F.A. Premier league

O športe...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

M.a.R.o.s.H napísal:no ale v jednom mal pravdu bolo by dobre zaviest pravidlo siesty domaci a max 5.cudzinci v zakl.zostave urcite by sa aspon trosku ligy vyrovnali a hlavne reprezentacie by mali lepsie pripravenych hracov.
Hej, a mnohé africké a juhoamerické talenti, ktoré teraz ohorujú európanov a kopú za kluby, ktoré im výrazne zlepšili život k lepšiemu, by si mohli hrať akurát v svojich krajinách, pretože na súpisky nejlepších klubov by sa jednoducho nezmestili.
Samozrejme, Talianovi by to vyhovovalo, pretože do korupčnej talianskej ligy nikoho lepšieho (na pár výnimiek) nenalákajú.

Talian, človek, ktorý by do top 11 sveta zvolil De Rossiho a Aquilanyho, vymenuje 10 brankárov lepších od Gigiho Buffona a zadrie, že A. Wenger je o ničom tréner, ten sa vo futbale vyzná asi ako moja babka. :prdel:
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

6+5 je blud , platový strop by som s radosťou prijal -

to čo súvisí s platovým stropom i s predchádzajúcou debatou o pl- PL je hore len preto, lebo majú voľný trh a preto šejkovia a rôzne komunistické ku.....vy kupujú kluby v PL - prečo nechodia do španielska , talianska , nemecka?? lebo v španielsku má každý klub formu "politického usporiadania" je tam výkonný výbor,volený prezident atď tie kluby fungujú na princípe ako zväzy a preto tieto kluby sú pre šejkov zatvorené a z tohto ťaží PL- nechutný biznis tímy ako Chelsea,Man.City či Pompey hovoria za všetko a teraz nech mi niekto povie jeden normálny dôvod či je to spravodlivé , že kluby, ktoré bojujú dlhé roky poctivo a pracujú koncepčne teraz budú predbehnuté inými klubmi len preto, lebo do ich portfólia vstúpil nejaký šejk ?? je to spravodlivé ??
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Ono pravidlo 6+5 nie je nijak diskrimitujúce , len si vezmi , kolko tych "anglických talentov" ma uz Anglicke , alebo ine Europske obcianstvo .

Inno ..... na jednej strane nadavas na Man City , na druhej obranujes moneylegue , ktora uz absolutne nie je o futbale , je to predovsetkym BIZNIS a ty sa s tym jednoducho musis zmierit .

Dnes uz neexistuje a to najma v Anglicku v 1.Lige tim , ktory by sadzal na odchovancov , nedaval zbytocne velke peniaze za hracov ako Berbatov , Arshavin a pod .
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Z divackeho hladiska pravidlo 6+5 bude viac na skodu a sledovanost istotne klesne.

Ale z dlhdobeho hladiska to pravidlo zase nemusi byt blbost lebo muzstva sa vyrovnaju a sancu budu mat takmer vsetci.

Problemom je ze toto je len dohad a osobne by som hladal ine moznosti ako je pravidlo 6+5 a njaviac sa mi pozdava platovy strop.

Co sa tyka Wengera treba bovedat ze v tomto pripade asi na vyber moc nemal a nasilu drzat hracov sa mu tiez neoplati. Kazdopadne sa uz velkrat z podobnych stratami vyrovnal a bojoval o tie najvyzsie priecky s tym co mal a v tom ja vidim velkost trenera. Takze oznacenie debil by nam talian mohol vysvetlit.
Talian
Medium Star
Medium Star

Debil je , ked sa predaju 2 dolezityc hracoi ,a on kupi za nich mladych hracov , pri ktorych kde je napsiane , ze o 5 rokov nemozu byt podpriemernymi hracmi ?
Muffi
Addict
Addict

