Auta: Dacia, Saab, Dodge, BMW...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

ale ja viem ake auta len si neviem vybrat. skusim vam dat zoznam

//autoeditácia príspevku ( 26 Jul 2009, 19:59 )
Clean_Up napísal:Mám taký pocit, že by si chcel všetko aj nič. S tých značiek čo si napísal a do 15.000€ +/-:

Kia - Soul, Cee'd, Carens
Toyota - Auris, Corolla
Mitsubishi - Lancer
Dacia - Sandero, Logan
Opel - Meriva, Astra
Citroën - C3 Picasso, C4, C4 Sedan

Tak si vyber... :modlenie:
toto je zoznam este doplni fiat bravo,punto,linea ale ja neviem ktore je dobre a bude pekne ma dobru vybavu a bude pohodlne PRAVEZE JA SI NEVIEM VYBRAT
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

clovek ktory si nevie vybrat auto by mal byt zbaveny svojpravnosti ... ked uz ti je vsetko jedno tak aspon podla toho ktore sa ti paci a v ktorom sa ti dobre jazdi ... inak su to auta uplne neporovnatelne :-) hrusky porovnavate so 100kami klincami .. kazde to auto je z inej triedy ... pisal si kdesi mylsim ze sedan alebo liftback (ak sa nemylim) a polka z aut je s karoseriou hatchback :? ...

// osobne by som zo spomenutych isiel asi do soulu, alebo lanceru ... podla motorov a vybavy ktore by vychadzali do limitu ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ale saab, dodge ani bmw ťa už nezaujíma?! Prosím ťa, nerob si už srandu. Ostatným sa čudujem, že mu na to vôbec odpovedáte.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

no mne pasuje dacia sanderoo. je hathback a v tej najlepsej vybave stepway a neni draha ale vi hovorite ze je srot. potom kia kia je znama a je aj pekna ale dakto tu povedal ze je hovno. citroen sa mi nepaci az tak. mistubishi asi nie to neviem co bude. toyota je mala taka nepekna ale da sa. a fiat je dobry ten by bol ok a este opel hmmm
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tomaxx kasli na vsetkych, je jasne, ze len taliani a francuzi vedia robit auta, tak kup fiat, a aby si mal na com jazdit ked bude v servise, tak rovno aj renault ;) .. a kedze niekde pises sedan a niekde hatchback, tak si kup aj aj. Keby sa z absolutne nepochopitelnych dovodov stalo, ze obe auta su v servise (aj ked ta pravdepodobnost tam je), stale je tu MHD a Taxi, takze prdel ti stale bude mat co vyvazat ;)

.. a rozhodni sa hlavne RYCHLO, zatial co tu vypisujes, uz si skoro bol zbaveny svojpravnosti.. a to si ju este ani nemal :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

no do pi*e tomaxxx ... ty sa vyznas ! to sa musi nechat :? :? ... Sandero na tom isto nebude lepsie ako Ceed, nech sa to tyka hocicoho ... Citron je mrdka ktora chodi iba do servisu ... Fiat Grande Punto by sa dal .. keby tam bol normalny motor a trafil by si kus ako rodinny znamy, ktory zatial meni iba olej a gumy ... Mitsu je super co sa vsetkeho tyka (okrem subjektivnych dojmov ...) ... Toyota detto .. hlavne Auris chvali uplne kazdy ... aktualna Corolla neviem ako na tom je :-) ...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

lenze on chce NOVE - ze preco jazdene z bazaru, ked su normalne obchody :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Clean_Up napísal:Mám taký pocit, že by si chcel všetko aj nič. S tých značiek čo si napísal a do 15.000€ +/-:

Kia - Soul, Cee'd, Carens
Toyota - Auris, Corolla
Mitsubishi - Lancer
Dacia - Sandero, Logan
Opel - Meriva, Astra
Citroën - C3 Picasso, C4, C4 Sedan

Tak si vyber... :modlenie:
Kurnik, čo to je za zoznam? Dacia stojí nová 7000€, ale ostatné autá pomaly dvakrát toľko. Pokiaľ máš cenový limit 15000€, tak načo sa zaoberáš Daciou? :slap:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Pilifo >> Ide o to, že on síce má rozpočet 15.000€ ako tvrdí, ale vždy sa zaoberá tou Daciou, tak preto som ju do toho zoznamu dal.

