Nokia 6120c odblokovanie
-
AggreSSor777
Light Expert
Nokia 6120c odblokovanie
Mám telefon blokovaný na sieť Orange, chcel by som však používať svoju simkartu v sieti na orange. Ale keďže sa mi nechce "vyhadzovať" peniaze za odblokovanie(priznám sa neviem kolko to stojí), chcel by som nájsť iný spôsob ako telefón odblokovať. A ak sa dá tak sa zbaviť aj tých blbostí čo tam dá operátor...Ďakujem za pomoc 
-
AggreSSor777
Light Expert
-
AggreSSor777
Light Expert
Koľko to môže učtovať? Záleži od servisu alebo od telefónu?Andreso napísal:BB5 sa nedá odblokovať doma, len v mobil shope.
Je to aj na počkanie? Ja som ztoho totálna lama
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ano je to na pockanie a kolko mozu uctovat to zalezi len na jednotlivych servisoch.. ja co som sa bol pytat tak niekde chceli 15€ nakoniec som zohnal za 12€ ale zase som narazil na shopy kde chceli zato az 25€ takze su to dost velke rozdiely.. ale tak cca od tych 10 do 15€ by si sa mal zmestit..AggreSSor777 napísal:Koľko to môže učtovať? Záleži od servisu alebo od telefónu?
Je to aj na počkanie? Ja som ztoho totálna lama
-
AggreSSor777
Light Expert
Troška som pátral po nete a narazil som na tento program:
Postupoval som tak ako je v návode no bohužial bezvýsledne..Napísalo mi že nepovolené...Žeby existovali ešte nejaké funkčné kódy na odblokovanie??
Isto je nejaké iné riešenie ako je servis
Kód: Vybrať všetko
http://www.mojmobilweb.sk/odblokovanie_nokia.htmIsto je nejaké iné riešenie ako je servis
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak kedze ti napisalo nepovolene, tak bud nie je blokovany operatorom, alebo si uz vyskusal viac ako 3 (nespravne) kodyAggreSSor777 napísal:Troška som pátral po nete a narazil som na tento program:Postupoval som tak ako je v návode no bohužial bezvýsledne..Napísalo mi že nepovolené...Žeby existovali ešte nejaké funkčné kódy na odblokovanie??Kód: Vybrať všetko
http://www.mojmobilweb.sk/odblokovanie_nokia.htm
Isto je nejaké iné riešenie ako je servis
ak je to ta druha moznost tak uz ti zostava jedine ten servit, pretoze teraz ti uz ani spravny kod nepojde
btw. vzdy existuje aj ine riesenie ako servis (nie vzdy je vsak zadarmo)