Stoffo10 napísal:6+5 je blud , platový strop by som s radosťou prijal -

a z tohto ťaží PL- nechutný biznis tímy ako Chelsea,Man.City či Pompey hovoria za všetko ...
Chelsea asi za posledné 4 sezóny spolu nezacálovala za prestupy toľko, ako tvoja barca za Ibrahimoviča. Plus keď k nemu prerátam iných jej drahých hráčov (Alves, Henry), tak nákupmi chudobná barca bohatú Chelsea za poslednú dobu hravo predčí.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Talian napísal:Debil je , ked sa predaju 2 dolezityc hracoi ,a on kupi za nich mladych hracov , pri ktorych kde je napsiane , ze o 5 rokov nemozu byt podpriemernymi hracmi ?
Nie každý klub má stratégiu zvanú "Nákup hotových hviezd" ako napríklad Real Madrid. Arséne vie čo robí, pozri, mužstvo je poskladané prevažne z mladých hráčov, napriek tomu stále bojuje o popredné priečky jednej z najkvalitnejších líg na svete. Ako to vysvetlíš? Náhoda? Wenger je veľký tréner, tomu, že odišli Arabayor a Touré sa, ako kali520 písal, zabrániť nedalo - respektíve dalo, ale držať ich tam nasilu by bolo pointless. Keď tak čítam tvoje príspevky, najlepšími trénermi by mali byť tí, ktorí do svojho tímu pritiahnu najväčší počet hviezd a vysolia za nich ťažké prachy, t.j. v súčasnosti tréneri Realu Madrid či ManArab City, hej? Ach jasné, nezabudnime pred nimi spomenúť ešte všetkých talianskych trénerov, aj z tretej ligy, ja trúba.
Talian
Medium Star
Medium Star

Barcelone sa ale povacsinou tie prestupy vyplatili - napriklad tvoj zmenovany Henry , ci Alves .

A oni neutracaju sériovo , vid.Chelsea .

Aj ked Barcelonu moc nemusim , ich nakupovanie je rozumne .

Akurat nechapem tahu z Ibrom , ale Etoo asi fakt robil dusno v kabine .

//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2009, 13:30 )
Innocence napísal:Nie každý klub má stratégiu zvanú "Nákup hotových hviezd" ako napríklad Real Madrid. Arséne vie čo robí, pozri, mužstvo je poskladané prevažne z mladých hráčov, napriek tomu stále bojuje o popredné priečky jednej z najkvalitnejších líg na svete. Ako to vysvetlíš? Náhoda? Wenger je veľký tréner, tomu, že odišli Arabayor a Touré sa, ako kali520 písal, zabrániť nedalo - respektíve dalo, ale držať ich tam nasilu by bolo pointless.
Anglicka liga ale napriklad v minulom roku nemala dalsie muztvo okrem Chelsea , MU a LPOOL , ktore by mohlo prejst cez Arsenal .

Aston Ville to slo , no potom dosiel pusny prach , ak sa im nepodari udrzat Younga, tak to budu mat tazke .

Everton je dobry , ale stale neurobil ten krok , aby mohol skoncit 4 .

Od Tottenhamu su vzdy velke ocakavania , no ten vybuchol .

Myslim , ze teraz Vas mimo Big 4 dostane prave Manchester City .
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Talian napísal:Debil je , ked sa predaju 2 dolezityc hracoi ,a on kupi za nich mladych hracov , pri ktorych kde je napsiane , ze o 5 rokov nemozu byt podpriemernymi hracmi ?
No neviem, predsa len je to povolanim ekonom tak as vie co robi :lol: , orkem ineho Arsenal ma este nedoplatene dlhy za novy stadion, takze tie nakupi su pochopitelne.

Dalsia vec je ze ked niekto vie hrat futbal uz v 14 tak je asi dost velka pravdepodobnost ze ho bude vediet hrat aj v 20, ta pravdepodnost je tam cca asi 95%. Preco to tak je uz som tu pisal, ten kto vie hrat futbal tak ho vie kto nevie mu nepmoze ani Mourinho s Fergussonom.

Ale koniec koncov musim povedat ze strata Toureho bude citelna, lebo taky Adebayor a aj iny su nahraditelny, a ked si teraz predstavim ze stopera bude hrat volaky Silvestre tak ma to dost desi.
Talian
Medium Star
Medium Star

Aneb dalsi stoper Senderos - kazdou sezonou horsi a horsi
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

To ze Toure odisiel je celkom nepochopitelne pre mna. Rovnako som zvedavy ze kto tam bude hrat druheho stopera.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Muffi napísal:Chelsea asi za posledné 4 sezóny spolu nezacálovala za prestupy toľko, ako tvoja barca za Ibrahimoviča. Plus keď k nemu prerátam iných jej drahých hráčov (Alves, Henry), tak nákupmi chudobná barca bohatú Chelsea za poslednú dobu hravo predčí.
ty si nepochopil ten zmysel alebo sa na to len hráš?? Barcelona,Real,Manchester,Inter atď majú históriu, nejak si tie úspechy a slávu museli vybojovať dlhoročnou prácou - desaťročia vymýšľať a vymýšľať , aby sa dostali tam kde sú dnes - narozdiel Chelsea,Man.city a spol. sa idú hrať na veľkokluby a pritom sú veľkoklubmi 5 rokov resp. pol roka to bol zmysel môjho príspevku

