Piešťany - dovolenka
-
Black.Raven
Medium Star
Piešťany - dovolenka
Ahojte, zajtra idem na týždeň do Piešťan si oddýchnuť (dovolenkovať). Neviete o dobrom podnik, ale o hocičom čo sa oplatí vidieť a kam ísť? Ďakujem za každý tip.
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Grim
Darca
samozrejme, domaci v PN moc robit nemozu, vsetko uz videli aj 100x. Urcite sa chod prejst po sklenenom moste (ked zoberes par rozkov, mozes nakrmit aj labute vo Vahu), popritom mozes zbehnut na kupelny ostrov a ochutnaj tu specialnu vodu - vajcovku. Vraj ma liecive ucinky ci co.
edit: o baroch neviem, niesom z PN, myslim ze taketo veci zas budu vediet lepsie domaci
edit: o baroch neviem, niesom z PN, myslim ze taketo veci zas budu vediet lepsie domaci
-
Black.Raven
Medium Star
-
mr_margera
Medium Professional
ako bolo spomenute, skleny most a kupelny ostrov su krasne, taktiez piestansky park, kde stretnes mnoho mladych ludi. tiez je fajn na lide, co je vlastne taky ostrov, dostanes sa tam po moste, ktory je pri dome umenia v parku, je to kusok od skleneho mosta... tiez cervena veza, to je kopec nad mestom, tam je tiez fajn, tam sa dostanes z oblukoveho mosta, to je ten, po ktorom chodia auta...
co sa tyka tej zabavy vecer v meste, je to dost chabe... v centre mas JazzArt - jazzovy podnik, mimo centra je fajn Kazačok a Bulls pub, dalej Indians pub, Mustang, Cotton club - to su disco podniky...
a potom take klasiske "krčmy" ako Dodo, Turčan, U draka, to su miesta kam chodia ludia najcastejsie... V pondelok je v kine Fontana klubove premietanie o 20.00, ak mas rad takyto styl filmov, urcite chod... ak chces este nejake ine info, kludne sa pytaj.
co sa tyka tej zabavy vecer v meste, je to dost chabe... v centre mas JazzArt - jazzovy podnik, mimo centra je fajn Kazačok a Bulls pub, dalej Indians pub, Mustang, Cotton club - to su disco podniky...
a potom take klasiske "krčmy" ako Dodo, Turčan, U draka, to su miesta kam chodia ludia najcastejsie... V pondelok je v kine Fontana klubove premietanie o 20.00, ak mas rad takyto styl filmov, urcite chod... ak chces este nejake ine info, kludne sa pytaj.
-
Black.Raven
Medium Star
-
mr_margera
Medium Professional
-
Black.Raven
Medium Star
-
mr_margera
Medium Professional
V Irishi? Môže byť, ale poznám lepšie podniky v PN (asi pre to, že som tam žil 20 rokov
).
Inak to kúpalisko predpokladám že EVA, pred tým som ťa mohol varovať, nanapadlo ma, prepáč. Je to tam fakt desné, hygiena minimálna, celkovo to kúpalisko upadá, nie sú peniaze a bla, bla...
Páči sa mi tvoje hodnotenie - týždeň a dosť
v Piešťanoch a okolí je naozaj krásne, ale je tam v podstate nuda a krutý stereotyp..
Inak to kúpalisko predpokladám že EVA, pred tým som ťa mohol varovať, nanapadlo ma, prepáč. Je to tam fakt desné, hygiena minimálna, celkovo to kúpalisko upadá, nie sú peniaze a bla, bla...
Páči sa mi tvoje hodnotenie - týždeň a dosť
Tak chápeš dvojdňové školenie tak vbehneš do prvej pivárne sa s novými kolegovcami naj***ťmr_margera napísal:V Irishi? Môže byť, ale poznám lepšie podniky v PN (asi pre to, že som tam žil 20 rokov)
Ale tak verím, že sú tam aj lepšie podniky
-
mr_margera
Medium Professional
Re: Piešťany - dovolenka
chceli by sme ísť na 2-3 dni budúci mesiac do Piešťan, na viac sa asi neoplatí keďže tam nie je nejako veľa turistických atrakcií, alebo sa mýlim?
ubytko sme našli cez http://piestanskehotely.sk/ - Rybársky Dvor - má perfektné hodnotenia a cenovo je prijateľný
ako je to s kúpaliskom EVA? stále je na tom zle? nechcem chytiť nejakú infekciu
ubytko sme našli cez http://piestanskehotely.sk/ - Rybársky Dvor - má perfektné hodnotenia a cenovo je prijateľný
ako je to s kúpaliskom EVA? stále je na tom zle? nechcem chytiť nejakú infekciu
-
TommyHot
Addict
Re:
OT: ale za toto by som ruky nohy lamal. Tu na kuchajde bolo 6 labuti, ludia to stale krmili a uz je tu len jedna. Nazdavam sa, ze tych 5 zdochlo, lebo neboli schopne samostatne fungovat... A aj ta jedna co ostala sa len bezcielne tula, skace do ludi a caka, ze ju niekto nakrmi...Grim napísal:ked zoberes par rozkov, mozes nakrmit aj labute vo Vahu
-
audiotrack
VIP
ja čo si pamätám moje krmenie v piešťanoch, tak z 10 kúskov rožkov padol k labutiam 1 a aj ten im uchmatli rýchlejšie kačky. Zvyšných 9 chytili ešte vo vzduchu čajky.
čítal som článok že by sa nemali kŕmiť chlebom, že ich to pomaly zabíja 
ak mas chytit infekciu tak ju chytis... eva je zatvorena a otvara sa cez otvorenie kupelnej sezony a teda tento vikend... ma vsak prsat takze ti to moze byt jedno
je tam zasrata voda a babky si tam mocia podvozky ale to mas vsade, lieciva voda je len v malom bazene a ta by mala byt zdraviu prospesna, vo velkom bazene je len zohrievana, no ak je cerstvo po vymene tak je to v pohode...
p.s. margera turcan? dodo? to si mu rovno mohol odporucit kruhovku alebo vrtulu... alebo zlaty klinec u vrabca na stanici
viem ze je to roky rokuce dozadu ale dufam ze tam sa prave nesiel bavit, jedine ak na homeless kulturu 
je tam zasrata voda a babky si tam mocia podvozky ale to mas vsade, lieciva voda je len v malom bazene a ta by mala byt zdraviu prospesna, vo velkom bazene je len zohrievana, no ak je cerstvo po vymene tak je to v pohode...
p.s. margera turcan? dodo? to si mu rovno mohol odporucit kruhovku alebo vrtulu... alebo zlaty klinec u vrabca na stanici