Najlepší futbalový brankár

O športe...

Ktorý futbalový brankár je podľa vás najlepší?

Iker Casillas
15
25%
Gianluigi Buffon
15
25%
Petr Čech
3
5%
Viktor Valdés
2
3%
Edwin van der Sar
14
23%
José Manuel Reina
4
7%
Júlio César
3
5%
Manuel Almunia
0
Žiadne hlasovania
Andrés Palop
0
Žiadne hlasovania
Iný (napíšte prosím ktorý)
5
8%

Celkom hlasov: 61

Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Innocence napísal:Vysvetli mi teraz jedno - prečo je Buffon stále brankárskou jednotkou Talianska, keď je taký slabý, ako tu píšeš a všetci Taliani už "videli viac ako dva zápasy" a vedia teda, čo to je za šmejda? Nauč sa obhájiť si názor, nevyhováraj sa na marketingové ťahy a podobné blbosti, chcem počuť rozumný argument (ktorý však od teba asi ťažko dostanem)..
Ty si jasny pripad futbaloveho experta ala novy čas .

Predsa Buffon chyta v Juventuse , a uz niekolko rokov tam ma preplatene miesto aj v repre , ci to bolo pod Trappatonim , Lippim , ci Donadonim .

Predsa nedas ako brankarsku jednotku Sorrentina , ktory chytil formu po 30ke , sice ma za sebou skusenosti z Europy , ale nebol vo finale LM .

Predsa nedas do brany Ameliu , ktory chyta za Palermo , pred tym chytal za Livorno a v Rime kryl chrbat Antoniollimu .

Talianska repre musi precistit , a post brankara nie je jedinym miestom ....
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Talian napísal:Ty si jasny pripad futbaloveho experta ala novy čas .
To si usúdil podľa toho, že si nemyslím, že talianska Serie A je najlepšou ligou sveta? Ku zvyšku tvojho príspevku nemám silu vyjadriť sa, stále dookola tie isté hlúposti, Buffon je proste talianskou brankárskou jednotkou s medzinárodnými skúsenosťami, tým pádom najlepšia voľba do talianskej brány, nie je viac čo dodať.

Edit: Tak teda podľa čoho? Rád by som to vedel.. :roll:
Talian
Medium Star
Medium Star

To si usúdil podľa toho, že si nemyslím, že talianska Serie A je najlepšou ligou sveta?

NIE
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Talian napísal:ak by som mal mat rovanky nazor ako ostatny tak oblubeneho hraca by som mal Ronalda , Messiho , Lamparda , Drogbu a fandil by som vylozene nefutbalovym timom .
Takze Barcelona, Manchester su vylozene nefutbalove tymi. As Rim je futbalovi tym ktory to kazdemu ukaze len s nejakou nahodou a nestastim stale vypadnu a nic nevyhraju :lol:
Talian napísal:Predsa Buffon chyta v Juventuse , a uz niekolko rokov tam ma preplatene miesto aj v repre , ci to bolo pod Trappatonim , Lippim , ci Donadonim .
Neviem ale toto sa mi nezda ako rozumny argument, hento s tym marketingovym tahom bolo lepsie.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

A čo bývalá brankárska hviezda, David Seaman? Nejako ste zabudli :)
Talian
Medium Star
Medium Star

AS Rim narozdiel od inych moneyteams sice toho nikdy nejak vela nevyhral , ale je to tradicny klub , ktory vzdy patril k spicke v Taliansku a nevyhadzuje vysoke peniaze za hracov .

Ja som strasne stastny , ze sa klub (este zatial) nedostal k nejakemu sejkovi a pod .

Ak by to mala rodina Sensi predat , tak jedine Talianovi .

Vacsina Anglickych timov ma majitela mimo UK .
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Talian neviem co tu zacinas riesit vlastnikov klubov toto je tema o najlepsom brankaovi nie o tom ze AS Rim je tradicne muzsvto ktore nevlastni sejk a je spickou Talianska. Inak suhlasim s tymi prispevkami vyssie co pisal Innocence - hlavne s tymvytahovanim futbalovych pravd a prekrucanim jasnejs veci.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Talian napísal:AS Rim narozdiel od inych moneyteams sice toho nikdy nejak vela nevyhral , ale je to tradicny klub , ktory vzdy patril k spicke v Taliansku a nevyhadzuje vysoke peniaze za hracov .
Na jednej strane oznacis Wengera ze je debil zato ze nikoho nekupi a v podstate setri a na druhej strane sa tu rozplivas nad tym ako AS Rim na nikoho zbytocne nevyhadzuje. Vazne neviem co si o tomto mam mysliet. :roll:
Talian
Medium Star
Medium Star

kali520 napísal:Na jednej strane oznacis Wengera ze je debil zato ze nikoho nekupi a v podstate setri a na druhej strane sa tu rozplivas nad tym ako AS Rim na nikoho zbytocne nevyhadzuje. Vazne neviem co si o tomto mam mysliet. :roll:
Absolutne si nepochopil .

Z Arsenalu odidu hraci , a Wenger za nich kupi neadekvatne nahrady , a na to ze klub ma dlhy sere .

Kaslime na to , je mi jedno co sa stane s Arsenalom .
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Ja na to kaslat nebude, ja mam arsenal radsej nez vlastnu starku, pred penziou :D
Napísať odpoveď