Od neho su v Taliansku lepsi este aj Sorentino , Handanovic Rubinho a Doni .
Najlepší futbalový brankár
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Si sa s konom zrazil???Talian napísal:No jo , a Buffon potom asi chyta v Mongolsku , ked som ho tam nedal , a zaujimam sa o Taliansku ligu![]()
![]()
Ti si uz potom jaky neandertalec, ked takuto somarinu povies.....
Nemam nic proti talianskej lige, ale aj nasa liga ziakov ma vacsiu uroven nez ona......Ale takuto koninu o buffonovi to je chore aj napisat nie to este nekomu povedat do oci
Tak tato hlaska sa moze kludne zaradit medzi 10 najvacsich futbalovych omylov historie. Talian uz prosim ticho lebo to co pises us neuveritelne nezmysli. Aj ked mozno tym od neho myslel Kamila Contofalskeho.Talian napísal:No jo , a Buffon potom asi chyta v Mongolsku , ked som ho tam nedal , a zaujimam sa o Taliansku ligu![]()
![]()
Ano preto je Buffon stale jednicka v Talinaskej repre.Talian napísal:No jo , a Buffon potom asi chyta v Mongolsku , ked som ho tam nedal , a zaujimam sa o Taliansku ligu![]()
![]()
Alebo Lippi je uplny debil a bere do muzstva volakeho priemerneho brankara.
Talian, prosím Ťa, nepíš viac, lebo zbytočne sa tu strápňuješ. Buffon, Pirlo či Gattuso sú marketingovými ťahmi, preboha, to bol základ tímu na MS 2006, kde sa Taliani stali majstrami sveta. Pirlo je hlavička, Gattuso bojovník, Gigi výborný brankár. Kebyže má sekcia Šport nejakú Hall of Shame, si tam, tomu ver. Kašli na tú Serie A, pozri sa aj na iné ligy a odtiaľ vyberaj hráčov, lebo Ty si vážne posadnutý.
Ano boli dolezity pri MS 2006 lenze to bolo pred 3 rokmi .
Gatusso nikdy nebol vyborny hrac , a takych bojovnikov sa najde kpu .
Pirlo bol hlavička voľakedy , teraz to je najvacsi zpomalovac hry na svete .
Byt Buffonom bojim sa o miesto v Juventuse , kde by ho mohol vytlacit (samozerjme za predpokladu , ze by sa Buffon premenoval na Gregoryho a pod. a nebol by zenaty zo Seredkou) Manninger .
Byt Buffonom bojim sa o miesto v Juventuse , kde by ho mohol vytlacit (samozerjme za predpokladu , ze by sa Buffon premenoval na Gregoryho a pod. a nebol by zenaty zo Seredkou) Manninger .
Niet nad objektívnosť a nestrannosť tohtom, aj ostatných tvojích príspevkov. Na tomto fóre im čo sa futbalu týka môže konkurovať už len jeden človekTalian napísal:Ano boli dolezity pri MS 2006 lenze to bolo pred 3 rokmi .
Talian fakt prosim uz STFU konecne neda sa to pocuvat dobre mozno Gattuso nikdy nebol super hviezda a aj Pirlo uz pomaly zacina doharat ale ako mozes napisat tau neskutocnu somarinu ze Doni alebo Rubinho su lepsi ako Buffon. Tak potom asi cely futbalovy svet uz njaku dobu podporuje marketingovy tah a vsetci su zaslepeny ze si ani neuvedomuju jeho vykony. Pre Jezisa Krista videl si niekedy Buffonove zakroky? Keby na tomto fore existovalo nieco ako IGNORE skupina uz by si tam bol lebo toto citat je nieco neuveritelne.
ak by som mal mat rovanky nazor ako ostatny tak oblubeneho hraca by som mal Ronalda , Messiho , Lamparda , Drogbu a fandil by som vylozene nefutbalovym timom .- eXo - napísal:Talian dost uz nikto sa s tvojim nazorom nestotoznuje a myslim ze si uz povedal co si chcel takze by som prestal to prestal riesit lebo to bude len zbytocny flame.
No a? Co je na tom. Ja fandim uz dlhe roky Barcelone a moj oblubeny je Messi a hlavne Henry a nijako sa za to nehambim. Lenze ako moze niekto povazovat Buffona za lacny marketingovy tah a takeho Doniho povazovat za lepsieho vazne nechapem. To by som povedal na niekoho kto nevie o futbale nic a nahodou zapocul dake mena.
Neprekvapuje ma , ze si vytiahol z toho zoznamu práve Doniho . Asi si zistil , ze fandim ASR .- eXo - napísal:No a? Co je na tom. Ja fandim uz dlhe roky Barcelone a moj oblubeny je Messi a hlavne Henry a nijako sa za to nehambim. Lenze ako moze niekto povazovat Buffona za lacny marketingovy tah a takeho Doniho povazovat za lepsieho vazne nechapem. To by som povedal na niekoho kto nevie o futbale nic a nahodou zapocul dake mena.
Hele , Buffon chyby nerobi , ale ani ti zápas nevyhrá , navyše jeho absenica nie je pre tým nejakou katastrofou .
Proste asi 8 brankárov považujem na svete lepších ako Buffon , a ty mi to nemôžeš vziať , pretože je to len môj názor .
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Tvoj nazor mi pride ako typicky pripad situacie "zoberem nejaku vseobecne uznavanu pravdu, nieco na sposob Pele vedel hrat futbal, Beckham kopat priame kopy, Buffon je jeden z naj brankarov poslednch rokov" a poviem presny opak, aby som bol iny a nasilu zaujimavy, pricom je to do neba volajuca hlupost. Si smiesny.
Hele , ja nikomu nehovorim , aby s mojim nazorom suhlasil , ja narozdiel od Vas som Buffona videl viac ako 2krat chytat , takze si dokazem utvorit nazor .Vigor napísal:Tvoj nazor mi pride ako typicky pripad situacie "zoberem nejaku vseobecne uznavanu pravdu, nieco na sposob Pele vedel hrat futbal, Beckham kopat priame kopy, Buffon je jeden z naj brankarov poslednch rokov" a poviem presny opak, aby som bol iny a nasilu zaujimavy, pricom je to do neba volajuca hlupost. Si smiesny.
A Pele neviem , nikdy som ho nevidel , a nebudem sa riadit predsa tym , co mi nataraju iny a literatura o futbale
Vysvetli mi teraz jedno - prečo je Buffon stále brankárskou jednotkou Talianska, keď je taký slabý, ako tu píšeš a všetci Taliani už "videli viac ako dva zápasy" a vedia teda, čo to je za šmejda? Nauč sa obhájiť si názor, nevyhováraj sa na marketingové ťahy a podobné blbosti, chcem počuť rozumný argument (ktorý však od teba asi ťažko dostanem)..Talian napísal:Hele , ja nikomu nehovorim , aby s mojim nazorom suhlasil , ja narozdiel od Vas som Buffona videl viac ako 2krat chytat , takze si dokazem utvorit nazor .
A Pele neviem , nikdy som ho nevidel , a nebudem sa riadit predsa tym , co mi nataraju iny a literatura o futbale