La Liga:Primera Division
hustý možno nie som, ale hustí sú skôr fans realu - ak by bol Ronaldo v Barce tiež by som sa nasral, ale žeby som naňho pískal už na prvom domácom zápase-taky sílajason007x napísal:hustý chalan... respect
//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 22:06 )
no poznámky hlavne na koniec, aj keď už začiatok môže povedať veľa- hlavne Barca ho musí zvládnuť , pretože v jari môže strácať či už z vyčerpanosti alebo z toho, že sa budú viac sústrediť na LM- eXo - napísal:Stoffo pockajme si na zaciatkok sezony ja teraz schvalne nic nevravim lebo vsetky skodoradostne poznamky si uschovavam na zaciatok. To sa budem potom smiat
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ich nazory su zaujate a podmienene nenavistou k Realu, takze potom vidia len to co chcu vidiet a pamataju si len skvele momenty Barcelony a horsie momenty Realu.jerichoo napísal:Stoffo kde si videl, že na neho pískali? Videl si vôbec ten zápas s Juve keď sa smeješ? Si zabudol na čas ked bola Barca po takmer 10 kolách v poslednej 10tke?
strápnil si na celej čiare a SÁM!!!a prečo? LEBO JA SOM NEHOVORIL O ZÁPASE S JUVE ALE O ZÁPASE S QUITOM TAK LEPŠIE ČÍTAŤ!!!!jerichoo napísal:Stoffo kde si videl, že na neho pískali? Videl si vôbec ten zápas s Juve keď sa smeješ? Si zabudol na čas ked bola Barca po takmer 10 kolách v poslednej 10tke?
//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2009, 17:11 )
fanúšikovia realu to robia tak isto tak čo?praveže madridisti nie sú schopní priznať kto bol kráľomjason007x napísal:Ich nazory su zaujate a podmienene nenavistou k Realu, takze potom vidia len to co chcu vidiet a pamataju si len skvele momenty Barcelony a horsie momenty Realu.
1. spomenul si aj Juve
2. postni mi link kde na neho pískali, to je jedno v hocijakom zápase
3. keď sa začneš vydrovať menej infantilne tak budeš časom aj zrozumitelný.
4. no ja neviem ja keď sa pozriem na historické tabulky a počty titulov v La Lige alebo v Lige majstrov tak tam s obrovským nádskokom vyhráva Real tak neviem prečo je ako Barcelona skutočným králom?
/edit sorry zabudol som vyšli im teraz dve sezóny po sebe..
4. no ja neviem ja keď sa pozriem na historické tabulky a počty titulov v La Lige alebo v Lige majstrov tak tam s obrovským nádskokom vyhráva Real tak neviem prečo je ako Barcelona skutočným králom?
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dve? sak len tato posledna im vysla, ved v predminulej Rijkaard plackal na konci ked dostali 4:1 v El Clasicu (normalne by som to tu nepisal, len sa riadim heslom: kto do teba kamen, ty donho tiez - zdrawim tymto Stoffa)jerichoo napísal:1. spomenul si aj Juve
Ja by som im to asi už aj doprial, ak už pre nič iné, tak len preto, že fanúšikovia barcy, ako sa hovorí, víno kážu, vodu pijú. Pripadá im nehorázne vyhodiť veľké peniaze za Ronalda (pokiaľ ich vyhadzuje Real), ale na druhej strane im nesmierne predražená kúpa Ibrahimoviča príde ako šikovný a vhodný krok. 
Kto to povazuje ako vhodny krok kazdy clanok co som cital tam porovnavali kupa Ibra s kupou Ronalda a nikde nevraveli ze to bolo ine. Lenze ty ber do uvahy ze Barca dala za Ibru 50 mega a to bolo asi tak vsetko. Real dal za tie nove baletky dokopy cez 200mega tak ja neviem co tu riesis ale 50 a 200 nemozes ku sebe prirovnavat.
Lenže Real nevyhral LM, PD a pohár ako Barca, navyše od nej dostával viacgólové nádielky, tak je logické, že sa chce znovu dostať na špicu, takže nakupuje. Neschvaľujem síce tie nehorázne sumy, ale účel svätí prostriedky. Buď si istý, že keby Real túto sezóny vyhral LM alebo PD, Barcelona by raz-dva stratila množstvo svojich "skalných" fanúšikov (minimálne tých nekatalánskych).
