Aký internet?
Aký internet?
Onedlho nám končí zmluva s chellom, a chceme si dať nový internet, máme počítač a ja notebook (nový, tam internet ešte nemám). A teraz nevieme, aký si máme dať internet. Najlepšie by bolo asi wifi, aby sme to chytali na obidvoch, ale aké? Fibernet, magio, chello? Moc sa v tom nevyznám, tak by som bol rád, ak by ste dali nejaké návrhy. 
Urcite doporucujem kupit wi fi router na ktory napojis akykolvek net(ak bude na mac adresu tak kupit taky aby dokazal klonovat mac adresy)samozrejme aby bol s podporou NAT a na tento router kludne napojis komp a popritom mozes cez wifi byt na NB na nete, doma to tak vyuzivam uz viacej rokov a bez problemov.
Keď už je tu táto téma tak sa opýtam aj ja. Bývam na Myjave. Momentálne máme neobmedzené DSLko od T-Mobile, 2,5Mbps.
Nevie niekto či by sa nenašlo niečo lepšie a v cene do 17€ (500 Sk)? Viem, že by som si mal popozerať poskytovateľov u nás, ale u takých sme už raz net mali a to bol otras. Tak snáď mi pomôžete.
Díky moc
// Ešte jedna vec, ja sa v tom moc nevyznám tak ako by sa ten prípadný nový net dal napojiť na notebook?
Nevie niekto či by sa nenašlo niečo lepšie a v cene do 17€ (500 Sk)? Viem, že by som si mal popozerať poskytovateľov u nás, ale u takých sme už raz net mali a to bol otras. Tak snáď mi pomôžete.
Díky moc
// Ešte jedna vec, ja sa v tom moc nevyznám tak ako by sa ten prípadný nový net dal napojiť na notebook?
Takisto ako som pisal v predchadzajucom prispevku wi fi router a mozes pripojit NB cez wifi malo by to ist prakticky na akykolvek dostupny net(okrem mobilnych)bohuzial co sa tyka poskytovatelov tam u vas tak s tym ti ja neporadim my u nas v TO mame axalnet ktory poskytuje 20mbps za 490sk/cca 17€radek21 napísal:Keď už je tu táto téma tak sa opýtam aj ja. Bývam na Myjave. Momentálne máme neobmedzené DSLko od T-Mobile, 2,5Mbps.
Díky moc
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: hm
v pokryti orangu co sa fibernetu tyka som nenasiel ulicu Družba.. kazdopadne ak mozes, skus fibernet.. zacinaju sa da povedat, maju slusne ceny + este novu siet..murcatko napísal:Trnava, Družba.. naše sídlisko nemá problém, máme asi všetko okrem lokálnych
ak nie, tak potom Chello.. osobne som s nim spokojny... 30/3 mbit a taha mi z torrentov (z TL) 3.8MB/s...
http://www.satro.sk/ActiveWeb/Street Myslím, že tebe sa oplatí satro...radek21 napísal:Keď už je tu táto téma tak sa opýtam aj ja. Bývam na Myjave. Momentálne máme neobmedzené DSLko od T-Mobile, 2,5Mbps.
Díky moc
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Satro neber mal som to a tie skúsenosti otras... Neustále padanie.. Padalo to na celej ulici a ešte ak si tam zavolal boli múdry, že problém je na tvojej strane pritom padala celá ulica.. Tak teraz mám Fibernet som spokojný mám na to pichnuté 2pc + 1 notebook. Dávajú k tomu router D-Link DI524, ktorý má už wifi anténu čiže nieje problém sa na wifi sieť pripojiť cez NB.. Má 4x Lan, 1x Wan takže pohoda.. Ja som s fibernetom spokojný, neviem ale ako to je u vás s pokrytím..