F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

tak ta licencia je pre Schumachera nic, keby chce tak si ju kupi

ale po tomto vyhlaseni jeho agenta je to asi nerealne

Kód: Vybrať všetko

"Počul som o tom už v sobotu večer," povedal Willi Weber, dlhoročný Schumiho manažér: "Sú to však len špekulácie, ja to takto nevidím. Ferrari má v tíme dvoch perfektných náhradných pilotov, ktorí nerobia nič iné, len čakajú na uvoľnenie auta a možnosť zasadnúť do kokpitu."
zdroj www.f1.sk
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Definitivne Schumacher do kokpitu nezasadne !!!
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Škoda, Schumy by bol konečne nejaký dôvod, prečo by som si F1 pozrel s nadšením, nie len zo zvedavosti alebo z nudy :(
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

jankyi napísal:Krija a to zakulisne info mozme brat vazne??
kamosi sa rozpravali s niekolkymi panmi v "cervenom" a oni im tvrdili, ze to je velmi realne. ale ako to zrazu vsetci dementuju...
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

no schumi by si s tym moc nepomohol. len nech tam nejde. sice by to nakoplo sledovanost ale on by sa tak akurat mohol strapnit
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

k- napísal:si si nakakal do ustociek. karmu do plusu ti dam ak pojde jazdit
Domenicali napísal:"Bolo by nesprávne v tejto chvíli povedať áno alebo nie," odpovedal v nemeckom denníku Tagesspiegel na otázku, či sa 39-ročný Schumacher objaví na Veľkej cene Európy 23. augusta. "Budeme o tom tento týždeň rozmýšľať," uviedol ďalej šéf tímu Ferrari.
... http://sport.sme.sk/c/4951228/sef-ferra ... ]Hovorkyňa Sabine Kehmová v rozhovore pre agentúru dpa uviedla, že ak by "Schumi" dostal od tímu Ferrari ponuku nahradiť v kokpite zraneného Brazílčana Felipeho Massu, začal by o nej uvažovať.[/quote]... http://sport.sme.sk/c/4952641/michael-s ... kpitu.html
Xplosion
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Xplosion »

krija napísal:kamosi sa rozpravali s niekolkymi panmi v "cervenom" a oni im tvrdili, ze to je velmi realne. ale ako to zrazu vsetci dementuju...
vieš "červený" o tom nerozhoduju ale rozhoduje o tom lucka di montezemollo. "červený" sa staraju len o technické záležitosti stajne.

povedali to len preto aby zacali ludia o tom hovorit aby sa zvysil pocet divakov na tribunach lebo tento rok zyvaju prezdnotou a schumacher by ich mozno aspon na polovicu zaplnil.

cele to je o peniazoch. schumi dostane od ferrari 5 melonov za radi ale v zmuluve nema zahrnute jazdenie. a koli dvom pretekom si vybavovat superlicenciu nebude. neiežeby na to nemal ale aj on zváži za čo vyhodí peniaze. a ked este tieto informacie nepotvrdil ani nevyvratil tak tiez natahuje ludi. podla mna to ani neoznamia kto nasadne aby sa ludia prisli do valencie pozriet.

spominal som ze schumacher mozno niej v dobrej forme.. mozno je ale nie v takej ako ostani piloti v polovici sezony. mozno aj on sa toho boji, ze ludi sklame kazdy caka od neho vela lebo je 7nasoby majster sveta. a chce aby sa na neho spominalo v dobrom a nechce aby sa hovorilo ako zbabral jeden ci dva preteky (aj ked ich zbabral v zivote dost.)

jedno je iste keby je povolene testovanie pocas sezony sumacher by uz urcite kruzil v mugele alebo fiorane alebo v inde. kedze tuto moznost nema a nevie sa oestovat ako na tom je tak tak asi radsej nepride.

ale uvidime stat sa moze vselico.

teda su tri moznosti.
ak chcu prilakat divakov tak sa budu snazit tam dostat schumachera.
ak budu chciet ziskat body tak sa budu snazit (na ten jeden pretek) dotat alonsa.
ak sa budu chciet vyhnut blbym reciam v novinach tak za masu bude jazdi bud marc gene alebo luca badoer.

Edit:

BMW končí v F1!
Vedenie nemeckej automobilky BMW zvolalo na stredajšie predpoludnie tlačovú konferenciu, na ktorej oznámilo šokujúcu správu: výrobca automobilov so sídlom v Mníchove končí v tomto športe. Dokončí aktuálnu sezónu a odíde.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

BMW aj ked robia dobre auta ale na F1 im to nikdy nestacilo :?
Xplosion
Light Expert
Light Expert

MP4-24 napísal:BMW aj ked robia dobre auta ale na F1 im to nikdy nestacilo :?
ale spomen si na casi teraz neviem presne tusim v roku 2002 boli ralf schumacher a jp montoya dobri. neraz porazili ferrari aj mclaren. aj v kvalifikacii jazdili dobre a aj vlani boli dobry aj ked nie tak ako vtedy.

a keby sa v roku 2005 neposrali pravidla z gumami a podobne tak by f1 uplne inak jazdili aj BMW-cka aj ine timi. aj ked tento rok nedosiahli uspechy nemozno ich povazovat za outsiderov. dosiahli uspechy ale f1 si vyzaduje dobrych technikov a inzinierov ktory vedia stale vylepsovat auto, treba mat na to peniaze, a samozrejme treba mat aj normalne pravidla. (lebo prinasat novinky bez testovania je tazke.) a aj pilotom sa zide testovanie.

bmw cko bude zato chybat. ale treba sa na to pozriet aj z druhej strany. vela dobrych ludi co tam robili odidu do inych tymov.

