Mne to vyhovuje vo stvrtok este viac ako v piatok ak mam byt uprimny [teda zatial sa nenaskytol ziadny last minute].
Stretko
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj jin, ja som na tom napodobne, kde-nic, tu-nic, mesiac som tu nebol a zrazu mi vola vecer Shark, ze ci idem na stretko
Termin je na piatok 31.7.2009 tam ako minuly rok, u Dracika na Zlatych, ale ja som zacal sabotovat na stvrtok, kedze v piatok aj cely vikend som mimo BA
Ale zatial to vidim na 30%, ze by sa odohrala zmena terminu, kedze potvrdilo na ten piatok ucat neskutocne vela ludi 
-
Suffel
Guru
Kibo - jj mas pravdu vsak to len preteba vsetko robime.. aby sme ta mohli vidiet a aby si nam mohol dat autogram
(uz sa tesiiim) inak dobre ze si znova na fore.. som rad ze ta tu znova vidim.. (uz ta dokonca niekto predbehol aj v zavislakoch a to nieje moc dobree
takze sup sup rychlo dobiehat zameskane
)
Inak kto ide z NItry?? ... aby som sa nemusel terigat sam
... alebo nekto kto sa prida na Nivach? hmm
Inak kto ide z NItry?? ... aby som sa nemusel terigat sam
Nemozem ist na pivo ako som predtym predpokladal, beriem totiz blbe lieky na posilnenie imunity
[riesia daco s oblickami]
Ostava iba hnusna kofola
Kupim si nealko pivo asi
Ked tak tak urcite stvrtok...
Kibo a co si si myslel? Ty taka celebrita miestna
Rozmyslam ze ci mi das podpis aj na tricko alebo do blocku iba
Ostava iba hnusna kofola
Ked tak tak urcite stvrtok...
Kibo a co si si myslel? Ty taka celebrita miestna
Rozmyslam ze ci mi das podpis aj na tricko alebo do blocku iba
-
reno23
Guru wannabe
ja v stvrtok robim. Koncim okolo piatej, takze kym docestujem domov + pridem na zlate tak bude pol-siestej az sest. Snad tam este budeteSoviet napísal:5ti ludia potvrdili Stvrtok, cim by sme mohli usudit, ze je to vacsina a kludne to nechame na Stvrtok.
Cize 30.7.2009
Zatial potvrdili: Soviet,Gepid,Kibo,turtlak69,Suffel,Slayter
-
Soviet
Darca
Neviem ako ostatok, ale mne nerobi problem byt tam do neskoreho vecera (00:00)..reno23 napísal:ja v stvrtok robim. Koncim okolo piatej, takze kym docestujem domov + pridem na zlate tak bude pol-siestej az sest. Snad tam este budete