tomaxx_199 napísal:aha takze kia, fiat tie su najlepsie ale ideme dalej a co hovorite na toyotu a opel
Clovece ty si uz pocul svolo ironia? Ja som len "citoval" Tvoje slova, asi som to mal dat do uvodzoviek... su to totiz, bez urazky, dristy
Toyota je dlhodobo radena medzi TOP auta, co sa tyka kvality, spolahlivosti a vydrze. Opel je na tom horsie, ale neznamena, ze su to vraky. treba si pred kupou prestudovat kluby jednotlivych znaciek a popozerat sa, ake chyby ma vybrany model, ci je na to daka zvolavacka, co sa tam najviac kazi...
Toyoty maju trvacne benzinove motory, vydrzia nespocetne vela kilometrov, ako v podstate vacsina pravych "japoncov" a ich diesle su tiez na urovni. Pri Opli zalezi co kupis, ci je to rokmi overena technologia alebo daky novy experiment pod kapotou.
Nepaci sa mi vsak, ze ak si ides kupovat auto, alebo nad kupou uvazujes, vacsinou mas vybraty smer, ktorym sa chces uberat, povedzme rodinny kombik s takou a takou vybavou, danou motorizaciou a cenou do XY €. Ty vsak lietas od znacky ku znacke, od modelu k modelu, z triedy do triedy o dve kategorie vyssie uplne bez rozmyslu, bez jasnej predstavy o tom, co vlastne chces. Jediny naznak toho, co chces, boli prispevky o Dacii, kedy to aspon vyzeralo, ze si si aspon utvoril predstavu... Skus sa prosim Ta nadychnut, vydychni a v klude zacni odznova, lebo tu zatial lietalo okolo vsetko mozne, len nie ucelene myslienky