Auta: Dacia, Saab, Dodge, BMW...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

auto musi byt: 5 dverove, velke, nedrahe, pekne, a mat dobru vybavu. a napada ma dacia :oops:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tomaxx_199 napísal:auto musi byt: 5 dverove, velke, nedrahe, pekne, a mat dobru vybavu. a napada ma dacia :oops:
tak dacia splna snad maximalne to prve kriterium :P
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ale vsak ho nechajte..nech si kupi daciu s tou "plnou palbou" a bude mat svoje "pekne, lacne, 5dverove auto"

urcite si kup daciu..je lacna a bdues s nou frajer..ved v podstate na to sa auta kupuju :)

(ironia)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dacia Logan MCV ma 7miest ... Je velka, nedraha, s 1.5dCi aj nieco potiahne.
Auta sa nekupuju na machrovanie ... Tie sa kupuju bud kvoli uzitku alebo vlastnym sympatiam.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Shark NX napísal:sa kupuju bud kvoli uzitku alebo vlastnym sympatiam.
Logan MCV sa oplatí kúpiť ak pozeráš na úžitok... V pomere cena/službu ktorú poskytne patrí veľmi vysoko. Viem si predstaviť ako poslúži veľkej rodine či robotníkom. Tí budú spokojný tak nech ju kúpia.
Avšak sympatie, dizajn či imidž môžu byť pri aute rovnako dôležité kritériá a nikto to nemôže považovať takéto merítko za chybu. Tu Dacia kruto prehráva.

Rozhodne však je Logan MCV auto ktorého kúpa môže mať opodstatnenie, narozdiel od kúpy napr. Fabie. Tam zmysel nevidím v ničom.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mateq napísal:
Rozhodne však je Logan MCV auto ktorého kúpa môže mať opodstatnenie, narozdiel od kúpy napr. Fabie. Tam zmysel nevidím v ničom.
no pri tej cene ktoru ma fabia suhlasim...ale s nizsou cenou by tam to opodstatnenie urcite bolo :wink:
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

sanderoo stepway. a preco nie? ked daco nesedi tak poradte ine.

//autoeditácia príspevku ( 25 Jul 2009, 18:29 )
Point napísal:ale vsak ho nechajte..nech si kupi daciu s tou "plnou palbou" a bude mat svoje "pekne, lacne, 5dverove auto"

urcite si kup daciu..je lacna a bdues s nou frajer..ved v podstate na to sa auta kupuju :)

(ironia)
ty mas doma bmw 7. vsak? tak potom co? ved si odbornik.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tomaxx_199 napísal:sanderoo stepway. a preco nie? ked daco nesedi tak poradte ine.

//autoeditácia príspevku ( 25 Jul 2009, 18:29 )
ty mas doma bmw 7. vsak? tak potom co? ved si odbornik.
ide o to ze jednak chces auto na machrovanie jak si napisal...a jednak davas dokopy take znacky co by mna nikdy nenapadlo :lol: pocitaj s tym ze s daciou moc velky frajer nebudes ked uz ti ide o to...a na druhu stranu BMW, saab atd niesu zas lacne..ak nemyslis zeby si kupil nejaky 20 rocny vrak a zabil sa s tym v prvej zakrute v 180ke
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Hm, myslíte, že má vôbec vodičák? Podľa tejto témy mu tipujem tak 15 :D Nič v zlom samozrejme, len si myslím, že má na auto ešte čas :smt003

Aj keby si si Daciu nejak ťažko vytunil, frajer budeš len dovtedy, kým sa niekto nepozrie, čo je to za auto (detto pri ľuďoch, čo rozoznávajú vznetový motor od zážihového) :smt022

Inak kupovať si nové auto ako svoje prvé mi príde ako dobrá <>vina (resp. ja zastávam názor, že kým človek nemá naozaj dosť peňazí, nové auto sa neoplatí)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Mám takúto otázočku. Čo kúpiť radšej? VW Passat, alebo BMW rada 5? Celkovo som zaťažený na koncern a ešte viac na VW. :D

Mám namysli niečo táketo:
http://volkswagen-passat.autobazar.eu/1 ... 89367.html

http://bmw-rada-5.autobazar.eu/525-tds-id974186.html

Nevravím, že presne tieto dva, ale niečo také. Či TDi, alebo benzín to mi je jedno.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ja by som bral Passata má menej naťahaných km hoci nieje to veľký rozdiel,má 4x airbagy to Bmw len 2 + má väčší výkon hoci tiež tu nieje veľký rozdiel :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Clean_Up napísal:Mám takúto otázočku. Čo kúpiť radšej? VW Passat, alebo BMW rada 5? Celkovo som zaťažený na koncern a ešte viac na VW. :D

Nevravím, že presne tieto dva, ale niečo také. Či TDi, alebo benzín to mi je jedno.
podla mna porovnavas neporovnatelne, uz len to ze 5ka baworak je vyssia stredna a passat len stredna trieda...

