Raz som bola bez mobilu týždeň, nechcite zažiť
Kde by ste chceli zit?
Odkedy som zacal uvazovat vlastnym rozumom - t.j nepocuvat mamu , otca , babku a dedka si coraz viac zelam odist zo Slovenska .
Za dovody povazujem politiku , ale najma ludi a vsetko okolo tohoto , moznosti ake dostanes na slovensku . Hlavna vec je mentalita u ludi .
Takze mojim snom je ist do USA , presnejsie na Floridu , teplo pocas celeho roka - nie ako u Nas , kde je teplo tak 3 mesiace , aj z toho mesiac prší .
Čo som sa dočítal a dozvedel od ludi ktory poznaju ludi , ktory an Floride ziju , tak je tam dobre plateny džob a lacné nehnuteľnosti
. Navyse jedlo v pohode , predsa nie je problem skocit do FastFoofov .
Dalsim takym je Japonsko , neviem prečo , ale strašne ma to tam láka , a povedzme si , ked nerobite rozdieli medzi rasami(ako ja) , Japonky su strasne sexi .
Z Dalsich destinácií je to potom Rím a niekde v Španielsku .
Absolutne ma neláka Anglicko - zlá strava , zlé počasie , práca vraj dobrá , ale to dostaneš aj inde - ako tu bolo spomenuté . Angličanov ako ľudí radím dosť nízko , a ja tú ich mentalitu fakt rád nemám . A navyše sa tam naozaj každý drbká .
Za dovody povazujem politiku , ale najma ludi a vsetko okolo tohoto , moznosti ake dostanes na slovensku . Hlavna vec je mentalita u ludi .
Takze mojim snom je ist do USA , presnejsie na Floridu , teplo pocas celeho roka - nie ako u Nas , kde je teplo tak 3 mesiace , aj z toho mesiac prší .
Čo som sa dočítal a dozvedel od ludi ktory poznaju ludi , ktory an Floride ziju , tak je tam dobre plateny džob a lacné nehnuteľnosti
Dalsim takym je Japonsko , neviem prečo , ale strašne ma to tam láka , a povedzme si , ked nerobite rozdieli medzi rasami(ako ja) , Japonky su strasne sexi .
Z Dalsich destinácií je to potom Rím a niekde v Španielsku .
Absolutne ma neláka Anglicko - zlá strava , zlé počasie , práca vraj dobrá , ale to dostaneš aj inde - ako tu bolo spomenuté . Angličanov ako ľudí radím dosť nízko , a ja tú ich mentalitu fakt rád nemám . A navyše sa tam naozaj každý drbká .
-
aughostino
Medium Professional
Mojím snom je bývať v nejakej anglofónnej krajine - t.j. buď Anglicko (tam by som ale nevydržal kvôli počasiu, nemám rád dážď a zimu), Spojené štáty (tam zrejme v nejakej slnečnej oblasti typu Miami či Los Angeles - zbožňujem takéto miesta) alebo Austrália (na ktorej sa mi strašne páči životná úroveň a celkovo aj vzhľad krajiny).. Snažím sa študovať angličtinu tak tvrdo, ako to len ide, aby to raz bolo možné, aby sa mi splnil tento sen.
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa: