F.A. Premier league

O športe...
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Ono čo Vás dostalo k názoru , že Manchester City potrebuje kvalitné krídlo ?

Na pravo majú Wrighta-Philipsa a hrať tam vie skvele aj Ireland a na lavo Robinho (ktorý imho nie je útočník ale krídlo!!!) a jeho náhrada skvelý Martin Petrov .

Stred majú tiež dobrý - Barry , Elano . Ako podhrot moze hrat aj Tevez .

A utok Adebayor , Santa Cruz , Tevez , Benjami , Bojinov , Bellamy .

Jo siel naspat do Evertonu , Sturidge je v Chelsea , Caceido(ci ako sa vola nepoznam , ale tiez sa hovori o hostovani) , a Bojinov pravdepodobne odide .

Teda zide 5 utocnikov a to Adebayor , Santa Cruz , Tevez , Bellamy a Benjami . To je normalka . Treba mat aj silnu lavicku .
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Talian napísal:Na pravo majú Wrighta-Philipsa a hrať tam vie skvele aj Ireland a na lavo Robinho (ktorý imho nie je útočník ale krídlo!!!) a jeho náhrada skvelý Martin Petrov
Na Petrova som zabudol, ale bohvie aku formu bude mat po tom dlhodobom zraneni.

SWP je uz len tienom toho hraca co kedysi hral v City a Irelnada si fakt neviem predstavit na kraji, on je jednoznacny stred a aj by som povedal dost dobry stred.

Robinho na lavo vie zahrat ale jeho miesto je niekde pod hrotom utoku a okrem toho typujem mu uz len jednu vydarenu sezonu a potom skonci tak isto ako jeho ostatny slavni brazilsky kolegovia.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ono to Man City nevyzera takto ked sa tie mena vypisu zrovna zle. No podla mna to urcite nie je ziaden elitny tim. Uz len z pohladu,ze minulu sezonu davali dost golov no aj vela dostavali. Ako reakciu na to, kupili dalsich utocnikov. Nelogicke, pretoze ta obrana podla mna nic vynimocne v Premier League nie je. Podla mna Man Utd, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Everton, Aston Villa su na tom v tomto smere lepsie.

Zaloha. SWP ako pisal kali nie je to, co byval. Aspon podla mna. Robinho je diskutabilny, ci su dokaze udrzat formu po dlhsiu dobu, vieme aki su Brazilcania. Ale moj nazor je, ze vyzeral celkom ustaleny poslednu sezonu takze unho podla mna problem nebude. Problem bude podla mna v strede zalohy. Elano mal dobry zaciatok minulej sezony, no potom sa mi zdalo, ze upadol do priemeru. Barry nie je elitny hrac, a ak sa chce Man City stat elitnym klubom, potrebuje takeho. Malokedy som mal v zapasoch Man City pocit, ze by jeho zaloha diktovala tempo hry. Tu sa mali podla mna hlavne posilnit, samozrejme spolocne s obranou. Brankara maju svetovych kvalit.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Hm..ja mám dojem že City môžu zamiešať kartami a bojovať o miestenku do LM. Káder majú kvalitný, ešte by to chcelo trochu vystužiť obranu a bolo by... S peniazmi, ktorými disponujú, zatiaľ IMHO nakladajú pomerne rozumne. Teda ak nie je pravda niekoľko tých šialených ponúk, o ktorých sa šepkalo. Ich káder je veľmi pestrý, tak skúsený hráči, ako aj nádejná mádež. Ak sa im podarí kúpiť Terryho (čo dúfam, že nie :cry:) tak to ešte môže byť veľmi zaujímavé.
Od Arsenalu očakávam lepšie výkony, než minulú sezónu, tak hádam ma nesklamú.
Celkovo táto sezóna by mohla byť vyrovnanejšia, než predchádzajúce, tak dúfam v poriadny nervák na konci ktorého J.Terry ako kapitán CFC dvihne nad hlavu pohár :)
Talian
Medium Star
Medium Star

Ono je yten Ireland dost velky univerzal , ja som videl zapasy , kedy hral na kridle .