tomaxx_199 >> Osobne by som šiel do Lancera. Zatial som naň a ani na Mitsubishi ako značku nepočul nič zlé. Uvažoval by som aj na Oplom, no tu už tá spoľahlivosť nieje najlepšia. Ak by si kúpil Auris, neurobíš zle. Čo sa týka Fiatu, ak máš rozpočet 15.000€, tak by som vzal radšej Lineu ako Grande Punto.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak Linea a Grande Punto je v podstate to iste .. takze ide viac menej o preferenciu na zaklade designu :-) ... mne osobne sa Grande punto paci ako jeden jediny v sucasnosti vyrabany Fiat ... o iny by som vazne nezakopol ani omylom :-) :-) ...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

ja chcem vediet co poviete na tie auta. ale ja tie auta porovnavam a nevies si vybrat ze ktore ma najlepsiu vybavu za malo penazi. a preto mi pasuje dacia. a co mam s daciou? to ze vybava stepway co je asi najlepsia vybava stoji 12000€. ine auto uz nepoznam este sa mi paci citroen c4 ale ste povedali ze len do servisu treba chodit. mistubushi asi nie to take nezname auto. kia sa mi pacila da by sa hodila ale tu dakto povedal ze je to hovno ale mozno ze je dobra taka akurat. aj toyota je dobra aj opel tak teraz co? ale fiat linea je asi najkrajsia a najlepsia. a inac chcel som napisat 13000€.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

tomaxx_199 >> Zdá sa ti značka Mitsubishi a ešte k tomu model Lancer neznáme? Vezmi Lineu, prípadne Astru. Choď k jednotlivým predajcom a naplánuj si testovacie jazdy. Jednotlivé autá si vyskúšaš a určite sa pre jedno rozhodneš, ktoré ti bude viac vyhovovať.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

tomaxx_199 - pocuj ty to beries nejako moc vazne ked ti niekto povie ze to nieje dobre auto.. pozri o tej kii ti povedali ze je to zle auto to bola jeden nazor a potom druhy bol ze je to dobre auto.. chapes kazdy sme iny a kazdy sa niekde inde citi dobre jednemu vyhovuje to druhemu zase to.. lebo ty to tak beries ze keby tebe niekto povie ze skoc do studne tak ty tam skocis.. ako nic v zlom ale niekto povie ze kia nie pritom tebe sa "paci" tak tvoj nazor je ze kia nie lebo to povedal niekto iny.. inak tiez neviem preco nejdes do mesta a neobehas vsetky predajne s znackami ktore "sa ti pozdavaju" v predajni si mozes auto aj vyskusat teda popozerat sadnut a atd.. myslim ze je to relativne lepsi sposob vyberinia auta ako ked ti 1 povie ze to je zle auto a 2 ze to je dobre auto a ty z toho usudis ze ho nechces.. ako okej beriem chces aby sme ti poradili to najlepsie ale mas tu dost typou aut tak si ich chod pozriet aj osobne a potom zistis ze co je to zac..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

No ja sa bavim cim dalej tym viac! :lol: Mitsubishi nezname, Fiat najlepsi a najkrajsi, Kia je hovno, BMW je porovnatelne s Daciou... :slap:

tomaxx_199, stale sme sa v podstate nedozvedeli, na co to auto vlastne chces... ci vobec este ma zmysel s Tebou nieco riesit, radit Ti, alebo si sa uz vlastne pre tu Daciu rozhodol, ked o nej tolko vyspevujes. Ked je podla Teba cenovo vyhodna, vybava je super a aj sa Ti paci dizajnovo, tak co este prosim Ta riesis? :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Súhlasím so Suffelom...Ak Ti tu niekto niekde napísal, že Kia je zlá a nemá s ňou dobré skúsenosti, tak je to iba názor jedného človeka a Ty ho nemusíš pri kúpe vôbec zohľadňovať. Fakt by bolo najlepšie, pokiaľ by si si pár svojich vytipovaných modelov aj vyskúšal pred kúpou a potom z vlastných skúseností a pocitu z jazdy by si si vybral auto, ktoré Ti najlepšie sedí :wink:
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

