Intel C2D E8500 3.16GHz
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Intel C2D E8500 3.16GHz
Caute,
S taktovanim nemam ziadne skusenosti preto by som potreboval radu. Mam Intel C2D E8500 3.16GHz a chcel by som vediet na kolko mozem tento procesor nataktovat aby nejako velmi netrpel, chladic mam ale iba ten co bol ku procesoru, samotna doska je chladena dobre tak ako aj zvysne komponenty...
momentalne mam nastavenu FSB na 333 x 9.5 a chcel by som to dat na 366 x 9.5 co by ten chladic mohol zvladnut.
s teplotami sa pohybujem pri plnej zatazi na 50-55 C. Je mi ale asi jasne ze si budem musiet kupit nejaky lepsi chladic.
S taktovanim nemam ziadne skusenosti preto by som potreboval radu. Mam Intel C2D E8500 3.16GHz a chcel by som vediet na kolko mozem tento procesor nataktovat aby nejako velmi netrpel, chladic mam ale iba ten co bol ku procesoru, samotna doska je chladena dobre tak ako aj zvysne komponenty...
momentalne mam nastavenu FSB na 333 x 9.5 a chcel by som to dat na 366 x 9.5 co by ten chladic mohol zvladnut.
s teplotami sa pohybujem pri plnej zatazi na 50-55 C. Je mi ale asi jasne ze si budem musiet kupit nejaky lepsi chladic.
-
Andr3w
Light Professional
ok tak ja to vyskusam:) este ma napadlo sice kus OT ale ktory win je lepsi na dnesne hry? oplati sa dat Win XP SP3 alebo radsej Vistu ci S7ven ? hlavne mi ode o Dx9 a Dx10 rozdiel ci je na tom nejaky rozdiel, pretoze co som zatial skusal Crysis, Gta4, Mass Effect tak mi ta grafiku u XPciek pride rovnaka ako u Vist na DX10, samozrejme na ukor vykonu pri DX10
jednoznacne win vista 64 bit , na takuto masinku je skoda davat XPAndr3w napísal:Ok a ked uz Vistu tak 32 alebo 64bit?
zostava:
doska: Gigabyte GA-EP45-UD3LR
ram: Patriot DIMM 4096MB DDR II 800MHz
graf:BFG GTX 285
Vista tam bezat bezi dobre len neviem ci radsej Xpcka, W7 mam idu dobre ale chcem si pockat kym sa nejako tak otestuje a skutocne ukaze ci je lepsia nez tie predosle
Nevidím dôvod, prečo teraz "kupovať" Vistu, keď máš k dispozícii zadarmo úplne legálnu Windows 7ku Ultimate až do konca februára 2010. Veď 7ka je v podstate aj tak iba faceliftovaná Vista.. 99% vecí fungujúcich pod Vistou funguje aj na 7ke. Neviem, na aké otestovanie 7ky chceš ešte čakať, 7ka sa už testuje pomaly aj vyše polroka.......
..toť môj názor.
Využitie Visty by som videl iba vtedy, ak nebudeš môcť do konca februára 2010 preinštalovať Windows.

..toť môj názor.
Využitie Visty by som videl iba vtedy, ak nebudeš môcť do konca februára 2010 preinštalovať Windows.
-
Andr3w
Light Professional
no narazam hlavne na jeden problem s Win 7 Ultimate 64bit ked pri hrani akejkolvek hry sa random objavi BSOD s chybou v nejakom subore v dxdiag, presny popis chyby uz neviem ale co som to tak pozeral na nete ma stym dost vela ludi problemy, na 32bit ide vsetko ok...a presne o taketo doladenie mi ide resp. dost velku chybu...ale vnukol si mi napad pretoze na tejto novej zostave som to neskusal tak tam dnes nahodim W7 64bit a otestujem to...