Neblbni, programuje sa v predmete programovanie, nie na informatike. Tam sa hrajkame vo worde, exceli atd. a potom sa nadrvime na jeden test. Inak gratulujem k vyberu skoly.hlodavec napísal:Riesim mensi problem, prijali ma na VSE na fakultu podnikohospodarsku a aj na informatiku a statistiku. nvm sa rozhodnut na ktoru ist, na informe sa hlavne bojim programovania, som z gympla a programovali sme iba v delphi jeden rok. pls poradte
Aka vysoka skola ?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
matus121
Light Professional
Ahojte,
len som sa chcel spytat na vas nazor co sa tyka vyberu skoly. Som prijaty na EUBA (Národohospodárska fakulta - Financie, bankovníctvo a investovanie) a na TUKE (Ekonomická fakulta - FBI, ako aj na EUBE). A mam problem rozhodnut sa. Vedel by mi s tym niekto pomoct?
Co sa tyka mna, tak zvazujes vsetky plusy a minusy, cize skola (profaci, meno skoly a pod.) internat, uplatnenie po skole, brigada popri skole atd.
Vopred dakujem
len som sa chcel spytat na vas nazor co sa tyka vyberu skoly. Som prijaty na EUBA (Národohospodárska fakulta - Financie, bankovníctvo a investovanie) a na TUKE (Ekonomická fakulta - FBI, ako aj na EUBE). A mam problem rozhodnut sa. Vedel by mi s tym niekto pomoct?
Co sa tyka mna, tak zvazujes vsetky plusy a minusy, cize skola (profaci, meno skoly a pod.) internat, uplatnenie po skole, brigada popri skole atd.
Vopred dakujem
-
easton
Professional
co ti mozem povedat euba je tazka skola co som pocul,ke je podla mna urcite lahsia...ak sa pytas na meno skoly dnes je to uplne jedno hlavne ze mas titul...zameranie s ekonomickou skolou je velmi siroke...na tvojom mieste by som siel do KE ja som tam tiez prijaty tak mozno budeme spoluziacimatus121 napísal:Ahojte,
Vopred dakujem
-
matus121
Light Professional
dakujem zatial za radymatus121 napísal:Ahojte,
Vopred dakujem
neviete nahodou niekto ci na fbi beru len uplnych byflosov alebo tam mam sancu sa dostat aj ked som sa uplne najlepsie doteraz neucil?....a este nevie niekto kolko sa hlasi a kolko z nich beru ? lebo som to nikde nenasiel
//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 14:33 )
este oprava som sa sekol ma byt biflos velmi mi to bije do oci tak som sa musel opravit
//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 14:33 )
este oprava som sa sekol ma byt biflos velmi mi to bije do oci tak som sa musel opravit
-
easton
Professional
tak co poznam kamaratov na eube,tak je to hlupa skola,maju strasne velke skripta ucia sa okrajove blbosti,strasne internaty,proste je tam miilion ludi uplna anonymita,cize ak nieco poseries,zabudnes alebo co mas smolu.Kdez to kosicka FBI tu velmi nepoznam,predpokladam ze tam bude tazsia matika,lebo je to predsa len na technike.Ale je rozdiel 180 ziakov ako mozno 3000..cize na tvojom mieste by som najprv vyberal vzdialenost,lebo ked si z okolia kosic tak nemusis dostat internat,ale blave by si mal..no neviem presne...neviem co vsetci mate s tou bratislavou??ked tam beru takmer vsetkych tak si vies predstavit tu uroven...aj tak najlespia ekonomicka unioverziata je UMB banska bystrica
ja som zo stredneho slovenska cize vzdialenost je velka aj tam aj tam...ja len potrebujem vedet ci ked som mal trojky na gymply ci aj z takymi znamkami sa tam dostanem alebo tam beru len dakych jednotkarov...a ze v bb sa jej pokazilo meno dako ci co ze ani statut univerzity nedostala teraz lebo nesplna jeden bod...ale tak ja neviem ja sa do toho nevyznam mozno to nic nemeni na tom ze to moze byt kvalitna skola...bystrica by mi bola najblizsie ale tam by som sa uz asi duplom nedostal
-
easton
Professional
ano mas pravdu do blavy zoberu kazdeho debila...ale nemusis byt prijaty na ten odbor ktory chces oni ti ponuknu druhyPilifo napísal:Neviem, ako je to s Košicami, ale do Bratislavy by si sa mal dostať najľahšie. Od nás sa všetci chtiví ekonómovia hlásili tam a ešte na FEM SPU, avšak tam je obrovský záujem a málo prijatých ľudí. Čiže si myslím, že najľahšia cesta je EUBA Bratislava, kam zobrali od nás tuším všetkých
tak ja som zrovna z matiky mal vzdy 1 alebo 2 skor sa obavam angliny ale tu chcem dohnat teraz cez prazdinyeaston napísal:tak bystrica si to napravy toho sa nebojim boli by hlupy...nevadi ze si bol trojkar poznam aj 4-karov co sa hlasili do kosic..ked sa posnazit tak ako ja ..som celu matiku dohnal za dva mesiace a zrobil som skusky
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 15:10 )
ale do blavy asi vyuzivaju ten sposob ze len naberu vela ludi aby dostali prispevok od statu na kazdeho a pri prvej skuske ich pretriedia ...a podla mna nemoze mat az taku zlu uroven BA ked tam studovali aj taky ludia ako je napriklad Patrik Tkac ...aj ked na druhej strane od vtedy ako tam studoval on sa to mohlo davno zmenit
-
matus121
Light Professional
tak to hej, mas pravdu... sikovny clovek sa uplatni a bude uspesny aj po skonceni slabsej skoly, len to bude mat trochu tazsieeaston napísal:na kazdej skole mas sikovnych ludi aj menej sikovnych...to nieje vobec o skole...ked sa snazis a ucis sa budes tiez uspesny...
-
easton
Professional
ja by som povedal,ze ziadna skola nieje slaba...to co b bola potom za uroven na svk...proste ja som prosti EUBE...ja tiez teraz rozhodujem ci pojdem do KOSIC alebo do Banskej Bystrice!matus121 napísal:tak to hej, mas pravdu... sikovny clovek sa uplatni a bude uspesny aj po skonceni slabsej skoly, len to bude mat trochu tazsie
//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2009, 19:34 )
chodi tu niekto na ekonomicku univerzitu v Banskej bystrica..univerzita mateja bela
-
Rocker_finck
Medium Expert
Ja nechodim na EF ale teraz som siel na vysku a zaujimal som sa o to (som priamo z BB) a mozem ti povedat ze EF UMB je asi najlepsia na Slovensku, ak ta zobrali tak urcite chod, ved sa tam na 120 miest hlasi 1600 studentov... je to fakulta ktora drzi celu UMB na urovni, aj ked UMB mala prist o status univerzity kvoli urcitemu kriteriu, toto sa prave EF netykalo... ja by som tiez siel na ekonomicku len nemusim matiku tak som sa hlasil inde ale ak ta zobrali a chces tam tak tam chodeaston napísal:ja by som povedal,ze ziadna skola nieje slaba...to co b bola potom za uroven na svk...proste ja som prosti EUBE...ja tiez teraz rozhodujem ci pojdem do KOSIC alebo do Banskej Bystrice!
//autoeditácia príspevku ( 28 Jul 2009, 19:34 )
chodi tu niekto na ekonomicku univerzitu v Banskej bystrica..univerzita mateja bela