K takym univerzálom patrí napríklad aj Benayoun z Liverpoolu .
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Talian napísal:Ono je yten Ireland dost velky univerzal , ja som videl zapasy , kedy hral na kridle .

K takym univerzálom patrí napríklad aj Benayoun z Liverpoolu .
Je ale neni tam 100 percentny, rovnako aj Robinho. jedine dobre kridlo v city je Petrov, este by sa niekto zisiel na pravu stranu. Mozno by nebolo odveci kupit Lenona alebo Ahleyho Younga.

Inak City ma celkovo kader dobry, mal ho uz dobry aj pred prichodom arabov, takze najvacsiu slabinu by som ja hladal v trenerovi.
Talian
Medium Star
Medium Star

Ono bola aj dost velka chyba pustit Corluku (ktory ale sam chcel odísť) .

To je skvelý mladý univerzálny obranca , dokáže zahrať ako na pravom beku , tak aj na stopérovi a aj na krídle .
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Toto snáď nemôže byť možné, Samir Nasri mino na 2-3 mesiace!
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Innocence napísal:Toto snáď nemôže byť možné, Samir Nasri mino na 2-3 mesiace!
sak rosicky hrava jeho post takze sa nebojim,ale je to dost skoda takto pred zaciatkom sezony 8)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Nechcem byt teraz nejaky pesimista alebo daco take. Ale ste si moc isty ze Rosicky chyti formu ako kedysi ... nehovorim ze nechyti ... ale po 1 a pol roku ...
Innocence
VIP
VIP

Práve preto vyplakávam nad Nasriho zranením, pozri si jeho štatistiky - jeden z najlepších hráčov Arsenalu, nie je to typ hráča, ktorý strieľa góly alebo ja neviem čo, ale svoju úlohu v strede poľa si robí výborne. Ťažká strata, uvidíme, ako bude no.

Edit: Tak aspoň trochu dobré správy, Samir Nasri môže byť mimo hry len 6 týždňov
Muffi
Addict
Addict

Kolo Toure z Arsenalu do Man. City .. :hmm: Zaujímavé, konečne posilňujú obranu, ale je mi ľúto že opustil Gunners :(
Naopak, City predávajú Elana do Gallarasaray.. nechápem prečo, je to jeden z ich najlepších hráčov, o peniaze im určite nejde :?
Innocence
VIP
VIP

Škoda toho Kolečka, podľa môjho názoru jeden z najlepších obrancov Premier League, svoju obotu si vždy robil skvelo. Štve ma však, že pre tie špinavé arabské peniaze opustil Arsenal, neznášam ManC, Arabayora by som ešte prekúsol, toho nemám rád a predsalen, v útoku teraz čakám boom od Eduarda, ale Kolo, to už je veľa. Dúfam, že nikto viac neodíde, ba naopak, mohli by sme z peňazí za Kola+Arabayora kúpiť niekoho schopného.
Talian
Medium Star
Medium Star

Kolo urobil jedine dobre , Manchester City stavia opravdu skvelý tým , pri čom Arsenal pôjde stále dole a dole (teraz uvažujem , jak sme mohli s nimi vypadnúť?) .

Wenger nie je génius , ale debil !!!!! Teraz si nakúpy niakych soplákov za 1 mil.euro .
Innocence
VIP
VIP

Takto si rozmýšľaj doma na záchode, nie tu! Len takému "odborníkovi" ako ty (ani si nezaslúžiš, aby som napísal Ty) môže niečo také vyjsť z hlavy. V čom sa ti páči ManArab City? V tom, že tí šejkovia doňho vrazili milióny eur a teraz môžu mať hocijakých hráčov? V tom vidíš zmysel futbalu? Futbal je v prvom rade hra, v žiadnom prípade biznis! Keď chcú peniaze, nech si tie špiny ostanú pri svojej rope! Keď pozerám na takéto kluby, želám si, aby bol fakt zavedený ten platový strop. Veď, čo to trepem, to ani nie sú kluby, to sú firmy, ktorým ide len o zisk!

