ANNO 1404

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Alphakilla
Amateur
Amateur

Problem v piatej misii kampane

Príspevok od používateľa Alphakilla »

ako dosiahnem aby sa mi s patricijov urobili slachtici......vsetky ich poziadavky splnam teda okrem tej bezpecnosti co chcu ale ta mi aj tak nesvieti(je vyfarbena na sivo a neda sa na nu ani kliknut).......uz fakt neviem ako na to prosim pomozte
tasik
Amateur
Amateur

pls

Príspevok od používateľa tasik »

Zdravím,prečo keď pustím hru tam vidím len kurzor a počujem zvuk ?? Ale inak je len čierna obrazovka. Vie niekto poradiť?? Mám Win7 . :?
bzgzd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bzgzd »

Alphakilla napísal:ako dosiahnem aby sa mi s patricijov urobili slachtici......vsetky ich poziadavky splnam teda okrem tej bezpecnosti co chcu ale ta mi aj tak nesvieti(je vyfarbena na sivo a neda sa na nu ani kliknut).......uz fakt neviem ako na to prosim pomozte
Na to aby si mohol zvysit uroven musis splnat uplne vsetko a musis mat dostatok budov. To ze mas bezpecnost vysedenu znamena ze mas malo patriciov (menej ako 1190) ... ak uz od teba vyzaduju knihy tak ich mas viac ako 940 takze staci ak zvysis trochu ich pocet (aspon 48 budov) a potom im postavis tu vaznicu aby security mali splnenu a potom sa mozu nejaky stat noblemeni (slachtici) - ak mas material na upgradovanie budovy :-)

//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 13:21 )
KoCi napísal:bzgzd - no ved to prave, ze som kupoval len tie za 150 bodov, ale bud mi niekto nezadal ulohu alebo neviem, ale tie lode som nemal ako dokoncit. Aj ked sa jedna o jednu z najlahsich misii, nemam chut ju ist odznova. Pravdupovediac, po neuspechu v misii nasledujucej, som si dal radsej pauzu :)
jackb napísal:kampan sa dala hrart jednym dychom, aj ked poslednu misiu som hral na 2x, kedze som si nevsimol dolezitu vec hned na zaciatku
ine herene mody som este nehral
Ja som hral tiez najprv kampan a aj ked vsetky misie som hral na "hard" poslednu som urobil iba na easy a to tiez az na druhy pokus.
Ale teraz som si spravil metropolis (3500+ noblemenov) a zistil som nejake nove veci ktore som predtym nevedel a kvoli ktorym bola ta posledna misia pre mna ovela tazsia nez by mohla byt.

Konkretne ono to tam aj povedalo na zaciatku ale ja som to proste ignoroval... nieco ako "obyvatelia beru material potrebny na stavbu katedraly blablabla" ... no proste treba vypnut automaticke upgradovanie budov na dalsiu uroven lebo to spotrebuva vela materialu (hlavne vela skla pri prechode na noblemanov - 4t). Bez toho aby som to vypol som to spravil len na easy a aj to som musel mat ejakych 8 vyrobni skla a podobne. Vypina sa to na marketplaci...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

to mi nehovorte ani zo srandy ze 8ma misia je zaroven aj posledna!

o tom vypinani automatickeho postupu som sice vedel, ale neskusal som vypinat, mal som skorej ine problemy ako materialne (konkretne financne).
bzgzd
Novice
Novice

KoCi napísal:to mi nehovorte ani zo srandy ze 8ma misia je zaroven aj posledna!
No hej... je posledna. Urobit ju ale na najtazsom levely mi dalo dost zabrat - je to treba spravit asi dva krat tak rychlo ako na najlahsom.
tasik napísal:Zdravím,prečo keď pustím hru tam vidím len kurzor a počujem zvuk ?? Ale inak je len čierna obrazovka. Vie niekto poradiť?? Mám Win7 . :?
Mam jeden tip pre teba na ktory som narazil na nejakom anglickom fore kde toto riesili:
Skus si urobit novy user account s jednoduchym menom a hrat pod nim.

Konkretne ide o to ze hra uklada nejake *.fxo cache subory do cesty "C:Documents and Settings<user name>..."
A ma problem ak tovoje <user name> obsahuje nestandardne znaky ako napriklad pismena s dlzdnami, makcenmi a podobne.

