Problem s hrami

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Rosssoneri
Medium Expert
Medium Expert

Problem s hrami

Príspevok od používateľa Rosssoneri »

Mam taky problem po rozbaleni partov z hry ako napr prototype alebo call of juarez 2 atd..... kliknem na setup a nic sa nedeje ako keby som nanho ani neklikol skusam autorun a tiez nic proste mi to nereaguje pls help ak ste sa stym uz stretli dakujem........... :? :? :? :?
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Odkial si ich sťahoval, z warezu či z nejakého torrentu? Mne tento problém robil vtedy, keď som mal zlú knižnicu "shell32.dll" som musel peinštalovať WIN aby sa mi nahodil pôvodný vzhľad a default shell32.dll .
Rosssoneri
Medium Expert
Medium Expert

SSemteXX napísal:Odkial si ich sťahoval, z warezu či z nejakého torrentu? Mne tento problém robil vtedy, keď som mal zlú knižnicu "shell32.dll" som musel peinštalovať WIN aby sa mi nahodil pôvodný vzhľad a default shell32.dll .
Z forka no teda z lamiek.... Kurna nedavno som preinstalovaval windows nvs nejako inak sa to neda,???
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Stiahni si druhu verziu na lamkach je call of juarez 2 jedna verzia ktora vobec nejde nainstalovat. Svagor mal ten problem nechcel som mu verit. Po stiahnuti druhej verzie uz to slo normalne.
Rosssoneri
Medium Expert
Medium Expert

vladenko007 napísal:Stiahni si druhu verziu na lamkach je call of juarez 2 jedna verzia ktora vobec nejde nainstalovat. Svagor mal ten problem nechcel som mu verit. Po stiahnuti druhej verzie uz to slo normalne.
Myslis ze to bude tym??? lebo mne nejde viac tak hier aj pri prototype mi to robi
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Lebo pravdepodobne rozbalujes image...Nic ine ma nenapada, ked vravis, ze spustis setup, alebo autorun...Ak to mountujes a robi to, tak jedine skusit inu verziu...
Rosssoneri
Medium Expert
Medium Expert

Shark_360 napísal:Lebo pravdepodobne rozbalujes image...Nic ine ma nenapada, ked vravis, ze spustis setup, alebo autorun...Ak to mountujes a robi to, tak jedine skusit inu verziu...
Pod linkami na lamkach je napisane pouzivajte na rozbalenie 7-ZIP alebo TOTAL COMANDER ale cez 7 zip mi to neslo a party boli v pohode vsetky....tak som skusal cez WINRAR to som rozbalil ale napisalo mi neocakavany koniec archivu ale rozbalilo mi to a tam som uz mal vsetku autorun setup a vsetky subory .... a ked som na hocijaky klikol tak sa nic nedialo az raz som klikol na neco a vybehlo mi install register atd dam instal a znova nic .......
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

ked vyhodilo chybu tak znamena ze je poskodeny archiv a preto ti to nejde

stiahni na novo resp. zisti si po ktory part ti ide dobre a zvysok stiahni znovu
Napísať odpoveď