BratislavaFilm

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

aha, ja som si mylil El Mariachi s "Once upon a time in Mexiko".
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No prejavil som kusok zaujmu o tento film a navstivil www.bratislavafilm.sk ale hned ma odradil ten ich debilny font, ktory sa ani neda normalne precitat... To je zase ta uzasna originalita nasich umelcov, ktora ich nakoniec zosmiesnuje.
Inak dufam, ze film sa podari, aj ked tomu velmi neverim :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

prave som prisiel z predpremiery Bratislava film ...
skveleeeee... konecne Slovensky film na urovni a vzhladom na to, ako ho natacali a vsetko okolo toho, je to cele spachane velmi kvalitne!
herci hrali zadarmo, bez honoraru, reziroval to Kronerov syn s 2 kamosmi.. vysledok je lepsi nez cokolvek ine natocene za posledne roky.
"dialogy", co neposobili strnulo, celkom vydarene hlasky a aj vtipne sceny na ktorych som sa zasmial.
kedze som z petrzalky, som sa aj vo filme nasiel :D
9/10
bod davam dolu za niektore sceny vo filme, co by sa dali skratit/spravit inac...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

i-cube >> Super, na takýto príspevok som čakal. Teším sa na ten film a keď vravíš, že je super, tak ešte o to viac. Ak mu dávaš 90% ako píšeš, tak to musí byť pecka. Kedy to oficiálne začnú dávať v kinách? Akurát s čoho som mal obavy bol Peter Batthyanyi, keďže každý ho pozná ako Banána, aby ten svoj vtipný akcent atď. nepreniesol aj do toho to filmu a aby s toho nevznikla nejaká komédia typu MafStory. Ináč, nehraje tam náhodou aj brat Denisa Domarackého? Môžeš napísať aj ďalšie postrehy a pocity s filmu. Dik :wink:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

neocakavaj od toho vela. natacali to predsa len 2 studenti. ale aj tak sa im podaril velmi namakany snimok. Batthyanyi si tam priniesol trochu toho mafianskemu akcentu, ale tu je ta postava trochu dospelejsia, aj ked vtipy daval :) neviem kto je denis domaracky..
keby mali viac ludi a volajake peniaze na ten film, bol by este lepsi. kludne by som si ho pozrel zas. skoda, ze je kratky. v kinach od 30. jula
rad by som vedel, co tam fialova davala do nosa :D

add: v poslednych starych prispevkov ste sa hadali, ze co to moze stat... film NEMAL ziadny rozpocet. herci hrali ZADARMO. tocili to DVAJA mladi chalani. ziadne 6ciferne sumy. brali to ako hobby a zabavku. hlavne preto to hodnotim tak vysoko :p
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No uvidíme, nechám sa prekvapiť, ale teším sa moc. :) Aký dlhý je ten film? Fialová tam fúkala práškový cukor. :wink:
Denis Domaracký - MolochVlavo, kedysi spolu s Mikym Morom tvoril dvojicu: Druhá Strana, ak máš aspoň aký taký prehlad o rape.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Clean_Up napísal:No uvidíme, nechám sa prekvapiť, ale teším sa moc. :) Aký dlhý je ten film? Fialová tam fúkala práškový cukor. :wink:
Denis Domaracký - MolochVlavo, kedysi spolu s Mikym Morom tvoril dvojicu: Druhá Strana, ak máš aspoň aký taký prehlad o rape.
tusim to ma cca 80 minut. neviem presne.
tak tie mena uz poznam, ale ich rodinne vztahy a tak, to nepoznam :p troch chalanov vo filme som ani nerozoznal, ze ktory je ktory :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Hmm som velmi zvedavy na ten film. Ked sa to lubilo i-cubeovi :)
Ale Trailer vyzera ze ten film bude skor o Petrzalke ako o Bratislave.
Uvidim uvidim ... Necham sa prekvapit :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nič v zlom, len dúfam, že sa to tu nezvrhne na Petržalka vs. Bratislava, alebo niečo podobné.
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

i-cube napísal:neocakavaj od toho vela. natacali to predsa len 2 studenti. ale aj tak sa im podaril velmi namakany snimok. Batthyanyi si tam priniesol trochu toho mafianskemu akcentu, ale tu je ta postava trochu dospelejsia, aj ked vtipy daval :) neviem kto je denis domaracky..
keby mali viac ludi a volajake peniaze na ten film, bol by este lepsi. kludne by som si ho pozrel zas. skoda, ze je kratky. v kinach od 30. jula
rad by som vedel, co tam fialova davala do nosa :D