aha takze kia, fiat tie su najlepsie ale ideme dalej a co hovorite na toyotu a opel
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Toyota patrí k najspoľahlivejším autám, takže tej by som sa rozhodne nebál. S Oplom nemám skúsenosti, ale určite je kvalitatívne na tom podstatne lepšie ako Dacia...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tomaxx_199 napísal:aha takze kia, fiat tie su najlepsie ale ideme dalej a co hovorite na toyotu a opel
Clovece ty si uz pocul svolo ironia? Ja som len "citoval" Tvoje slova, asi som to mal dat do uvodzoviek... su to totiz, bez urazky, dristy :?
Toyota je dlhodobo radena medzi TOP auta, co sa tyka kvality, spolahlivosti a vydrze. Opel je na tom horsie, ale neznamena, ze su to vraky. treba si pred kupou prestudovat kluby jednotlivych znaciek a popozerat sa, ake chyby ma vybrany model, ci je na to daka zvolavacka, co sa tam najviac kazi...
Toyoty maju trvacne benzinove motory, vydrzia nespocetne vela kilometrov, ako v podstate vacsina pravych "japoncov" a ich diesle su tiez na urovni. Pri Opli zalezi co kupis, ci je to rokmi overena technologia alebo daky novy experiment pod kapotou.
Nepaci sa mi vsak, ze ak si ides kupovat auto, alebo nad kupou uvazujes, vacsinou mas vybraty smer, ktorym sa chces uberat, povedzme rodinny kombik s takou a takou vybavou, danou motorizaciou a cenou do XY €. Ty vsak lietas od znacky ku znacke, od modelu k modelu, z triedy do triedy o dve kategorie vyssie uplne bez rozmyslu, bez jasnej predstavy o tom, co vlastne chces. Jediny naznak toho, co chces, boli prispevky o Dacii, kedy to aspon vyzeralo, ze si si aspon utvoril predstavu... Skus sa prosim Ta nadychnut, vydychni a v klude zacni odznova, lebo tu zatial lietalo okolo vsetko mozne, len nie ucelene myslienky :wink:
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Pilifo napísal:S Oplom nemám skúsenosti, ale určite je kvalitatívne na tom podstatne lepšie ako Dacia...
Ople máme doma, Astra (2x - jedna F a jedna G) - na staršej bol len menený výfuk k(pochopiteľné pri veku) a na druhej len batéria - všetko ostatné bez problémov - aha ešte uvoľnená aretácia výduchu vzduchu v interíeri pri spolujazdcovi, ked padal sám dole a fučal na kolená, čo sa nejako zázračne opravilo samo a znova drží :D . Výborný pocit z presného riadenia a bŕzd. Zo starších (bazár) brať radšej benzíny 1,6L - . Staré diesle sú od ISUZU - nezmar, nekazí sa ale chýba výkon. Nové sú už v pohode (Opel).
No a nové Ople nie je o čom, od Insignie to začalo, nová Astra dostane podobný interiér a tiež FlexRide podvozok.

Vectra by mala byť tiež spoľahlivá, často majú nabehané 270tis+, v bazári je kopa firemných vozov (to na jednej strane dokazuje spoľahlivosť, na druhej chytiť hociakú značku auta čo na ňom lietalo 20 rôznych vodičov s pocitom že neni ich vlastné by som teda nechcel :D) Hadam jediné čo často odchádza je display autorádia, ale ten zase bude za pár EUR.

BTW čo taký Seat? Jazdil som staršie Ibizu, Cordobu aj Toledo 1,9 TDi, neviem ako je to so spolahlivosťou ale pocit a ťah bol úplne v poriadku, aj keď ten motor sa v každom aute správal úplne inak, Najvyrovnanejšie v Cordobe, Ibiza najživšia kvôli váhe. No a ku podivu ten istý motor čo bol inde schopný, bol v Tolede typický traktor. A ešte v Španielsku som sa len viezol nešoféroval, to bol nejaký malý benzín - tragédia, 4 ľudia v aute a nedala sa držať na dialnici 130! Ale s tou naftou by to mohlo byť v poriadku, naviac teraz sú dosť v problémoch a cena aj nových bude dole.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

aha takze potom ostava kia ceed a fiat linea takze tote auta vyhrali. ale ja chcem daciu sanderoo stepway len potrebujem od vas istotu ze sa nerozpadne a pojde super :shock:
Napísať odpoveď