Teraz v našej domácej sieti sme vymenili router Belkin za nejaký výkonnejší od MSI. No a nastal takýto problém. 4 laptopy sú pripájané cez wi-fi a desktop je pripojený na kábel. V prípade desktopu a ďaľších 3 laptopoch nie je problém s pripojením. Avšak na mojom laptope sa vyskytol a pritom môj sa od toho maminho líši len v tom, že mám o 1 gb vyššiu RAM, inak je po HW stránke navlas rovnaký. OS je tam ten istý tiež (Vista). ďalšie dva laptopy čo majú XP tiež idú v pohode. U mňa nastáva problém s krátkymi výpadkami internetu. Najzvláštnejšie je, že tieto výpadky občas prestanú a až do vypnutia počítača ide pripojenie normálne. Avšak niekedy aj celú dobu zapnutia počítača to robí. Výpadky sa prejavujú častejšie v prípade pripájania napr na icq, alebo iný protokol (používam mirandu), v prípade browsovania po internete (používam operu), menej častejšie sa výpadky prejavia v prípade, keď internet nevyužívam, avšak prejavujú sa stále až do toho zázračného zmiznutia z ničoho nič. Počítač som prešiel pomocou Ad-aware 2009 - bez pozitívneho výsledku. Fakt sme tu všetci v koncoch z toho, netušíme, kde môže byť zrada, aj keď otec zase tvrdí, že z toho čo tu mám všetko poinštalované (hlavne komunikačné klienty a ich automatické spúšťanie pri štarte) čomu ja veľmi neverím. Zvláštne ešte na tých výpadkoch je, že ide o kompletný výpadok, čiže odpojí sa až z routra a následne sa postupne začne pripájať po nejakých pár sekundách. Potom ide zase nejakú minútku a toto sa opakuje do aleluja. Nejaké nápady?
BTW: Internet je Chello Diamond 30mbit/s , ak to niekomu pomôže.
Za každú jednu radu budem veľmi vďačný, vopred ďakujem
//Edit: No zhodou náhod som spravil, že som sa pokúsil pripojiť najskôr xfire, potom icq a už to nepadá pre tentokrát, kým som písal, tak ešte padalo... Nechápem,ale je to náhoda, už som to skúšal kadejako aj neviem čo všetko možné aj nemožné. Nechápem čo je vo veci