samsung S8300

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

samsung S8300

Príspevok od používateľa kekso2 »

wie niekto ci sa da dokupit ina baterka??? lebo ta co je original w telefone je hroznaaa 880 ........raz niekedy dwa krat do dna nabijam ..... naco mi je taky fon?? :( som maximalne nespokojny inak by bol w poho ale ta baterka to nieje ani mobil ale pewna linka skor :( wie mi niekto poradit?
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

ist k operatorovi? poprecitavat si veci na nete ci aj ini ludia nemaju rovnake problemy?
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

pisem tu koli tomu ze newiem asi nie??? !!!!!
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak sa asi riad prvym navrhom - skus to dat na reklamaciu nie?
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

30 dni bez fonu??? mmm s reklamaciami bateriek nemam dobre skusenosti este nikdy to nepreslo :( potrebujem poradit kde by som kupil wacsiu ...... :( ako 880 ......
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Na 8MPx je fakt 880tka podla mojho nazoru malo ,ale poradimti ako mozes usetrit vydrz baterie .Telefon ma 3G tak skus nastavit iba siet Edge.Pokial nepouzivas videohovor a nesurfujes moc po internete tak ti to nebude chybat .Tento problem som mal aj ja na jednom pda od LG a ked som si nastavil iba Edge tak sa vydrz baterie zdvojnasobila .Tak isto to moze mat za nasledok vysoky jas displaya tak skus experimentovat a uvidis
Originalnu bateriu som zatial nenasiel ,
ale na ebay som nasiel 1500vku
http://cgi.ebay.co.uk/HIGH-CAPACITY-BAT ... 286.c0.m14
V prvom rade by som sa na tvojom mieste obratil na niekoho kdo uz tento mobil vlastni a ako je natom jeho vydrz baterie , aby si si bol isty ,ze nieje ta bateria nejak pokazena a este je aj urcita moznost ze mas vadny kus a moze mat vacsi odber ako normalne ,ale to uz je na 30 dnovu reklamaciu tak si dobre premysli co spravis.
kekso2
Medium Expert
Medium Expert

3G siet mam wypnutu :( predtym som mal N95 tam to bolo tiez s tou baterkou onicom ...... takze to pohoda jas mam tiez mali :( ....tak fakt newem .....mmmm.....naco dawaju tento telefon wlastne na ten 6000cowi pausal ked nic newydrzi :(

//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2009, 15:43 )
ta cena je fakt zaujimawa :) aleeee horsie to bude s postownim .. mmm aaa nikde to tam nemozem najst :(
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Neodosielajú na SVK a neoriginály ani nekupuj, často nemajú sľubovanú kapacitu.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

nieco je natom pravdy . tak skus najprv to co som poradil a az potom zhanaj baterku ako posledne riesenie . 8)
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Určite sa aj ja prikláňam k tomu, že je pozapínané niečo, čo nemusí byť a zbytočne míňa baterku: 1.3G, 2.podsvietenie,3.Wi-fi,4.Bluetooth,5.nejaká java aplikácia) Je toho veľa, je tiež možné, že je nejakým spôsoom vadná baterka(na ňu je 6 mesačná záruka->v tejto dobe by ti ju mali určite vymeniť, ak badáš nejaké rýchle vybíjanie - REKLAMÁCIE ROBIA DO 2 TÝŽDŇOV aspoň v t-mobile). Baterka v samsungu s8300 by mala vydržať bežným používaním 2 dni na 1 nabitie.
Napísať odpoveď