ANNO 1404
-
Alphakilla
Amateur
Problem v piatej misii kampane
ako dosiahnem aby sa mi s patricijov urobili slachtici......vsetky ich poziadavky splnam teda okrem tej bezpecnosti co chcu ale ta mi aj tak nesvieti(je vyfarbena na sivo a neda sa na nu ani kliknut).......uz fakt neviem ako na to prosim pomozte
Na to aby si mohol zvysit uroven musis splnat uplne vsetko a musis mat dostatok budov. To ze mas bezpecnost vysedenu znamena ze mas malo patriciov (menej ako 1190) ... ak uz od teba vyzaduju knihy tak ich mas viac ako 940 takze staci ak zvysis trochu ich pocet (aspon 48 budov) a potom im postavis tu vaznicu aby security mali splnenu a potom sa mozu nejaky stat noblemeni (slachtici) - ak mas material na upgradovanie budovyAlphakilla napísal:ako dosiahnem aby sa mi s patricijov urobili slachtici......vsetky ich poziadavky splnam teda okrem tej bezpecnosti co chcu ale ta mi aj tak nesvieti(je vyfarbena na sivo a neda sa na nu ani kliknut).......uz fakt neviem ako na to prosim pomozte
//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 13:21 )
KoCi napísal:bzgzd - no ved to prave, ze som kupoval len tie za 150 bodov, ale bud mi niekto nezadal ulohu alebo neviem, ale tie lode som nemal ako dokoncit. Aj ked sa jedna o jednu z najlahsich misii, nemam chut ju ist odznova. Pravdupovediac, po neuspechu v misii nasledujucej, som si dal radsej pauzu
Ja som hral tiez najprv kampan a aj ked vsetky misie som hral na "hard" poslednu som urobil iba na easy a to tiez az na druhy pokus.jackb napísal:kampan sa dala hrart jednym dychom, aj ked poslednu misiu som hral na 2x, kedze som si nevsimol dolezitu vec hned na zaciatku
ine herene mody som este nehral
Ale teraz som si spravil metropolis (3500+ noblemenov) a zistil som nejake nove veci ktore som predtym nevedel a kvoli ktorym bola ta posledna misia pre mna ovela tazsia nez by mohla byt.
Konkretne ono to tam aj povedalo na zaciatku ale ja som to proste ignoroval... nieco ako "obyvatelia beru material potrebny na stavbu katedraly blablabla" ... no proste treba vypnut automaticke upgradovanie budov na dalsiu uroven lebo to spotrebuva vela materialu (hlavne vela skla pri prechode na noblemanov - 4t). Bez toho aby som to vypol som to spravil len na easy a aj to som musel mat ejakych 8 vyrobni skla a podobne. Vypina sa to na marketplaci...
No hej... je posledna. Urobit ju ale na najtazsom levely mi dalo dost zabrat - je to treba spravit asi dva krat tak rychlo ako na najlahsom.KoCi napísal:to mi nehovorte ani zo srandy ze 8ma misia je zaroven aj posledna!
Mam jeden tip pre teba na ktory som narazil na nejakom anglickom fore kde toto riesili:tasik napísal:Zdravím,prečo keď pustím hru tam vidím len kurzor a počujem zvuk ?? Ale inak je len čierna obrazovka. Vie niekto poradiť?? Mám Win7 .
Skus si urobit novy user account s jednoduchym menom a hrat pod nim.
Konkretne ide o to ze hra uklada nejake *.fxo cache subory do cesty "C:Documents and Settings<user name>..."
A ma problem ak tovoje <user name> obsahuje nestandardne znaky ako napriklad pismena s dlzdnami, makcenmi a podobne.
//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 22:56 )
...to forum je tu (su tam este aj nejake ine tipy ak by to s user name nepomohlo, ako napr. zmenit v Engine.ini verziu directX a podobne):
http://forums.steampowered.com/forums/s ... 344&page=6
Ak mas iba dve decka tak to tretie nemaju korzari ale Karim...
Druhe decko si ziskal spolu s orientalnou lodou na ktorej si mal nejake datle a veci na postavenie warehousu - s tym treba ist na Karimov ostrov a postavit tam wh. On potom bude chciet aby si tam urobil domy pre 145 nomadov (10 domov) a postavil noriu a farmu na datle a potom ti da tretie decko do warehousu na tom ostrove.
Druhe decko si ziskal spolu s orientalnou lodou na ktorej si mal nejake datle a veci na postavenie warehousu - s tym treba ist na Karimov ostrov a postavit tam wh. On potom bude chciet aby si tam urobil domy pre 145 nomadov (10 domov) a postavil noriu a farmu na datle a potom ti da tretie decko do warehousu na tom ostrove.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
niesom si isty ale musis kupit v jednom pristave take dokumenty za česť ...Ralf napísal:ahoj mam problem hram to len od dnes ale neviem ako mam dat Obyvatelom Obchodne vysady mozno je to lahke ale nejak k tomu neviem prist ako na to . PRosim pomozte mi Dik
a odniest ich k tomu sejkovi ( ten orientalny dedo s bielou bradou ) ..
ale niesom si isty ci si prave toto potreboval ...
5 misia
zdravím, nevie niekto ako mám prejsť 5 misiu v kampani? Potrebujem aby sa mi nasťahovali do mesta šľachtici ale aj keď patricijom zabezpečím všetko čo potrebujú tak sa nechcú "upgradnuť" na šľachtu....nevie niekto čo s tým?
Re: 5 misia
V meste vzdy musi byt nejaky pocet z kazdej vrstvy obyvatelstva. Ak si ukojil VSETKY potreby vrstvy sucasnej, moznost je len jedna - vrstva sucasna stale nema dostatocny pocet obyvatelov. Stavaj dalsie obydlia.PietroLM napísal:zdravím, nevie niekto ako mám prejsť 5 misiu v kampani? Potrebujem aby sa mi nasťahovali do mesta šľachtici ale aj keď patricijom zabezpečím všetko čo potrebujú tak sa nechcú "upgradnuť" na šľachtu....nevie niekto čo s tým?
Re: 5 misia
No a to je práve problém, už nemôžem stavať ďalšie domy lebo nemám miestoKoCi napísal:V meste vzdy musi byt nejaky pocet z kazdej vrstvy obyvatelstva. Ak si ukojil VSETKY potreby vrstvy sucasnej, moznost je len jedna - vrstva sucasna stale nema dostatocny pocet obyvatelov. Stavaj dalsie obydlia.
Ak misia vyzaduje vyssiu vrstvu obyvatelstva, tak miesta je pre dany ucel zarucene dost. Ak to nevyzaduje, tak sa tym netrap
Uz si nepamatam, ktora misia bola piata - aj ked sa mi stalo ze som zastaval aj nemozne, vzdy sa dalo nieco inak preusporiadat, ak je mozne, priemysel premiestnit na ine ostrovy a nastavit si obchodne trasy pre vymenu potrebnych surovin, atd.