A to, že real vyhodil 200 mega na prestupy, zatiaľ čo Barca len 50 je lhúposť. Proti Realu už boli reči aj po ich prvom veľkom súste (Kaká), proti Barce by IMO neboli ani po piatom, jednoducho preto, že je to Barca.
editt// cenzúruje sa tu aj to, čo netreba
A to, že real vyhodil 200 mega na prestupy, zatiaľ čo Barca len 50 je lhúposť. Proti Realu už boli reči aj po ich prvom veľkom súste (Kaká), proti Barce by IMO neboli ani po piatom, jednoducho preto, že je to Barca.
Aha viem ze ja by som Barce neprestal fandit aj keby nevyhrala fandim jej uz asi 5 rokov. Ano a mas pravdu uz aj pri Kaka sa hovorilo ze drahy a bla bla bla a hovorilo sa aj o Ibrovy ze je drahy. Myslim ze keby Real kupil len Kaka tak by to bolo ok vsetky tieto keci zacali ked hned po Kaka kupil tu baletku a Benzemu. Ktory iny klub okrem ManArab si moze dovolit vyhodit vyse 200 mega za prestupy. Jedine Perez co.
to akože real má aj lepších fanúšikov alebo čo?? hhaa-Muffi napísal:Lenže Real nevyhral LM, PD a pohár ako Barca, navyše od nej dostával viacgólové nádielky, tak je logické, že sa chce znovu dostať na špi*u, takže nakupuje. Neschvaľujem síce tie nehorázne sumy, ale účel svätí prostriedky. Buď si istý, že keby Real túto sezóny vyhral LM alebo PD, Barcelona by raz-dva stratila množstvo svojich "skalných" fanúšikov (minimálne tých nekatalánskych).
p.s. v sezónach 2006/07 a 07/08 nezískala Barca nič a ako to že jej ešte fandím??a so mnou takto milióny ľudí tak tu netrep!
//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2009, 10:35 )
nie toto je v pohode - trápnejšie to bolo od jericha, pretože mnoho titulov real získal vďaka politike, ktorá vtedy v Španielsku panovala a počas el clásica na hráčov Barcelony útočili policajti, ale newadí hlavne že ich majú najviac a teraz sú králi- a ak už porovnávaš politiku týchto klubov tak nezabudni , že Barca ako jediná z celého sveta nemá na drese reklamu- teraz dokonca propagácia Unicefu atď narozdiel od špinavých praktík realu v minulosti tak ak to nepoznáš tak drž hubujason007x napísal:dve? sak len tato posledna im vysla, ved v predminulej Rijkaard plackal na konci ked dostali 4:1 v El Clasicu (normalne by som to tu nepisal, len sa riadim heslom: kto do teba kamen, ty donho tiez - zdrawim tymto Stoffa)
p.s. Keď bola Barca v kríze ja som sa neobracal na sezóny , v ktorých vyhrávala tak prosím všetkých fanúšikov Realu, aby nemuseli byť tak zbabelý a primitívny, pretože vždy keď sa vyťahuje fanda Barcy treble a tak fanda realu začne : a kto má najviac titulov ha? a kto vyhral minulú sezónu ha? je to trápne! ak túto sezónu vyhrá real ja sa na treble obracať nebudem-minulosť je minulosť ale madridistom nevysvetlíš no
teraz sa nenavezie nikto len bo len my sme MÉS QUE UN CLUB!VIAC AKO KLUB!- eXo - napísal:Ale fakt s tymi sponzormi to je pravda Barca je unikat ked na svojich dresoch Unicef a takto im pomaha. Uz cakam kedy sa tu niekto do mna navezie ze Real je mudrejsi lebo ma za to peniaze.
tak ja neviem o tom žeby niektorý veľkoklub nemal v celej svojej histŕoii na drese sponzora, žeby k tomu podporoval a propagoval Unicef a v dávnej histórii zažil to čo zažili hráči a fanúšikovia Barcy za čias generála Franca- Més Que un club a ak sa ti to nepáči nespravíš s tým ničSchelmy napísal:chlapec tebe už dobre hrabe