add: v poslednych starych prispevkov ste sa hadali, ze co to moze stat... film NEMAL ziadny rozpocet. herci hrali ZADARMO. tocili to DVAJA mladi chalani. ziadne 6ciferne sumy. brali to ako hobby a zabavku. hlavne preto to hodnotim tak vysoko :p
denis domaracky nieje nahodou moloch vlavo ten rapper ? :D Ak ne tak potom nic :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Veď som to napísal o 3 príspevky vyššie, že je to on. A v tom filme by mal hrať jeho brat (a sa mi zdá, že aj on), ak dobre viem, tak preto som sa pýtal.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

od dnes by mala byt premiera na celom Slovensku tento film.. piatok alebo sobotu by som chcel ist do BA nato do kina.. lenze na stranke palace cinemas nepisu vobec ze by to malo byt.. neviete kde v BA bude tento film piatok al. sobotu?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

eNeS napísal:od dnes by mala byt premiera na celom Slovensku tento film.. piatok alebo sobotu by som chcel ist do BA nato do kina.. lenze na stranke palace cinemas nepisu vobec ze by to malo byt.. neviete kde v BA bude tento film piatok al. sobotu?
Akože nepíšu? Veď tu to je:

http://www.palacecinemas.sk/Default.asp ... 1795d62201

Na sobotu tam máš 5 vysielacích časov.

//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 19:40 )
Akurát som došiel z kina. Takže celkom som spokojný. Možno som očakával trošku viac, ako mi film ponúkol, ale v celku som spokojný. Čo mu musím vytknúť je dosť vela nadávok, nemuselo byť ich tam až tolko použitých, niektoré tam boli skrátka len kôli forme. Dosť hlúpo to skončilo, ostalo tam vela nedoriešených vecí, mal som s toho taký pocit ako keby film skončil v 3/4. Ja osobne film hodnotím tak na: 75% (max. 80%). S čoho som bol dosť sklamaný je, že tú rolu čo mal Ľuboš Kostelný (stvárňoval tam človeka ktorý príde z deniny do BA), bola nedomyslená. Nikdy do BA ani nedošiel. Myslel som si, že začne v BA žiť a bude sa snažiť vysporiadať s nástrahami čo mu BA priniesie, životom v nej...a že si na základe toho utvorí nejaký názor na BA a ludí v nej (okolo seba). Žial ničoho takého som sa nedočkal. Takže tak nejako...ale určite to stojí za pozrenie. :wink:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Nezabúdaj že to nieje film ale dokument. Má ukázať ako sa žije v tejto dobe, ako sa zabávaju deti v petržalke a ako to chodí..o nič viac nejde. Žiadne romantické scénky, vraždy, dotiahnutý dej nečakajte.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

na toto sa aj ja velmi tesim ... dufam ze to nebude blbost ako vacsina
nasich filmov za posledne roky ale neviem ci sa od toho da nieco cakat
kedze to reziruje Jakub Kroner (?) :?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Videl som, bol som ocareny uplne :) . Isiel som na to hlavne preto, aby som videl ten zivot v Petrzalke ci v Dubravke ci kde to cele tocili (nie len pocut ake to je). Mohlo to byt urcite dlhsie a mat nejaky normalny koniec - to mi vadilo. Ale asi jeden z najlepsich vizualnych snimkov ake som kedy videl.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Idem na to v stredu...potom vam dam vediet, ci sa to podoba na zivot v Petrzalke :wink:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Si pamatam, ze pred par rokmi bol v novom case skandal, ze fialova snupala. :D
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

hej, nedavno to zas vytiahli...koly tomuto filmu, ze dodnes to este nevysvetlila 8)
vela "celebrit" dava kokain. :P
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Má to ukázať ako žijú deti v Petržalke? Chceš tvrdiť, že v Petržalke sa žije ináč ako na ktoromkolvek inom sídlisku na SVK? Tak to sa rýchlo spamätaj. Asi si tam v živote ani len nebol. Keď som počul v tom filme, ako vraveli že: Petržalka je Bronx, ghetto atď. :D tak som sa na tom tom neskutočne smial. Pokial ja viem, tak v ghette žijú ludia jednej rasy, alebo národnosti a robiť zo slovenského sídliska Newyorské ghetto je prehnane detinské.

moosha >> Všetko čo si počul o tom aké to tam je brutálne a neviem čo ešte, tak väčšina sú to prehnané dristy a kto nevie aké to tam skutočne je, tak začne veriť tomu, že Petržalka je Bronx.
meffisto >> Podobá sa to na život na akomkolvek sídlisku.

Čo sa týka snímkov, tak kamera je slabá.
Napísať odpoveď