//autoeditácia príspevku ( 31 Jul 2009, 22:56 )
...to forum je tu (su tam este aj nejake ine tipy ak by to s user name nepomohlo, ako napr. zmenit v Engine.ini verziu directX a podobne):
http://forums.steampowered.com/forums/s ... 344&page=6
tasik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tasik »

bzgzd - diky moc !!!
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

ahojte, mam zakys v 4 leveli
hladaju sa tam nejake decka, dve som nasiel ostatne mi chybaju..
na nete som nasiel odpoved ze ich maju korzari a treba ich napadnut.
postavil som si malu bojovu lod avsak neviem ju prinutit utocit na nich. nevie niekto pomoct ako dalej?
bzgzd
Novice
Novice

Ak mas iba dve decka tak to tretie nemaju korzari ale Karim...
Druhe decko si ziskal spolu s orientalnou lodou na ktorej si mal nejake datle a veci na postavenie warehousu - s tym treba ist na Karimov ostrov a postavit tam wh. On potom bude chciet aby si tam urobil domy pre 145 nomadov (10 domov) a postavil noriu a farmu na datle a potom ti da tretie decko do warehousu na tom ostrove.
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

dakujem, mal som ho v pristave ale medzi "bednami"
som prehliadol toto hlasenie
uz som sa cez to dostal do 5 levelu :)
este neviem ako tazit uhlie, aj ked som nasiel bane na uhlie (asi nemam tu moznost, zrejme slachta ktoru este nemam
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

uhlie sa tazi len ked mas v meste patriciov. normalne sa pouziva drevene uhlie, teda musi mat uhliara v lese.
Ralf
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ralf »

ahoj mam problem hram to len od dnes ale neviem ako mam dat Obyvatelom Obchodne vysady mozno je to lahke ale nejak k tomu neviem prist ako na to . PRosim pomozte mi Dik
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

cauko....stiahol som si to z netu....od Razora...ale neviem to spustit.....nainstalujem cracknem a dam play tak mi tam vyskocia tie presypacie hodiny a takto to nacitava asi 1-2 sekundy a nic..nespusti....dik za pomoc
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Ralf napísal:ahoj mam problem hram to len od dnes ale neviem ako mam dat Obyvatelom Obchodne vysady mozno je to lahke ale nejak k tomu neviem prist ako na to . PRosim pomozte mi Dik
niesom si isty ale musis kupit v jednom pristave take dokumenty za česť ...
a odniest ich k tomu sejkovi ( ten orientalny dedo s bielou bradou ) ..

ale niesom si isty ci si prave toto potreboval ...
mousek
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mousek »

caute mam problem asi v 5 missi kde mate k univerzite doniest 3 valecne lode. Mam ich tam uz asi 7 a stale ich nechce prijat. :(
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

cauky.....konecne sa mi to podarilo spustit....ale mam tu dalsiu chybu....ked zapnem hru pocujem zvuk ako idu ukazky ale nevidim obraz...len ciernota....dokonca v menu vidim aj kurzor ale nic viac...pls poradte :cry:
PietroLM
Amateur
Amateur

5 misia

Príspevok od používateľa PietroLM »

zdravím, nevie niekto ako mám prejsť 5 misiu v kampani? Potrebujem aby sa mi nasťahovali do mesta šľachtici ale aj keď patricijom zabezpečím všetko čo potrebujú tak sa nechcú "upgradnuť" na šľachtu....nevie niekto čo s tým?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

splnas minimalne poziadavky ?? napis aku mas zostavu....
KoCi
Darca
Darca

Re: 5 misia

PietroLM napísal:zdravím, nevie niekto ako mám prejsť 5 misiu v kampani? Potrebujem aby sa mi nasťahovali do mesta šľachtici ale aj keď patricijom zabezpečím všetko čo potrebujú tak sa nechcú "upgradnuť" na šľachtu....nevie niekto čo s tým?
V meste vzdy musi byt nejaky pocet z kazdej vrstvy obyvatelstva. Ak si ukojil VSETKY potreby vrstvy sucasnej, moznost je len jedna - vrstva sucasna stale nema dostatocny pocet obyvatelov. Stavaj dalsie obydlia.
PietroLM
Amateur
Amateur

Re: 5 misia

Príspevok od používateľa PietroLM »

KoCi napísal:V meste vzdy musi byt nejaky pocet z kazdej vrstvy obyvatelstva. Ak si ukojil VSETKY potreby vrstvy sucasnej, moznost je len jedna - vrstva sucasna stale nema dostatocny pocet obyvatelov. Stavaj dalsie obydlia.
No a to je práve problém, už nemôžem stavať ďalšie domy lebo nemám miesto
KoCi
Darca
Darca

Ak misia vyzaduje vyssiu vrstvu obyvatelstva, tak miesta je pre dany ucel zarucene dost. Ak to nevyzaduje, tak sa tym netrap :) Uz si nepamatam, ktora misia bola piata - aj ked sa mi stalo ze som zastaval aj nemozne, vzdy sa dalo nieco inak preusporiadat, ak je mozne, priemysel premiestnit na ine ostrovy a nastavit si obchodne trasy pre vymenu potrebnych surovin, atd.
Napísať odpoveď