a este vdaka bmw sa nasadilo kers a aj ked mnohi o tom hovoria ze je to zbytocnost a zbytocne vyhodene peniaze ale minimalne na poslednych pretekoch sa dokazalo ze tomu tak neni. stacilo by povolit testovanie alebo to oznamit skor ze sa to nasadi aby tymi mohli na tom popracovat.
a este by bolo super keby kers mohli pouzivat viac ako 6,6 sekundy a mozno vyssi vykon nez 80 koni.

to ze na buduci rok sa timi dohodli ze to pouzivat nebudu je blbost. uz ked sa dali do toho peniaze.....
alebo keby sa necha aj tento kers (6,6 sekundy 80 koni) a mal by ho kazdy aj to by bolo zaujimave ... lebo niekto by ho vyuzil hned na starte a niekto by si ho nechal na koniec prveho kola ked pojde cez cielovu rovinku. toby prinieslo trochu dramatickosti.
este dobre by bolo keby je nejaky univerzalny dodavatel a timy by sa mohli rozhodnut ci by si urobili vlastny kers alebo si ho kupia univerzalny resp od ineho tímu.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Xplosion, preco je nutne hladat priciny toho, ze sa nezucastni? je daleko viac dovodov na to, ze sa zucastni.

- je to pretekar
- je jednym z najlepsich massovych priatelov (aj ked udajne ozraty felipe o schumim povedal, ze je bu*erant :D )
- ak by mal niekto sadnut do felipeho monopostu tak si myslim, ze aj felipe by bol za to, ze nech to je schumi.
- slicky
- lewis hamilton
- a vyzvou moze byt aj kimi
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Schumacher potvrdil, že se vrací do F1 a ve Ferrari nahradí Massu
http://moto.sport.cz/moto/formule/formu ... massu.html
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Práve čítam, o čo mu vlastne ide? Hádam si je vedomý toho, že so súčasným autom Ferrari nemá veľa šancí..
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Innocence napísal:Práve čítam, o čo mu vlastne ide? Hádam si je vedomý toho, že so súčasným autom Ferrari nemá veľa šancí..
Sanci vela nema ale jeho technicky talent pomoze asi Ferraristom aby im vyladil auto...ved prave pilot je ten co citi na riti jak mu to auto sedi na ceste :wink:
krija ten 5 dovod sa mi velmi paci :D
Xplosion
Light Expert
Light Expert

krija napísal:Xplosion, preco je nutne hladat priciny toho, ze sa nezucastni? je daleko viac dovodov na to, ze sa zucastni.

- je to pretekar
- je jednym z najlepsich massovych priatelov (aj ked udajne ozraty felipe o schumim povedal, ze je bu*erant :D )
- ak by mal niekto sadnut do felipeho monopostu tak si myslim, ze aj felipe by bol za to, ze nech to je schumi.
- slicky
- lewis hamilton
- a vyzvou moze byt aj kimi
iste to je pravda ja som fandil schumacherovi, ale teraz nechcem aby strápnil. dufam že je vo forme a dobrej kondícii fyzickej na auto si dufam pocas piatkových a sobotnajších tréningov zvykne naposledy testoval vlanajsie auto. odvtedy sedel len na motorke aj z nej spadol.

info ma potesila ze sa vracia len nechcem v pondelok po vc europy citat v novinach ze vypadol alebo ze sa nemal vracat a podobne. chcem aby sa naho spominalo v dobrom (i ked pocas kariery par veci pokaslal )

uvidime nechajme sa prekvapit.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Schumi sa vracia :smt023 odpočítavam dni.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Steven666 napísal:Schumi sa vracia :smt023 odpočítavam dni.
jooo konecne zacneme vyhravat :smt112
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

ako tu spomenul ktosi...., ako jediny dovod vidim to, ze uz ked schumi nema moznost pre ferrari testovat (a my vidime, ako to s nimi odvtedy, co to ma obmedzene, ide dole vodou...), je toto jedina prilezitost, ako nazbierat data o aute a mozno ho zasa vyvojovo posunut o nieco dalej.
Xplosion
Light Expert
Light Expert

tak čítal som dalsie správy a zistil som že schumacher je v dobrej kondícii športu sa venuje každý den pravidelne problémom može byť jeho chrbát ktorý si poranil pri páde z motorky.

ak bude chrbát v poriadku tak uz jedine co ostava dat mu dobré auto a na piatok pripravit benzín. dufam ze na piatkovych treningoch odjazdi co najviac kol.

ale nesmieme zabudat ze ferrari tentorok nevyhralo aj ked dosiahly vysledky auto nieje najlepsie. do valencie si urcite nieco pripravia brawny. redbuly a mclaren na poslednych pretekoch dokazal tiez dobru formu. navyse williamsi zacinaju vystrkovat rozky najme rozberg bude to tazke. bolo by pekne ak by skoncil na podiu ale to je nerealne. (lebo ferrari sa sustreduje uz na dalsi rok a tohto rocne auto uz moc nevylepsuju)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tak Schumi bol môj najobľúbenejší pretekár a teraz po jeho návrate si určite konečne pozriem celú kvalifikáciu a aj hlavné preteky, lebo doteraz to bola pre mňa celkom nuda tak bude zaujímavé ako sa vysporiada s touto situáciou. Ale držím mu palce :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď som začiatkom týždňa počul prvé fámy, že Schumacher sa možno vráti, bol som úplne proti, veď si s tým chlapec skazí celé renomé.

Ale keď som včera prečítal už potvrdenie tejto fámy, aj som sa zaradoval. Tiež si konečne po dlhej dobe pozriem závody F1.. bez Schumachera ma to nebavilo. Podľa mňa bude jeho úspechom už len to, ak sa v cieli ocitne na bodovanej pozícii. Držím palce a teším na najbližšiu veľkú cenu.

:D
Napísať odpoveď