do predajne a tam si to kúpiť.
//edit: patress: aha ok
noo asi sme sa nepochopili...tato tema bola cisto informativna..ja mam 2 sim orange a T-mob ...ja O2 nepotrebujem...islo cisto iba o zistenie ci pri predavani O2 sim kariet potrebujes predlozit OP nakolko neseriozny predajcovia vacsinou pouzivaju cisla od tohto operatoraShwollo napísal:asi pred mesiacom som si kupoval O2 fér kartu na kredit. Normálne som prišiel do O2 povedal, čo chcem, dal občiansky ona to nahodila do PC dala mi kartu aj s kopou letákov a šiel som domov. Nemamätám si, či som niečo podpisoval
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe