Piešťany - dovolenka

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Black.Raven
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Piešťany - dovolenka

Príspevok od používateľa Black.Raven »

Ahojte, zajtra idem na týždeň do Piešťan si oddýchnuť (dovolenkovať). Neviete o dobrom podnik, ale o hocičom čo sa oplatí vidieť a kam ísť? Ďakujem za každý tip.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

cav ja som z PN takze ti viem poradit, len daj vedet ze co ta zaujima a tak, pretoze v PN sa toho moc robit neda... :?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

samozrejme, domaci v PN moc robit nemozu, vsetko uz videli aj 100x. Urcite sa chod prejst po sklenenom moste (ked zoberes par rozkov, mozes nakrmit aj labute vo Vahu), popritom mozes zbehnut na kupelny ostrov a ochutnaj tu specialnu vodu - vajcovku. Vraj ma liecive ucinky ci co.

edit: o baroch neviem, niesom z PN, myslim ze taketo veci zas budu vediet lepsie domaci
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

nejaké príjemné bary, alebo miesta, kde sa dá večer dobre zabaviť?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ako bolo spomenute, skleny most a kupelny ostrov su krasne, taktiez piestansky park, kde stretnes mnoho mladych ludi. tiez je fajn na lide, co je vlastne taky ostrov, dostanes sa tam po moste, ktory je pri dome umenia v parku, je to kusok od skleneho mosta... tiez cervena veza, to je kopec nad mestom, tam je tiez fajn, tam sa dostanes z oblukoveho mosta, to je ten, po ktorom chodia auta...
co sa tyka tej zabavy vecer v meste, je to dost chabe... v centre mas JazzArt - jazzovy podnik, mimo centra je fajn Kazačok a Bulls pub, dalej Indians pub, Mustang, Cotton club - to su disco podniky... :?
a potom take klasiske "krčmy" ako Dodo, Turčan, U draka, to su miesta kam chodia ludia najcastejsie... V pondelok je v kine Fontana klubove premietanie o 20.00, ak mas rad takyto styl filmov, urcite chod... ak chces este nejake ine info, kludne sa pytaj.
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

mockrát ďakujem. Ved podla toho čo si napísal, sa tam nudiť asi nebudem. Ved týždeň nie je vôbec dlhá doba :D K+
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nemas za co, rad som ti poradil... tak dufam ze sa ti v PN bude pacit a ze sa nebudes nudit... keby cosi este potrebujes, tak kludne napis...

//autoeditácia príspevku ( 23 Jul 2009, 22:55 )
cau.no co bol si v PN? pacilo sa?
:)
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

nebolo tam zle, ale viac ako týždeň?? ďakujem, neprosím. :D dosť ma sklamalo kúpalisko, dokonca som si z neho odniesol ľahkú kožnú infekciu. :D ale zato nič neľutujem. Dosť mi je však ľúto domácich.

Keby som to mal vcelku zhodnotiť: Pohodová dovolenka s množstvom príjemných zážitkov.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

preco luto?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som bol v Piešťanoch na školení a v Irishi sa mi enormne páčilo :D
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

V Irishi? Môže byť, ale poznám lepšie podniky v PN (asi pre to, že som tam žil 20 rokov :D ).
Inak to kúpalisko predpokladám že EVA, pred tým som ťa mohol varovať, nanapadlo ma, prepáč. Je to tam fakt desné, hygiena minimálna, celkovo to kúpalisko upadá, nie sú peniaze a bla, bla...
Páči sa mi tvoje hodnotenie - týždeň a dosť :) v Piešťanoch a okolí je naozaj krásne, ale je tam v podstate nuda a krutý stereotyp..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

mr_margera napísal:V Irishi? Môže byť, ale poznám lepšie podniky v PN (asi pre to, že som tam žil 20 rokov :D )
Tak chápeš dvojdňové školenie tak vbehneš do prvej pivárne sa s novými kolegovcami naj***ť :D a nehľadáš to najlepšie, navyše Irish je osvedčená značka :D
Ale tak verím, že sú tam aj lepšie podniky :)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Jasné, chápem. Irish v PN moc nemusím, mám radšej iný štýl podnikov. Ale keď si sa dobre zabavil, tak neni o čom! :)
bender44
Light Expert
Light Expert

Re: Piešťany - dovolenka

Príspevok od používateľa bender44 »

chceli by sme ísť na 2-3 dni budúci mesiac do Piešťan, na viac sa asi neoplatí keďže tam nie je nejako veľa turistických atrakcií, alebo sa mýlim?

ubytko sme našli cez http://piestanskehotely.sk/ - Rybársky Dvor - má perfektné hodnotenia a cenovo je prijateľný

ako je to s kúpaliskom EVA? stále je na tom zle? nechcem chytiť nejakú infekciu
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Grim napísal:ked zoberes par rozkov, mozes nakrmit aj labute vo Vahu
OT: ale za toto by som ruky nohy lamal. Tu na kuchajde bolo 6 labuti, ludia to stale krmili a uz je tu len jedna. Nazdavam sa, ze tych 5 zdochlo, lebo neboli schopne samostatne fungovat... A aj ta jedna co ostala sa len bezcielne tula, skace do ludi a caka, ze ju niekto nakrmi...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja čo si pamätám moje krmenie v piešťanoch, tak z 10 kúskov rožkov padol k labutiam 1 a aj ten im uchmatli rýchlejšie kačky. Zvyšných 9 chytili ešte vo vzduchu čajky.
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

čítal som článok že by sa nemali kŕmiť chlebom, že ich to pomaly zabíja :mrgreen:
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

ak mas chytit infekciu tak ju chytis... eva je zatvorena a otvara sa cez otvorenie kupelnej sezony a teda tento vikend... ma vsak prsat takze ti to moze byt jedno

je tam zasrata voda a babky si tam mocia podvozky ale to mas vsade, lieciva voda je len v malom bazene a ta by mala byt zdraviu prospesna, vo velkom bazene je len zohrievana, no ak je cerstvo po vymene tak je to v pohode...

p.s. margera turcan? dodo? to si mu rovno mohol odporucit kruhovku alebo vrtulu... alebo zlaty klinec u vrabca na stanici :D viem ze je to roky rokuce dozadu ale dufam ze tam sa prave nesiel bavit, jedine ak na homeless kulturu :twisted:
Napísať odpoveď