Burnout Paradise
vzvd
noo ale nemozem zistit aka je to teraz verzia lebo nemozem pustit tu hru neviete kde by som mohol stiahnut niake cracky viskusam niake z tich novsich co tam budu
ak nemas zapnute automaticke ukladanie, tak si ho zapni...Santy31 napísal:Ako prebieha v Burnout Paradise The Ultimate Box ukladanie alebo kedy ? Lebo uz sa mi viac krat stalo ze som nieco presiel, vypol a druhy krat zapol hru a musel som to ist znovu.
Nezabudni ale, ze ked povysis na vyssi level vodicaku, tak ides znova vsetky discipliny, tentokrat uz ale aj s tymi novymi autami...
-
whitecOder
Zablokovaný
trepes pi*ov***johny_sk napísal:ak nemas zapnute automaticke ukladanie, tak si ho zapni...
Nezabudni ale, ze ked povysis na vyssi level vodicaku, tak ides znova vsetky discipliny, tentokrat uz ale aj s tymi novymi autami...
Kde sa to zapina ??johny_sk napísal:ak nemas zapnute automaticke ukladanie, tak si ho zapni...
A ako teda ?whitecOder napísal:trepes pi*ov***
Staffy napísal:neviete či už je crack na verziu 1.1? rád by som si vyskúšal ti nové autá...
Kód: Vybrať všetko
Burnout Paradise The Ultimate Box Update v1 1 0 0 Cracked BATSkvelá hra, to že tam nie sú reálne auta je pre mňa iba plus. Určite to nerobili kvoli licenciám i keď skoro každé auto má svoju reálnu predlohu. Skvelá optimalizácia skvelý dizajn a dobré ovladanie. Odporúčam gamepad lebo na klávesnici si neurčíte akceleráciu ani zatáčanie ako na ps3 ovládači a vtejto hre má par áut zjavný problem s rozbiehaním naplno.
Plný potenciál hry sa ukáže až online pretože keď ju raz prejdete tak už tam v podstate nie je čo robiť - single vystačí na cca 60 hodín čo znamená ,že všetko prejdete na 100% pri normálnom tempe hrania.
nfs to hratelnosťou strčí do vrecka i keď pri nfs carbone som strávil podstatne viac času
Plný potenciál hry sa ukáže až online pretože keď ju raz prejdete tak už tam v podstate nie je čo robiť - single vystačí na cca 60 hodín čo znamená ,že všetko prejdete na 100% pri normálnom tempe hrania.
nfs to hratelnosťou strčí do vrecka i keď pri nfs carbone som strávil podstatne viac času
cena utej PC verzii startuje u 38 ecok. co je riadne vela.
http://www.progamingshop.sk/advanced_se ... ra&x=0&y=0
http://www.progamingshop.sk/advanced_se ... ra&x=0&y=0
-
erikmendel
Medium Expert
-
erikmendel
Medium Expert
Re: problem z hrou
Zdravim mam tu problem s hrou vsetko som spravil podla navodu(install,patch,crack) no po zapnuti mi windows vyhodi akurat startovaci obrazok a potom "vyskytol sa problem z aplikaciou". uz som to skusal aj 4*reinstall no stale to iste. pritom na druhom pc s rovnakym Win (XP SP3) mi slape bez problemov na 1 krat... Diky!