samsung S8300
samsung S8300
wie niekto ci sa da dokupit ina baterka??? lebo ta co je original w telefone je hroznaaa 880 ........raz niekedy dwa krat do dna nabijam ..... naco mi je taky fon??
som maximalne nespokojny inak by bol w poho ale ta baterka to nieje ani mobil ale pewna linka skor
wie mi niekto poradit?
-
->slavo<-
Addict
Na 8MPx je fakt 880tka podla mojho nazoru malo ,ale poradimti ako mozes usetrit vydrz baterie .Telefon ma 3G tak skus nastavit iba siet Edge.Pokial nepouzivas videohovor a nesurfujes moc po internete tak ti to nebude chybat .Tento problem som mal aj ja na jednom pda od LG a ked som si nastavil iba Edge tak sa vydrz baterie zdvojnasobila .Tak isto to moze mat za nasledok vysoky jas displaya tak skus experimentovat a uvidis
Originalnu bateriu som zatial nenasiel ,
ale na ebay som nasiel 1500vku
http://cgi.ebay.co.uk/HIGH-CAPACITY-BAT ... 286.c0.m14
V prvom rade by som sa na tvojom mieste obratil na niekoho kdo uz tento mobil vlastni a ako je natom jeho vydrz baterie , aby si si bol isty ,ze nieje ta bateria nejak pokazena a este je aj urcita moznost ze mas vadny kus a moze mat vacsi odber ako normalne ,ale to uz je na 30 dnovu reklamaciu tak si dobre premysli co spravis.
Originalnu bateriu som zatial nenasiel ,
ale na ebay som nasiel 1500vku
http://cgi.ebay.co.uk/HIGH-CAPACITY-BAT ... 286.c0.m14
V prvom rade by som sa na tvojom mieste obratil na niekoho kdo uz tento mobil vlastni a ako je natom jeho vydrz baterie , aby si si bol isty ,ze nieje ta bateria nejak pokazena a este je aj urcita moznost ze mas vadny kus a moze mat vacsi odber ako normalne ,ale to uz je na 30 dnovu reklamaciu tak si dobre premysli co spravis.
3G siet mam wypnutu
predtym som mal N95 tam to bolo tiez s tou baterkou onicom ...... takze to pohoda jas mam tiez mali
....tak fakt newem .....mmmm.....naco dawaju tento telefon wlastne na ten 6000cowi pausal ked nic newydrzi
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2009, 15:43 )
ta cena je fakt zaujimawa
aleeee horsie to bude s postownim .. mmm aaa nikde to tam nemozem najst 
//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2009, 15:43 )
ta cena je fakt zaujimawa
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Určite sa aj ja prikláňam k tomu, že je pozapínané niečo, čo nemusí byť a zbytočne míňa baterku: 1.3G, 2.podsvietenie,3.Wi-fi,4.Bluetooth,5.nejaká java aplikácia) Je toho veľa, je tiež možné, že je nejakým spôsoom vadná baterka(na ňu je 6 mesačná záruka->v tejto dobe by ti ju mali určite vymeniť, ak badáš nejaké rýchle vybíjanie - REKLAMÁCIE ROBIA DO 2 TÝŽDŇOV aspoň v t-mobile). Baterka v samsungu s8300 by mala vydržať bežným používaním 2 dni na 1 nabitie.