Mobilom sa fotky nerobia
V podstate na kazdej fotke sa dá vytknúť množstvo chýb. Ak ťa to baví investuj aspoň do kompaktu a aspoň si prečítaj pravidlá kompozície
begbeee napísal:Mobilom sa fotky nerobia
V podstate na kazdej fotke sa dá vytknúť množstvo chýb. Ak ťa to baví investuj aspoň do kompaktu a aspoň si prečítaj pravidlá kompozície
Jasne, beriem si to na vedomie len nevedel by si dat link na nejaku stranku kam su taketo veci opisane, a mam doma digital Olympus len strasne zerie baterky tieto modely su lacne do tych 70€ a vydrzia par snimok...
Jancuk: ako ta prva fotka je velmi pekna teda pokial to je zmensene. akonahla si dam normalnu velkost tak je to riadne preostrene. a takisto je preostrena aj tretia fotka. trosku pozor pri uprave v PC. keby si ju dal vyvolat tak by si sa na to nemohol ani pozerat taku galibu by ti to narobilo.
ten dedusko co sa diva na salinu je dokonaly a perfektna je aj ta fotka z ulice od namestia slobody (ak sa teda nemylim ak hej tak myslim tu kde je slecna co nastupuje na bicykel).
smiem vediet cim si fotil?
// luxusny objektiv to musela byt radost fotit s takym niecim
Ad1) Deduško je najlepší, celkom sa mi páči aj ten týpek na bicykel nasadajúci, taká vydarená street fotografia. Zvyšok ma neoslovil (i keď tech. kvalita je dobrá..).
Ad2) Panoráma Mostaru sa mi páči, zvyšné panorámy mi prijdú "zbytočné"...
//: Ten posledný hmyz vyzerá skoro ako "camel spider"
begbeee, ano mas pravdu su zbytocne. fotil som ich pre priatelov aby som ukazal ake velke tie fotene objekty su.
ten Mostar si dam asi aj vytlacit, len v originalnej velkosti to bude asi dot drahe...
a narazku na hmyz-pavuka som nepochopil
jackb napísal:begbeee, ano mas pravdu su zbytocne. fotil som ich pre priatelov aby som ukazal ake velke tie fotene objekty su.
ten Mostar si dam asi aj vytlacit, len v originalnej velkosti to bude asi dot drahe...
a narazku na hmyz-pavuka som nepochopil
No ved hej jasné, že pre tvorcu ma kazda fotografia aj iný náboj a účel...
Btw: ak chceš môžme pomeniť fotky z Mostaru (Bosny).
No že mi to pripomina toho chrobaka, inak slavneho z netu (camel spider - mozes si dat googlu).