Henry bol fasácky drahý hráč- za jedného z najlepších útočníkov histórie futbalu dať 16 mil.eur to je veľa?? veľa dali Man. city za Adebayora, ktorý sa Titimu ani nemôže rovnať

Alvés bol trocha prestupový ťah vedľa - 30 melónov za beka je veľa, ale Sevilla vtedy ťažila z toho, že Barca nutne potrebovala ofenzívneho beka a nikto iný ako Alvés vtedy na trhu voľný nebol

p.s. z veľkoklubov nepoznám lepšie šetrný a koncepčne pracujúci klub ako Barca

//autoeditácia príspevku ( 30 Jul 2009, 15:30 )
- eXo - napísal:To ze Toure odisiel je celkom nepochopitelne pre mna. Rovnako som zvedavy ze kto tam bude hrat druheho stopera.
aj pre mňa- ale Wengerov projekt nemá zmysel- každé leto mu odídu 2-3 kľúčové články tímu a on to potom nezalepí- to nemá budúcnosť
Muffi
Addict
Addict

Stoffo práve sa pozerám do knihy Alberta Jechliču a Ota Bacharíka - Najslávnejšie futbalové kluby sveta. Kniha je z roku 1970 keď o nejakom Abramovičovi nemal svet ani páru a predstav si to - je tam len 4 anglických klubov - Manchester, Liverpool, Arsenal a predstav si to - Chelsea.
Už skutočnosť mať odznak tohto londýnskeho klubu, ktorý patrí medzi vzácne trofeje "futbalových" zberateľov, svedčí o veľkej obľube jedného z najpopulárnejších anglických klubov vôbec. FC Chelsea vznikol v roku 1905 a napriek tomu, že získal majstrovský titul len jediný raz, a to roku 1955, sa teší ohromnej popularite a to nielen v Anglicku. Klubové farby: žlté tričká a belasé trenírky
.

Tak nehovor hlúposti, že CFC je veľkoklubom len od príchodu Abramoviča :x
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

druhy stoper s gallasom bude snad vermaelen nie?
Innocence
VIP
VIP

Tajne dúfam, že tam dá Vermaalena, vlastne, je mi jedno, kto tam bude - len nech tam nie je Michael 31.december. Ten nám toho pokazil už viac než dosť. Rovnako dúfam, že sa nám budú vyhýbať zranenia či nešťastné momenty (ako napr. Gibbsove pošmyknutie v semifinále LM) a potom by Arsenal mohol pomýšľať na najvyššie priečky. Ak by navyše chytil starú formu spred zranenia Eduardo, bolo by to úžasné.
Stoffo10
Light Star
Light Star

Muffi napísal:Stoffo práve sa pozerám do knihy Alberta Jechliču a Ota Bacharíka - Najslávnejšie futbalové kluby sveta. Kniha je z roku 1970 keď o nejakom Abramovičovi nemal svet ani páru a predstav si to - je tam len 4 anglických klubov - Manchester, Liverpool, Arsenal a predstav si to - Chelsea.
.

Tak nehovor hlúposti, že CFC je veľkoklubom len od príchodu Abramoviča :x
jasné,jasné tak to asi len podľa tej knihy-nehovor mi, že Chelsea bola veľkoklubom na štýl toho akým je dnes

p.s. man.city, pompey atď si neozrejmil čo sú tiež výplody toho systému
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Muffi toto ti asi uniklo
FC Chelsea vznikol v roku 1905 a napriek tomu, že získal majstrovský titul len jediný raz, a to roku 1955, sa teší ohromnej popularite a to nielen v Anglicku.
.
Co to asi tak moze znamenat? Zeby ze v minulosti Chelsea tak velka nebola ? Mozno bola slavna ale to bolo tak vsetko.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

exo ty si mi rozum :roll:
Innocence
VIP
VIP

IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

:( :( :( boze zaziaril najma v NEvcastli, bboze je to tak smutne, zomrela OBROVSKA ikona anglickeho futbalu
Napísať odpoveď