/edit: osobne z tych dvoch co si linkol by som bral jednoznacne BMW
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

a ja by som zas bral ovela radsej bavo.. interier, pohodlie, kvalita spracovania.. tych par km naviac je bezvyznamnych..aj tak je to stocene
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

BMW je BMW... 6-valec a zadný náhon... To je samozrejme môj názor. ja si auto vyberám podľa toho, ako sa v ňom cítim, ako na mňa pôsobí a či mám radosť z jazdy (to som mal síce aj na poľskej fiatke, ale chápeš)... BMW je špecifické, BMW si (môžeš) zamilovať...

Passat som nikdy nešoféroval a jazda ako pasažier spadala do štandardu "dobré auto"... Ale nič viac... a to mi na tom chýba. Pozor, zase to neberte, že som len za BMW, to ani náhodou, ale na výber dal BMW 5-ku a Passat... Ale pozor, neber menší objem ako 2.0 benzín alebo 2.5 diesel
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Aj keď sú možno nie až tak porovnatelné, tak uvažujem o niečom takom to. Ak môžete tak napíšte aj dôvody prečo VW Passat nie, resp. prečo radšej BMW. Prípadne môžete navrhnúť aj nejakú alternatívu k tým dvom modelom.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

frajer nechcem byt. len sa pytam ci dacia bude dobre auto. kupovat nejdem mozno. a ked vam daco nepasuje tak poradte niejake ine auto ale nie za 30000€

//autoeditácia príspevku ( 25 Jul 2009, 19:23 )
Clean_Up napísal:Mám takúto otázočku. Čo kúpiť radšej? VW Passat, alebo BMW rada 5? Celkovo som zaťažený na koncern a ešte viac na VW. :D

a preco z bazaru? obchody nesu? ja chcem z obchodu nove nie z bazaru. keby som mal vyberat z bazaru tak tu nepisem. bmw nechcem ani tie drahe auta. chcem normalne po cenu fabie. najlepsie by bolo aby bolo cim vecsie
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Clean_Up napísal:Aj keď sú možno nie až tak porovnatelné, tak uvažujem o niečom takom to. Ak môžete tak napíšte aj dôvody prečo VW Passat nie, resp. prečo radšej BMW. Prípadne môžete navrhnúť aj nejakú alternatívu k tým dvom modelom.
Choď, sadni a vyskúšaj... Nepochybujem, že na 90% bude rozhodnuté :wink:
tomaxx_199 napísal:
//autoeditácia príspevku ( 25 Jul 2009, 19:23 )
a preco z bazaru? obchody nesu? ja chcem z obchodu nove nie z bazaru. keby som mal vyberat z bazaru tak tu nepisem. bmw nechcem ani tie drahe auta. chcem normalne po cenu fabie. najlepsie by bolo aby bolo cim vecsie
vieš, on písal o svojej dileme, nepísal odpoveď tebe :roll:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Asi to tak bude najlepšie. Ide mi o to, že o Passate rozmýšlam už dlho a keby mi kamoš nedal do hlavy chrobáka BMW 5, tak je rozhodnuté, ale zasa BMW je BMW.
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som dlho rozmýšľal o Honde Civic (1994 - 2001). Mám rád benzíny a Civic je fakt kvalitné auto... Potom som šoféroval kamošove BMW E36 2.5 TD okrem iného aj na piešťanskom letisku (nesúťažne autoslalom za dažďa)... Poviem ti, mať teraz peniaze na to, tak mám naozaj VEĽKÚ dilemu, čo si vybrať... Na tom aute je 100 vecí, ktoré sú horšie ako na Honde Civic alebo mi vadia (spotreba, nanič audio a nedá sa ani rozumne prerobiť, atď)... Ale tá jazda... stojí za to :)

KoCi: 2.5l benzin nikto nespominal :roll:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tak auto kupujes podla ucelu. Naco ti bude 2.5l benzinak, ked to potrebujes prevazne na jazdu po meste? Aby si sa na tom mohol z casu na cas vyblbnut? Budis, ale som nazoru ze sa neoplati. Co sa Civicu tyka - ma svoje pre aj proti. ZA kupu civicu hovori mala spotreba, spolahlivost, male svizne, vhodne do mesta, pripadne na nenarocne vyblbnutie sa (vysokootackove motory su vysokootackove motory). PROTI kupe civicu zase hovori komfortnost jazdy - tvrdsi podvozok, pri dlhsej trati na slovenskych cestach ma clovek ozaj dost. Napriek tomu som sa pre civic rozhodol (konkretne 1.4). Nie je to sice zihadlo, ale 85% s nim jazdim po meste, poznam aj motory s vyssim onjemom ale mensou dynamikou (samo ruka v ruke s hmotnostou auta).

tomaxx_199 - pripadas mi, ako ked sa 13 rocny pokusa bavit o sexualnom zivote, trosku zvlastne nazory/poznatky. Asi len vdaka normalnym prispevkom od ostatnych ti to tu este nezamkli ;)

//point - ano 1997 cize 6gen. o tych zadnych lemoch som tiez pocul, ale uz ich predchadzajuci majitel odstranil - asi by sa zislo ich cimsi nahradit, aj ked... naco uz. Ostatne, dokonale auto vo vsetkych ohladoch by sme sotva hladali ze ano ;)

//Whisper - ja som ti nikto? :D Ci nemozem napisat nic svoje? :)
Napísať odpoveď