A reči o Arsénovi si odpusť, je to geniálny tréner, ktorému sa v práci s mládežou nevyrovná nikto iný! To, že Arsenal cez leto predáva hráčov - odišli Hleb, Flamini, Henry, Arabayor alebo Touré - to nie je chyba Wengera, ak teda nesleduješ nič iné, len tú taliansku Serie A, nepchaj sa za každú cenu do diskusií, len aby si si nahrabal príspevky, lebo tvoje názory sú na urovni Marienky z jasličiek! Nevieš zniesť, že Vás vyradili The Gunners, tak tu budeš urážať? Otváraj si ústa na niekoho iného!
Talian
Medium Star
Medium Star

Futbal nie je biznis ? Cela Premier Legue je biznis , ak chces aby sa zaviedol platovy strop , tak potom nech sa zavedie aj pravidlo 6+5 a Anglicania urcite nebudu taky suverenny v LM . Zamyslel si sa nad tym , preco Anglicka repre skoro vzdy vyhori ?

V tvojom pripade (ako fanusika PL) by som suchal nohami nad slovkom "biznis" .

Je az trapne , ze Anglicania kradnu talenti ostatnym timom z inych krajin - posledny pripad Macheda , az sa mi zastavuje rozum nad tym , ako kazdy vyzdvihuje syra Fergussna , ze si ho vychoval . Blbost ! Ukradol ! Obycajny pirat !
Muffi
Addict
Addict

Talian tvoje príspevky beriem s rezervou, pretože spomedzi všetkých kvalitných futbalových líg, má Seria A od dobŕeho futbalu najďalej
:idea:
Talian
Medium Star
Medium Star

Muffi napísal:Talian tvoje príspevky beriem s rezervou, pretože spomedzi všetkých kvalitných futbalových líg, má Seria A od dobŕeho futbalu najďalej
Vec vkusu ......

Edit : Mas rad Premier League , si automaticky coool . Madonna mia !!!!
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Muffi napísal:Talian tvoje príspevky beriem s rezervou, pretože spomedzi všetkých kvalitných futbalových líg, má Seria A od dobŕeho futbalu najďalej
no ale v jednom mal pravdu bolo by dobre zaviest pravidlo siesty domaci a max 5.cudzinci v zakl.zostave urcite by sa aspon trosku ligy vyrovnali a hlavne reprezentacie by mali lepsie pripravenych hracov.
Innocence
VIP
VIP

Ja celé toto fiasko zhrniem do dvoch citácií, snáď po nich pochopíte, aká nehorázna blbosť to je.

Arséne Wenger (tréner Arsenalu Londýn k obmedzeniam): I’ll always fight fanatically against all the quota systems. I find them utter rubbish. I think that sport is just because it rewards the best. You could be my son but if you’re not good enough then you don’t play at Arsenal. You could be the son of Tony Blair, but if you’re not good enough then you don’t play at Newcastle. Sport should reward the best. If you’re good enough, my friend, you play – no matter what your name, colour or passport.

Key5ers0ze (člen fóra a administrátor webu Gunners.sk): Toto je diskriminačný zákon, ktorý má zabrániť odchodu talentov do zahraničia. Okrem toho vraj porušuje jeden zo základných princípov Európskej únie - voľný pracovný trh. Ak by sa toto presadilo, určite by v Premier League hralo v jednom mužstve 5 cudzincov, 2 kvalitní domáci hráči a zvyšok drevorubači ako napríklad Martin Taylor. Fakt by ma zaujímalo, ako by tento diskriminačný zákon mohol prejsť.

S obidvoma názormi sa na 100% stotožňujem, preto som ich dal sem.
Napísať odpoveď