Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Lord 3D - ak ti mozem poradit, cvic podla toho ako sa citis a na co si trufas. Darmo budes zhanat po nete a v literature neake treningy, ked nebudes vladat odcvicit ani polovicu.
Ako uz pisali chalani predomnou, najvhodnejsie je pre teba cvicit cele telo. Vzhladom na tvoju fyzicku predispoziciu nespekuluj s vysokymi vahamy. Uprav stravu, zameraj sa na techniku (nie je hanba, aj ked by si sa spytal niekoho skusenejsieho v posilke) a uvidis, ze sa to postupom casu vylepsi. Samozrejme, je to dlhodoby proces. Arny nekupil take bicaky vo vecierke. :D
Je to tazke, obcas to boli, ale robis to pre seba. ;)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Tak s tými váhami som to nepreháňal, keď raz nevládzem viac ako prázdnu tyč tak nevládzem :)

Diky za všetky rady, snáď postupom času uvidím výsledky :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

hlavne sa na to nevyser po dvoch tyzdnoch, ked nebudes (este) vidiet vysledky :)
obuk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obuk »

ozivujem temu :) ,mam 14 rokov a cez šk. rok chodim na aikido cez prazdniny nemame treningy :( tak som skusal trenovat doma
na aikide sme robili len 20/30 klikov skusil som ich robit doma a nesmejte sa spravil som 34 da sa to nejako zlepsit robim kazdy den kolko spravim ale je to okolo 30-35 co dokazem je to zvyk alebo co dik za odpovde
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nerob ich naraz do vycerpania rob ich v seriach po 10 napr, sprav 3 alebo 4 serie, striedaj to na ako siroko ich robis, skus spravit po tri serie na sirku ramien, velmi siroko a velmi uzko, po takomto "treningovom" dni si daj den volna ked nebudes cvicit a zopakuj to na dalsi den zase ;)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

nvm zrovna ci sa oplati robit 10 klikov do serii .. rob ich aspon 20 a 4 serie..a neveril by si ale najlepsie je spravit vzdy 1 navyse.. stoji ta to par sekund .. ale robis to pre seba..
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

mozes robit aj kliky so zatazou
ColdRain
Addict
Addict

Point napísal:nvm zrovna ci sa oplati robit 10 klikov do serii .. rob ich aspon 20 a 4 serie..a neveril by si ale najlepsie je spravit vzdy 1 navyse.. stoji ta to par sekund .. ale robis to pre seba..
tak ked ich da maximalne 34, ale tak ano 10 je malo, tych 15, mozno aj tych 20 je lepsich
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

alebo skus kliky podla tabaty(http://www.tmuscle.com/free_online_arti ... 081D.hydra)

1) For twenty seconds, do as many repetitions as possible.
2) Rest for ten seconds
3) Repeat seven more times!

ale povedz kamaratovi nech ti stopuje cas :) viaceri znami to skusali a ani jeden neodcvicil vsetkych 8 serii, nakonci robili uz len kliky na kolenach :D
obuk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obuk »

este raz vdaka vsetkym. idem skusat
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Neviem či to už je ale dobrý web je aj http://www.cviceni-doma.cz/ , pozeral som tie plány a s tím prvým asi začnem zajtra (ako sa poznám tak aj skončím). Inak neviete kde kúpiť lacno 2x 12,5 činky rozoberateľné?
ColdRain
Addict
Addict

neviem co pokladas za lacno, ale cinky maju aj v tescu, kedze je to kus zeleza neviem co by sa mohlo pokazit ;) ked ti to aj tak pride lacne, skus exisport
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

ColdRain napísal:neviem co pokladas za lacno, ale cinky maju aj v tescu, kedze je to kus zeleza neviem co by sa mohlo pokazit ;) ked ti to aj tak pride lacne, skus exisport
:) Presne.

Inak smiem sa spýtať - creatin akej značky beriete??? odporučte niečo.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Patrick7 napísal::) Presne.

Inak smiem sa spýtať - creatin akej značky beriete??? odporučte niečo.
Od BioTechu je velmi dobry creatin phX , aj som bral 210 tabletkove balenie, vydrzalo mi to asi 3 mesiace.tabletky su lepsie, lebo s nimi sa nemusis je*at ako s praskom.ODPORUCAM
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

a k tabletkam ako jes glukozu?? kreatin nema zmysel brat bez glukozy a najlepsi neni ani jeden treba kupit najlacnejsi aky zohnas a nezabudni na glukozu tej davas vzdy 2krat tolko ako kreatinu
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

spect napísal:a k tabletkam ako jes glukozu?? kreatin nema zmysel brat bez glukozy a najlepsi neni ani jeden treba kupit najlacnejsi aky zohnas a nezabudni na glukozu tej davas vzdy 2krat tolko ako kreatinu
Teraz mi vysvetli preco nema zmysel brat kreatin bez glukozy?
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

Ja zase odporucam praskovu formu monohydrate, pretoze hydratuje svaly co vyrazne pomaha v regerovani svalov a znacky to je jedno ak ma znamku creapure tak sa jedna o najcistejsi creatin aky mozes dostat. Inak k monohydratu je glukoza dolezita.

//autoeditácia príspevku ( 27 Jul 2009, 18:08 )
kali520 napísal:Teraz mi vysvetli preco nema zmysel brat kreatin bez glukozy?
Kreatin monohydrate zasadne potrebuje glukozu pretoze glukoza zohrava dolezitu ulohu transportera kreatinu do svalov. Plati to ale iba u monohydrate pre ostatne formy kreatinov nie je glukoza potrebna.
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

presne tak :) ostatne formy kreatinu nemam odskusane ale monohydrate ked budete kupovat hladajte urcite ten najlacnejsi pretoze okrem ceny medzi nimi nie je skoro ziadny rozdiel. a som za praskovu formu jednoznacne

//autoeditácia príspevku ( 27 Jul 2009, 21:51 )
K€NNY napísal:mam otazku pani...
cvicim dva mesiace aj nejaky kusok... stale davam fullbody no vidim vysledky... mam to zmenit na nejaky spešl plan? ci mozem dalej fullbody?
vidis vysledky ale len preto ze zacinas cvicit a nejake sa urcite objavily ale keby si cvicil split tak by boli urcite ovela vacsie. fullbody trening je totalna sprostost. sprostost preto ze zatazujes jeden sval viackrat ako 2krat do tyzdna a uz aj to by bolo dost. aby svali rastli potrebuju oddychovat a mat dostatok vyzivy. cvicit jednu partiu 300 razy za tyzden vedie ked tak ku katabolizmu podla mna a pocitam s tym ze stravu tiez nemas na spickovej urovni pre takyto trening
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

spect napísal:vidis vysledky ale len preto ze zacinas cvicit a nejake sa urcite objavily ale keby si cvicil split tak by boli urcite ovela vacsie. fullbody trening je totalna sprostost. sprostost preto ze zatazujes jeden sval viackrat ako 2krat do tyzdna a uz aj to by bolo dost. aby svali rastli potrebuju oddychovat a mat dostatok vyzivy. cvicit jednu partiu 300 razy za tyzden vedie ked tak ku katabolizmu podla mna a pocitam s tym ze stravu tiez nemas na spickovej urovni pre takyto trening
Rad ta vyvediem z omylu:

http://www.hojko.com/post1130555.html?h ... t=#1130555

Na celkove ujasnenie ze vysokofrekvencny trening je pre naturalov lepsi odporucam najma clanky od Chada Waterburyho.
Napísať odpoveď