teploty na booku
-
manager666
Star
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nemas znahodou s niecim zalozene vetraky? mne sa toto iste stava ked mam book na posteli a nema ako chladit tak potom mam taketo teploty..
Sry za OT ale mna teraz dostali moje teploty hlavne grafiky
neviem co to ma znamenat.. sice je to na mojom starom pc ale pritom mam na grafike aj pasiv a aj aktiv a teplota 85stupnov.. au uz som sa aj opalil.. takze su tie teploty pravdive..
Sry za OT ale mna teraz dostali moje teploty hlavne grafiky
-
hakker
Darca
nemam to nicim zalozene praveze ho ma mhore nohamy aby lepsie prudil vzduch lebo som si dorbkal zaklanu dosku na pc tak teraz cakam na novu... tak som si napojil book na monitor ale s tymi teplotami to je strasne vobec sa mi nevypol ventilator na cpu v booku uz asi 4 dni ide v kuse s takymi teplotami 
-
Deafboy
Darca
poznám ten pocit
Poznám ten pocit.... Niekedy človek holt narazí na kompletne odfláknutý kus. Mám jeden taký doma. Pri väčšej záťaži má do pohody CPU aj 90' .
Inak akonáhle sa mi zvýšia otáčky na chladiči, začne všetko sekať, tzn každých pár minúť (čim ďalej tým častejšie) sa mi akákoľvek hra na pár sekúnd sekne.
Tiež máš Acer?
Inak akonáhle sa mi zvýšia otáčky na chladiči, začne všetko sekať, tzn každých pár minúť (čim ďalej tým častejšie) sa mi akákoľvek hra na pár sekúnd sekne.
Tiež máš Acer?
-
DjBass
Darca
Ja mám tiež problém s teplotami HDD a vyriešiť to môže iba nejaké chladenie zo spodu notebooku. Ja som si tam dal 2 ventilátory a teploty trošku ustúpili, ale toto je len moje provizórne riešenie a určite kúpim chladiacu podložku... Keď ho máš možnosť reklamovať, tak by som to na tvojom mieste skúsil...