Problem s hrami
-
Rosssoneri
Medium Expert
Problem s hrami
Mam taky problem po rozbaleni partov z hry ako napr prototype alebo call of juarez 2 atd..... kliknem na setup a nic sa nedeje ako keby som nanho ani neklikol skusam autorun a tiez nic proste mi to nereaguje pls help ak ste sa stym uz stretli dakujem...........

-
Rosssoneri
Medium Expert
Z forka no teda z lamiek.... Kurna nedavno som preinstalovaval windows nvs nejako inak sa to neda,???SSemteXX napísal:Odkial si ich sťahoval, z warezu či z nejakého torrentu? Mne tento problém robil vtedy, keď som mal zlú knižnicu "shell32.dll" som musel peinštalovať WIN aby sa mi nahodil pôvodný vzhľad a default shell32.dll .
-
vladenko007
VIP
-
Rosssoneri
Medium Expert
Myslis ze to bude tym??? lebo mne nejde viac tak hier aj pri prototype mi to robivladenko007 napísal:Stiahni si druhu verziu na lamkach je call of juarez 2 jedna verzia ktora vobec nejde nainstalovat. Svagor mal ten problem nechcel som mu verit. Po stiahnuti druhej verzie uz to slo normalne.
-
Rosssoneri
Medium Expert
Pod linkami na lamkach je napisane pouzivajte na rozbalenie 7-ZIP alebo TOTAL COMANDER ale cez 7 zip mi to neslo a party boli v pohode vsetky....tak som skusal cez WINRAR to som rozbalil ale napisalo mi neocakavany koniec archivu ale rozbalilo mi to a tam som uz mal vsetku autorun setup a vsetky subory .... a ked som na hocijaky klikol tak sa nic nedialo az raz som klikol na neco a vybehlo mi install register atd dam instal a znova nic .......Shark_360 napísal:Lebo pravdepodobne rozbalujes image...Nic ine ma nenapada, ked vravis, ze spustis setup, alebo autorun...Ak to mountujes a robi to, tak jedine skusit inu verziu...
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: